Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
majd egyszer mesélek :)
addig meg: igyekszünk bõvíteni a palettát, és évi 2x rendelésre átállni. jövõre lesz s-works cipõ is ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nemtom, én tavaly vettem volna S-Works cipõt, de sajnos be kellett érnem a BG Pro Carbon MTB Shoe-val :(
Meg még rögtön tudnék mondani pár embert akinek kellett volna/kellene.
Rendelésre sem lehet hozni? Szállítmány csak 1/év?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Pirospont :) , a tavalyi fekete után.

off: megpróbáljuk feledtetni a tavalyi fiaskót. persze nem kell azonnal csodát várni, igy is lesznek azért hiányosságok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Pirospont :) , a tavalyi fekete után.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Köszi.
Még egy kérdés, lesz idén specialized, lánchálózat katalógus?

mindkettõ lesz.
már készülnek, márciusban jönnek, még húsvét elõtt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Köszi.
Még egy kérdés, lesz idén specialized, lánchálózat katalógus?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Kb mikor érkeznek cipõk az országba? Másfél hete voltam bent a Kuszinál és azt mondta, hogy teljes palettája lesz tavasszal specialized cipõkbõl.

jöttek már, a Péter szerintem rendelt is.
persze a teljes paletta túlzás, s-works cipõk nem lesznek (drága) és sok modellbõl csak egy-egy szín lesz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kb mikor érkeznek cipõk az országba? Másfél hete voltam bent a Kuszinál és azt mondta, hogy teljes palettája lesz tavasszal specialized cipõkbõl.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Tudom, hogy ez a garanciális ügyintézés módja, csak én Pakson lakok.
Ugye nem kell mondanom mennyibe kerül egy pesti út...+ az idõm.
Csak mellékesen, szonbaton voltam BP-en :-(

sajnálom, de mi ezt még egyenlõre nem tudjuk megtéríteni, bármennyire is szeretném.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts

mivel nem én csinálom, igy nem igérek idõpontokat, de vidd vissza ahol vetted, és a boltos elintézi neked. (visszahozza nekünk)

Tudom, hogy ez a garanciális ügyintézés módja, csak én Pakson lakok.
Ugye nem kell mondanom mennyibe kerül egy pesti út...+ az idõm.
Csak mellékesen, szonbaton voltam BP-en :-(

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mivel a légkamrában is van pici olaj (hogy kenegesse a tömítéseket), ezért igen.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Rob!

Van ilyen téren tapasztalatotok? Használjam-ne használjam? Mondjuk én nem igen tudom ezt elképzelni ezt normális dolognak, az elõzõ három össztelós bringámból egyik sem csinált ilyesmit.

minden elromolhat.Nekem anno az SPV adta meg magát 2 hét után.Kaptam újat,azóta már 3.5 éves és jól mûködik.
Az EPIC Fox tagjából ha leeresztem a levegõt,jön vele egy kis olaj is.Ez normális?Az Manitou SPV tag is ezt csinálta,de mûködött rendesen.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ilyen taggal még nem volt ilyen probléma, pedig adtunk el párat.
egy volt, ami a levegõt eleresztette egy enduro-ban, de az megoldásra került gyorsan.
ha a tömítés adta meg magát (valószinü) akkor ahhoz azt hiszem van alkatrészünk.
mivel nem én csinálom, igy nem igérek idõpontokat, de vidd vissza ahol vetted, és a boltos elintézi neked. (visszahozza nekünk)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts

megoldjuk ;)

Rob!

Van ilyen téren tapasztalatotok? Használjam-ne használjam? Mondjuk én nem igen tudom ezt elképzelni ezt normális dolognak, az elõzõ három össztelós bringámból egyik sem csinált ilyesmit.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
megoldjuk ;)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=206439&cat=500&ppuser=186339

Szomorú vagyok. A két hete vásárolt stumpjumper fsr pro vázam rugóstagja ereszti az olajat :-((( nyolc óra xc használat után. A kép egy két órás bringázás után készült a Szekszárdi dombságban. Hát most majd próbálgathatom a garanciát.

Az epic afr-m hasonlóan olajos volt az elején (mondjuk nem annyira látványosan, mint a tied, szóval a te eseted picit gyanús), a tag leírása szerint az elsõ pár órában ez normális és elmúlik.

Az amcsi fórumok "tele" vannak a speci rugós tagok hibáival, mindenki sírja vissza a fox-ot.
Persze több ezer emberkénél nincs gond és nem is írnak be a fórumokra, szóval nem kell megijedni :)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186339

Szomorú vagyok. A két hete vásárolt stumpjumper fsr pro vázam rugóstagja ereszti az olajat :-((( nyolc óra xc használat után. A kép egy két órás bringázás után készült a Szekszárdi dombságban. Hát most majd próbálgathatom a garanciát.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Köszi mindkettõtöknek a választ!
- még csak annyi, hogy egy ilyen bontott, de még nem használt váz milyen árban van - helyesebben, mennyi a reális összeg érte? (azért kérdem, mert ha rátalálok egy ilyenre, akkor kb tudjam mi az az összeg ami még "korrekt")
Tigger, estleg tudod is, hogy melyik ez a bolt? :)

mégegyszer thx

probike és 40K

ha jól emléxem 17-es volt de azért erre ne köss fogadást
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts
Köszi mindkettõtöknek a választ!
- még csak annyi, hogy egy ilyen bontott, de még nem használt váz milyen árban van - helyesebben, mennyi a reális összeg érte? (azért kérdem, mert ha rátalálok egy ilyenre, akkor kb tudjam mi az az összeg ami még "korrekt")
Tigger, estleg tudod is, hogy melyik ez a bolt? :)

mégegyszer thx

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
vázként max bontott HR kapható.
amibõl van váz külön is a Specializedtõl az általában mindig megjelenik a hazai kinálatban.
de ez a felsõ kategóriára koncentrálódik.