Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Romper

Romper

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Üdv, könnyû kérdés nektek: a Specialized vázakat is a távol-keleten gyártják? Ha igen akkor egyedül a Cannondale az egyetlen itthon is elérhetõ márka, amely az Egyesült Államokban készül...? (A TREK karbonvázasait leszámítva.)

Na nem mintha attól jobb lenne egy bájk, hogy "made in USA", csak hát izé. :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

azon gondolkoztam, hogy ha M-es vagy S-es kell, akkor az nincsen. plusz van olyan, ami már csak a kirakatban van, és ha a neten nézett utána a raktárkészletünknek, akkor nem láthatja a kirakat készletét. igy nem hazudott.
de nagyon sok másféle (2007-es) mezünk is van. sajnálom, hogy nincs katalógus, amiben megnézhetnéd (igen, ez a mi hibánk) de ha egyszer jársz csepelen... ;)

Szerencsére már sikerült szereznem 2 mezt :P találtam olyan boltot, ahol volt raktáron. :)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Ned Overend tukmálja a 08-as stumpy-t:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Brrrrrrrr

Most nem örülök. Akkor mehetek máshoz. Tipp? Hova menjek akik megbízhatóak?

Akkor én kérek elnézést a gyanusításért. Ezért kérdeztem egyébkén.

azon gondolkoztam, hogy ha M-es vagy S-es kell, akkor az nincsen. plusz van olyan, ami már csak a kirakatban van, és ha a neten nézett utána a raktárkészletünknek, akkor nem láthatja a kirakat készletét. igy nem hazudott.
de nagyon sok másféle (2007-es) mezünk is van. sajnálom, hogy nincs katalógus, amiben megnézhetnéd (igen, ez a mi hibánk) de ha egyszer jársz csepelen... ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Hello! Meg tudná nekem vki mondani, h honnan tudnék még venni újonna 05'-ös p2 vagy p3 vázat? Valahol raktáron megmaradt azt' most olcsón eladják esetleg.. Vagy ha használtan az is jó.Aki tud ilyenrõl az legyen szíves küldjön privit vagy akár itt is jó.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

de van, csak lusta bejönni.
nem mindegy.
lehet csuklóból szidni a nagykert, csak nem szeretem.

szürke/fehér/fekete L/XL/XXL ráadásul akciós... van piros/fehér/fekete is, van ujjatlan is, hosszu is, thermo is. ez mind csak a '06 akciós. és mind daytona. persze van mérethiány, de biztos van '07-es is, csak azt nem látom itthonról.

Brrrrrrrr

Most nem örülök. Akkor mehetek máshoz. Tipp? Hova menjek akik megbízhatóak?

Akkor én kérek elnézést a gyanusításért. Ezért kérdeztem egyébkén.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Az illetékesektõl kérdezném, hogy tényleg ennyire nincs készlet a Speci cuccokból? Mert kedvenc boltosomtól kértem Daytona mezt, meg nacit, és azt mondta, hogy nem nagyon van és igérni sem meri, mert nem tudja mikorra lesznek.

Kérdem én egy ekkora márkánál ez normális? Nem kéne, hogy a nagykerben legyenek a cuccokból? Illetve mikora várhatóak?

de van, csak lusta bejönni.
nem mindegy.
lehet csuklóból szidni a nagykert, csak nem szeretem.

szürke/fehér/fekete L/XL/XXL ráadásul akciós... van piros/fehér/fekete is, van ujjatlan is, hosszu is, thermo is. ez mind csak a '06 akciós. és mind daytona. persze van mérethiány, de biztos van '07-es is, csak azt nem látom itthonról.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Az illetékesektõl kérdezném, hogy tényleg ennyire nincs készlet a Speci cuccokból? Mert kedvenc boltosomtól kértem Daytona mezt, meg nacit, és azt mondta, hogy nem nagyon van és igérni sem meri, mert nem tudja mikorra lesznek.

Kérdem én egy ekkora márkánál ez normális? Nem kéne, hogy a nagykerben legyenek a cuccokból? Illetve mikora várhatóak?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
[quote name='rob']nem sajnos.
amugy az s-es az 49-57 centi szóval nem lehet kicsi fejed :D (sry, és nekem is kicsi az s-es, annak ellenére hogy 57-es a fejem)

Húúú Rob. Ez rosszul esett. 166 cm vagyok.. ezek szerint nagy fejjel ;)
Akkor fent lesz a specialized.hu oldalon a készlet? Remek.

Üdv.
Grande

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob!

"M"-es Skillet bukó fehérben vagy feketében várható idén? "S"-es van.. de az kicsi...

Köszönöm:
Grande

nem sajnos.
amugy az s-es az 49-57 centi szóval nem lehet kicsi fejed :D (sry, és nekem is kicsi az s-es, annak ellenére hogy 57-es a fejem)

Rob, dobj már fel egy raktárkészletet.:D

rendben :D

úgy érzem az kicsi lenne:( 189 vagyok...jövõre meg már a 12 egy tucat kinézetû lesz csak:(

igen, oda egy L-es kellene. (van karbon vázunk ha érdekel :D)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

van egy M-es szürke elite 178-186cm magassághoz kb.

úgy érzem az kicsi lenne:( 189 vagyok...jövõre meg már a 12 egy tucat kinézetû lesz csak:(

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Rob, dobj már fel egy raktárkészletet.:D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Rob!

"M"-es Skillet bukó fehérben vagy feketében várható idén? "S"-es van.. de az kicsi...

Köszönöm:
Grande

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rönkugró fsr még kapható idei?

van egy M-es szürke elite 178-186cm magassághoz kb.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
rönkugró fsr még kapható idei?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Köszi Rob!

Megvan, kit zaklatok majd:D

Üdv.
Grande

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem tudom hol lehet érdeklõdni :)
majd ide beirom szeritnem ha megjöttek, és aztán tessék zaklatni valamelyik pesti (vagy helyi) speci dealert. vár/speedmetal/probike/wilker/speedway/berguson/tetszészerintiegyéb.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Rob!

Olvastam, hogy lesz augusztusban 30,9-es nyeregcsövetek! Egyre máris pályáznék, mivel ezt hajtom hónapok óta... Hol lehet érdeklõdni?

Üdv.
Grande

DHGEGEEEE

DHGEGEEEE

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

M-es. Én pont ilyen magas vagyok, és az M-es tökéletesen jó volt. Az L-es már nagyon nagy és hosszú (1220 mm a tengelytáv), amit majd nagyon nehezen és olcsón tudsz csak eladni, ha megválnál majd tõle egyszer. Az S meg kicsi.

nagyon szépen thanks, sokat segitettél evvel, mert nem vágom a vázaknál a méreteket, amennyi váz annyi méret :D
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers: :):)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
M-es. Én pont ilyen magas vagyok, és az M-es tökéletesen jó volt. Az L-es már nagyon nagy és hosszú (1220 mm a tengelytáv), amit majd nagyon nehezen és olcsón tudsz csak eladni, ha megválnál majd tõle egyszer. Az S meg kicsi.