Még tartozásom van felé a mostani vázból, de azt csak akkor gondoltam kifizetni, ha elmegy a régi, szóval így addig nem veszek új vázat, míg ki nem fizettem - tehát míg el nem ment a régi, voitl lásd. bm apró -
A volt rockhopper:
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186612Az alkatrészeket még most is használom a bicajról, mostanában cserélõdnek szép lassan: Az enyémen '05-ös mavic xm117 disc felnik, spec. stout disc elsõ és alivio hátsó agy, dt küllõk; deore t.fék, e.váltó, váltókarok, hajtómû; lx hátsó váltó stb. Ezek közül mindössze az elsõ agy rakoncátlankodik, állítólag ferde a tengely (néha elkezd hozzáérni a tárcsához a fékpofa, aztán minden fékezés nélkül elmúlik). Jól bírják, pedig hozzám képest voltak használva, a komplett bringa 9 maratonon és egy 24 óráson, ezekbõl 1-2 igencsak sáros (2006 duna, ritzing, zalaszentgrót). A teleszkóp egy manitou splice elite volt benne gyárilag, tetszett (míg meg nem lett a fox...), csak a mûanyag lock-out kar aggasztott kicsit. A vázat meg csak azért adtam el, mert kicsi volt. 169 cm vagyok, de a 17-es kicsi...szóval elõtte próbáld ki, hogy melyik méret passzol.