Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2007. August 09. - 09:46
Na nem mintha attól jobb lenne egy bájk, hogy "made in USA", csak hát izé.
Posted 2007. August 09. - 08:26
azon gondolkoztam, hogy ha M-es vagy S-es kell, akkor az nincsen. plusz van olyan, ami már csak a kirakatban van, és ha a neten nézett utána a raktárkészletünknek, akkor nem láthatja a kirakat készletét. igy nem hazudott.
de nagyon sok másféle (2007-es) mezünk is van. sajnálom, hogy nincs katalógus, amiben megnézhetnéd (igen, ez a mi hibánk) de ha egyszer jársz csepelen...
Szerencsére már sikerült szereznem 2 mezt találtam olyan boltot, ahol volt raktáron.
Posted 2007. August 09. - 08:13
Posted 2007. August 02. - 09:14
azon gondolkoztam, hogy ha M-es vagy S-es kell, akkor az nincsen. plusz van olyan, ami már csak a kirakatban van, és ha a neten nézett utána a raktárkészletünknek, akkor nem láthatja a kirakat készletét. igy nem hazudott.Brrrrrrrr
Most nem örülök. Akkor mehetek máshoz. Tipp? Hova menjek akik megbízhatóak?
Akkor én kérek elnézést a gyanusításért. Ezért kérdeztem egyébkén.
de nagyon sok másféle (2007-es) mezünk is van. sajnálom, hogy nincs katalógus, amiben megnézhetnéd (igen, ez a mi hibánk) de ha egyszer jársz csepelen...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. August 01. - 14:57
Posted 2007. August 01. - 07:06
de van, csak lusta bejönni.
nem mindegy.
lehet csuklóból szidni a nagykert, csak nem szeretem.
szürke/fehér/fekete L/XL/XXL ráadásul akciós... van piros/fehér/fekete is, van ujjatlan is, hosszu is, thermo is. ez mind csak a '06 akciós. és mind daytona. persze van mérethiány, de biztos van '07-es is, csak azt nem látom itthonról.
Brrrrrrrr
Most nem örülök. Akkor mehetek máshoz. Tipp? Hova menjek akik megbízhatóak?
Akkor én kérek elnézést a gyanusításért. Ezért kérdeztem egyébkén.
Posted 2007. July 31. - 20:27
de van, csak lusta bejönni.Az illetékesektõl kérdezném, hogy tényleg ennyire nincs készlet a Speci cuccokból? Mert kedvenc boltosomtól kértem Daytona mezt, meg nacit, és azt mondta, hogy nem nagyon van és igérni sem meri, mert nem tudja mikorra lesznek.
Kérdem én egy ekkora márkánál ez normális? Nem kéne, hogy a nagykerben legyenek a cuccokból? Illetve mikora várhatóak?
nem mindegy.
lehet csuklóból szidni a nagykert, csak nem szeretem.
szürke/fehér/fekete L/XL/XXL ráadásul akciós... van piros/fehér/fekete is, van ujjatlan is, hosszu is, thermo is. ez mind csak a '06 akciós. és mind daytona. persze van mérethiány, de biztos van '07-es is, csak azt nem látom itthonról.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. July 31. - 18:13
Kérdem én egy ekkora márkánál ez normális? Nem kéne, hogy a nagykerben legyenek a cuccokból? Illetve mikora várhatóak?
Posted 2007. July 26. - 16:01
amugy az s-es az 49-57 centi szóval nem lehet kicsi fejed (sry, és nekem is kicsi az s-es, annak ellenére hogy 57-es a fejem)
Húúú Rob. Ez rosszul esett. 166 cm vagyok.. ezek szerint nagy fejjel
Akkor fent lesz a specialized.hu oldalon a készlet? Remek.
Üdv.
Grande
Posted 2007. July 26. - 14:59
nem sajnos.Rob!
"M"-es Skillet bukó fehérben vagy feketében várható idén? "S"-es van.. de az kicsi...
Köszönöm:
Grande
amugy az s-es az 49-57 centi szóval nem lehet kicsi fejed (sry, és nekem is kicsi az s-es, annak ellenére hogy 57-es a fejem)
rendbenRob, dobj már fel egy raktárkészletet.
igen, oda egy L-es kellene. (van karbon vázunk ha érdekel )úgy érzem az kicsi lenne:( 189 vagyok...jövõre meg már a 12 egy tucat kinézetû lesz csak:(
Posted 2007. July 25. - 22:08
van egy M-es szürke elite 178-186cm magassághoz kb.
úgy érzem az kicsi lenne:( 189 vagyok...jövõre meg már a 12 egy tucat kinézetû lesz csak:(
Posted 2007. July 25. - 21:11
Posted 2007. July 25. - 21:01
"M"-es Skillet bukó fehérben vagy feketében várható idén? "S"-es van.. de az kicsi...
Köszönöm:
Grande
Posted 2007. July 25. - 20:53
van egy M-es szürke elite 178-186cm magassághoz kb.rönkugró fsr még kapható idei?
Posted 2007. July 25. - 20:34
Posted 2007. July 15. - 12:07
Posted 2007. July 15. - 10:24
majd ide beirom szeritnem ha megjöttek, és aztán tessék zaklatni valamelyik pesti (vagy helyi) speci dealert. vár/speedmetal/probike/wilker/speedway/berguson/tetszészerintiegyéb.
Posted 2007. July 15. - 09:44
Olvastam, hogy lesz augusztusban 30,9-es nyeregcsövetek! Egyre máris pályáznék, mivel ezt hajtom hónapok óta... Hol lehet érdeklõdni?
Üdv.
Grande
Posted 2007. June 29. - 10:51
M-es. Én pont ilyen magas vagyok, és az M-es tökéletesen jó volt. Az L-es már nagyon nagy és hosszú (1220 mm a tengelytáv), amit majd nagyon nehezen és olcsón tudsz csak eladni, ha megválnál majd tõle egyszer. Az S meg kicsi.
nagyon szépen thanks, sokat segitettél evvel, mert nem vágom a vázaknál a méreteket, amennyi váz annyi méret