Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hali Rob,Epic pink L-es nem lesz nálatok?

ennyi volt, csak egy évig voltak gyártva, szóltam elõre, hogy limitált kiadás :)

Nincs hozzá nyeregcsõ, 2005-ös és drágább. Teljesen logikus.

nem jól fogalmaztam, elnézést. nincs meg az eredeti nyeregcsöve. természetesen lesz hozzá egy nyeregcsõ (van specializedünk, karbon is) de a gyári thomson megtetszett valakinek a bemutatóteremben, és magáévá tette...
az ár kérdésben pedig: sajnos ez van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nincs hozzá nyeregcsõ, 2005-ös és drágább. Teljesen logikus.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Hali Rob,Epic pink L-es nem lesz nálatok?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ahhoz nincs nyeregcsõ ahhoz a piros epichez.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Olee, van piros epic is akciósan, M-es méretben, vagy annak sem tetszik a színe, ha jól emlékszem az 2005-ös és pár tíz ezer forinttal drágább.
Bár, ahogy azt a felsõcsõ hosszt nézem nekem az M-es nagy lenne.

120ezerért megéri-e? 270ezerért vettem anno, 344ezerrõl akciósan :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás

Még tartozásom van felé a mostani vázból, de azt csak akkor gondoltam kifizetni, ha elmegy a régi, szóval így addig nem veszek új vázat, míg ki nem fizettem - tehát míg el nem ment a régi, voitl lásd. bm apró - :)

A volt rockhopper:
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186612

Az alkatrészeket még most is használom a bicajról, mostanában cserélõdnek szép lassan: Az enyémen '05-ös mavic xm117 disc felnik, spec. stout disc elsõ és alivio hátsó agy, dt küllõk; deore t.fék, e.váltó, váltókarok, hajtómû; lx hátsó váltó stb. Ezek közül mindössze az elsõ agy rakoncátlankodik, állítólag ferde a tengely (néha elkezd hozzáérni a tárcsához a fékpofa, aztán minden fékezés nélkül elmúlik). Jól bírják, pedig hozzám képest voltak használva, a komplett bringa 9 maratonon és egy 24 óráson, ezekbõl 1-2 igencsak sáros (2006 duna, ritzing, zalaszentgrót). A teleszkóp egy manitou splice elite volt benne gyárilag, tetszett (míg meg nem lett a fox...), csak a mûanyag lock-out kar aggasztott kicsit. A vázat meg csak azért adtam el, mert kicsi volt. 169 cm vagyok, de a 17-es kicsi...szóval elõtte próbáld ki, hogy melyik méret passzol.

:) köszi a választ... most kérem le, hogy õk mivel adják a gépet.
én 173 vagyok és egy 19"es vázam van...
Szóval azt mondod, hogy 120e megéri? Igaz amit én néztem kissé eltér a tiedtõl; íme: http://www.specializ...ockhopper_comp/
(bár ez a festés nagyon nem jön be, de ez legyen a legkevesebb :))

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
kb. ezen 1.700.000 esetében egyenlõek is...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

És Te árazod? ;) :D

ezt most negativ kritikának veszem, és két hónapig nem beszélek veled :)
amugy sajnos az árazás valamilyne szinten követnie kell az európai árazást, és az eltérés mértéke évrõl évre kisebb kell, hogy legyen. központi elõirás.
ergo ha valami 6599 euro ajánlott kisker németben, az akkor itthon 1.700.000 lesz sajnos.
persze ilyenkor tuti mindenki azonnal elkezdi lesni hogy hol térünk el plusz húsz százalékkal, és hogy mi milyen geciládák vagyunk, meg minden ;) biztos van rá példa, nem mondom hogy nincs. de olcsóbbak is vagyunk néhány helyen.
csak ez megszûnik, szerinten 2-3 év, és fix árazás lesz uniószerte. aztán vagy lenyelik a fogyasztók ezeket az árakat, vagy nem.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
És Te árazod? ;) :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ezüst-fekete lesz '08-as még egy másfél hónap ;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az Epicet már megvettem volna, ha lenne emberi színben.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Még tartozásom van felé a mostani vázból, de azt csak akkor gondoltam kifizetni, ha elmegy a régi, szóval így addig nem veszek új vázat, míg ki nem fizettem - tehát míg el nem ment a régi, voitl lásd. bm apró - :)

