Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Csak a Speed-way árul akciós Specialized bicikliket, vagy van más bolt is, ahol ilyan nagy akció van az említett márkából?
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

a kisebb atmerojuek [27.2 es tarsai] asszem csak 350-es hosszig vannak, a nagyobbak 400mm-ig. en mondjuk tartom a velemenyemet hogy akinek 400as nyeregcso kell az nem jo meretu vazat vett maganak de hat ez van

haaaat, en ugy erzem, hogy jo meretetu a vazam. a 350es nyeregcsovet kb 1.5-2 centivel tul kell huznom, h jo legyen, nem hiszem, h kicsi a vaz, raadasul elegge csapott a felsocso.

meg ugye nagyobb nyeregcso kell egy csapottabb, fr-osabb vazhoz, ha tekerni is akarom, a hossz attol meg rendben van.

----

FÁJVÓ

----

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mondjuk engem nem erdekelt az a 7% [amugyis rohelyesnek tartom ezt igy szazalekos pontossaggal megadni, de ez megint szubjektiv] siman megrendeltem a masterpiece-et :D csak johetne mar
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Egy kis segítség Thomson ügyben: http://boneshaker.hu...eregszarak.html
A bikemarketen még olcsóbb...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hát nem tudom, nekem a 18as váz 350es nyeregcsõvel (ha min jel 10cm-nél van) a 178cm-emhez épp kicsi. Minden vázamban 400as nyeregcsõ van.

de Te az égbe húzod a nyerget :)
nekem a 17-esbe is bõven elég a 350-es
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hát nem tudom, nekem a 18as váz 350es nyeregcsõvel (ha min jel 10cm-nél van) a 178cm-emhez épp kicsi. Minden vázamban 400as nyeregcsõ van.

A sebesség mindent megold.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

honlapon nem talaltam errol semmit. mekkora a hatrahajlasa, milyen hosszu(350nel hosszabb kene), illetve tobbfele meretben is lesz (hoss-hoz kene)? mikortol kaphato?

A hátrahajlása kb. ugyanannyi, mint egy normál hátranyúló fejû nyeregcsõnek.
Ezt a sajátomon mértem szemrevételezéssel.
Vagyis ez egy hátranyúló fejû nyeregcsõnek felel meg, a megoldás más csak a hagyományoshoz képest.
A nyeregcsõ egy darabból cnc-zett (fejet is beleértve), belül ovális.

Nagyon szerények a honlapjukon egyébként, kedvencem a faq-ból :):
K: A masterpiece verzió elég erõs monti felhasználásra?
V: A masterpiece 7%-kal gyengébb mint az elite, az egyedüli nyeregcsõ ami erõsebb nála [a világon] az az elite.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az a thomson amid otthon van az nem meg a bullittal jott a zusabol?

honlapon nem talaltam errol semmit. mekkora a hatrahajlasa, milyen hosszu(350nel hosszabb kene), illetve tobbfele meretben is lesz (hoss-hoz kene)? mikortol kaphato?

http://www.lhthomson...te_features.htm

a kisebb atmerojuek [27.2 es tarsai] asszem csak 350-es hosszig vannak, a nagyobbak 400mm-ig. en mondjuk tartom a velemenyemet hogy akinek 400as nyeregcso kell az nem jo meretu vazat vett maganak de hat ez van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ha kell, tudok egyet, talán eladó. Easton lett berakva helyette.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ezt a mondatot rakjuk össze a hiányzik a piros Epicbõl tartalmúval:D

nem is vagy te olyan hülye :D
jelentem, a piros epic-bõl nem hiányzik a nyeregcsõ, csak még nem érkezett meg :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

beballagsz pl a probike-ba (telefon setleg) záros határidõn belûl lesz ....sztem

adatok méretek meg itt

http://www.lhthomson.com/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

thomson, és lehet majd kapni, bár nem olcsó (20k) de szerintem a legjobb nyeregcsõ, amit valaha csináltak. (nekem is van egy otthon :D)

Ezt a mondatot rakjuk össze a hiányzik a piros Epicbõl tartalmúval:D

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

----

FÁJVÓ

----

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
thomson, és lehet majd kapni, bár nem olcsó (20k) de szerintem a legjobb nyeregcsõ, amit valaha csináltak. (nekem is van egy otthon :D)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
hatrafele hajlitott nyeregcsovet keresek, asszem speciket szereltek ilyennel, thomson vagy speci? Lehet kulon kapni, vagy csak vazszett reszekent?

----

FÁJVÓ

----

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kedvenc boltodban ;) bármelyik is legyen az, pár napon belül odaérnek. csak sétálj be, és mondd, hogy érdekel.
az egyik egy sport, a másik meg egy sima sirrus.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

van két sirrus-unk akciósan mindkettõ '06-os, és M-es méret.

Ho(l)gy lehet ezeket kézzelfogható formában megnézni?
www.magicteam.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a probléma ott van, hogy idén februárban kezdõdik a 2009-es gyártás :) amik idén itthon eladásra kerülnek, azokat már tavaly augusztusban meg kellett rendelni.
van két sirrus-unk akciósan (ne kérdezz kisker árat fejbõl ugyse megy :)) mindkettõ '06-os, és M-es méret.
sajnos az elõzõ évek nem mutattak túl nagy igényt erre a típusra.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

trekking téren van a most a bikemagban bemutatásra kerülõ crossroads (kicsit cruiseres), illetve lesz globe city (sárvédõs csomagtartós) meg crosstrail (teleszkópos, sárvádõ nélküli)

Köszi az infót.
Sirrus nem lesz?
Ha kinéznék egyet a honlapról, remény sincs arra, hogy itthon beszereztessem a nagykeren keresztûl?
www.magicteam.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Trekkingbringa lesz valamikor a nagykerben?
A honlap elég gyenge ezügyben (is).

trekking téren van a most a bikemagban bemutatásra kerülõ crossroads (kicsit cruiseres), illetve lesz globe city (sárvédõs csomagtartós) meg crosstrail (teleszkópos, sárvádõ nélküli)

Rob, kb hány pink Epic flangál az országban? Eddig egyet láttam csak, azt ami alattam van :).

azt tudom csak, hogy mennyi volt itt a nagykerben, lehet nincs még mind összeépítve (ergo boltok polcain figyel, vagy ilyesmi) de összesen 6 darabnak kell lennie, ami rajtunk keresztül származott ide.