A volt rockhopper:
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186612

Az alkatrészeket még most is használom a bicajról, mostanában cserélõdnek szép lassan: Az enyémen '05-ös mavic xm117 disc felnik, spec. stout disc elsõ és alivio hátsó agy, dt küllõk; deore t.fék, e.váltó, váltókarok, hajtómû; lx hátsó váltó stb. Ezek közül mindössze az elsõ agy rakoncátlankodik, állítólag ferde a tengely (néha elkezd hozzáérni a tárcsához a fékpofa, aztán minden fékezés nélkül elmúlik). Jól bírják, pedig hozzám képest voltak használva, a komplett bringa 9 maratonon és egy 24 óráson, ezekbõl 1-2 igencsak sáros (2006 duna, ritzing, zalaszentgrót). A teleszkóp egy manitou splice elite volt benne gyárilag, tetszett (míg meg nem lett a fox...), csak a mûanyag lock-out kar aggasztott kicsit. A vázat meg csak azért adtam el, mert kicsi volt. 169 cm vagyok, de a 17-es kicsi...szóval elõtte próbáld ki, hogy melyik méret passzol.

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás

:D anno nekem a konára is csorgatták a nyálukat a kicsik. most meg már rá se rántanának :)
ha faterodnak vmi spéci sílece van akkor mondjad neki h "de apa te se szarral pirítasz, akkor én miért ne vehetnék egy újabb jó vázat?" :D

Az én spécimet csak akkor nézik amikor elnyalok vele, vagy épp forgalmat lassítok :D
Viszont, ha bambán és hosszan bringákat bámula embert láttok az szinte biztos én vagyok :)
Gabenak meg meg kéne gyõznie a faterját, hogy a klímaváltozás nem kedvez kedvenc sportjának és a léceket zaciba kéne rakni, cserébe alátolja a régi kerót megörvendeztetve egy szebb sport lehetõségével, az új gépre meg kipótolja a lécekért kapott pénzt :cool2:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Amúgy volt gt-m, speci., voitl, most kona. Eddig csak Specializednél fordult elõ, hogy az utcán kiabáltak a kissrácok, hogy odanézz speci.

:D anno nekem a konára is csorgatták a nyálukat a kicsik. most meg már rá se rántanának :)
ha faterodnak vmi spéci sílece van akkor mondjad neki h "de apa te se szarral pirítasz, akkor én miért ne vehetnék egy újabb jó vázat?" :D

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás

Apám a karbon sílécével verne agyon, ha megint újítanék :)
Most csak alkatrész cserélgetés van, az nem látszik.

Amúgy volt gt-m, speci., voitl, most kona. Eddig csak Specializednél fordult elõ, hogy az utcán kiabáltak a kissrácok, hogy odanézz speci. De sajnos kicsinek bizonyult a 17'-es rockhopper comp váz. 2005-ben volt, de furcsa mód, akkor még nem tûnt olyan gyakori márkának, mint most.

Hali!
Akkor Te képben vagy - ugyanis a nevezett (illetve nem nevezett) bolttól én is kaptam egy listát, és felkeltette 2 bringa az érdeklõdésem a megfizethetõbb kategóriából, na most az egyik épp egy rockhopper comp ami ott figyel 120e pénzért. Mivel van némi tapasztalatod megkérdezném, hogy ezt a pénzt mennyire éri meg ez a váz ezzel a felszereltséggel?
A váz geo mennyire jó (kényelmes), szolgálatkész?
Elõre is thx!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

ja, egy másfajta rugóstagvédõ is van, a levegõs tagokra kell ráragasztani, hogy ha leszalad a nyeregcsõ, akkor ne üsse meg a tagot.
persze a vázban van egy kis belehegesztés, ugyanennek a megakadályozására, de biztos ami biztos ;)
azt hittem arra gondolsz.
de ilyenünk is van igen. mudflap a neve.

jah: és sajnos mi csak kiskereket szolgálunk ki, magánszemélyeket nem

köszi, akkor irány a bolt:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Apám a karbon sílécével verne agyon, ha megint újítanék :)
Most csak alkatrész cserélgetés van, az nem látszik.

Amúgy volt gt-m, speci., voitl, most kona. Eddig csak Specializednél fordult elõ, hogy az utcán kiabáltak a kissrácok, hogy odanézz speci. De sajnos kicsinek bizonyult a 17'-es rockhopper comp váz. 2005-ben volt, de furcsa mód, akkor még nem tûnt olyan gyakori márkának, mint most.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

sajnos már csak 56-os és 58-as van.

Köszi, rácsaptam az 56-osra, valszeg elhozzák holnap és akkor kiderül, hogy jó e a méret (haveromnak lesz).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hát ha szerzel nekem vevõt a mostani vázamra reális áron, akkor komolyan gondolkodóba ejtene a pink epic :)

kb. mondhatnám én is..

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát ha szerzel nekem vevõt a mostani vázamra reális áron, akkor komolyan gondolkodóba ejtene a pink epic :)