Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2008. February 19. - 20:28
addig meg: igyekszünk bõvíteni a palettát, és évi 2x rendelésre átállni. jövõre lesz s-works cipõ is
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. February 19. - 19:41
Meg még rögtön tudnék mondani pár embert akinek kellett volna/kellene.
Rendelésre sem lehet hozni? Szállítmány csak 1/év?
Posted 2008. February 18. - 23:31
off: megpróbáljuk feledtetni a tavalyi fiaskót. persze nem kell azonnal csodát várni, igy is lesznek azért hiányosságok.Pirospont , a tavalyi fekete után.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. February 18. - 23:11
Posted 2008. February 18. - 21:42
mindkettõ lesz.Köszi.
Még egy kérdés, lesz idén specialized, lánchálózat katalógus?
már készülnek, márciusban jönnek, még húsvét elõtt.
Posted 2008. February 18. - 21:38
Még egy kérdés, lesz idén specialized, lánchálózat katalógus?
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. February 18. - 21:19
jöttek már, a Péter szerintem rendelt is.Kb mikor érkeznek cipõk az országba? Másfél hete voltam bent a Kuszinál és azt mondta, hogy teljes palettája lesz tavasszal specialized cipõkbõl.
persze a teljes paletta túlzás, s-works cipõk nem lesznek (drága) és sok modellbõl csak egy-egy szín lesz.
Posted 2008. February 18. - 21:10
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. February 18. - 16:57
sajnálom, de mi ezt még egyenlõre nem tudjuk megtéríteni, bármennyire is szeretném.Tudom, hogy ez a garanciális ügyintézés módja, csak én Pakson lakok.
Ugye nem kell mondanom mennyibe kerül egy pesti út...+ az idõm.
Csak mellékesen, szonbaton voltam BP-en :-(
Posted 2008. February 18. - 14:32
mivel nem én csinálom, igy nem igérek idõpontokat, de vidd vissza ahol vetted, és a boltos elintézi neked. (visszahozza nekünk)
Tudom, hogy ez a garanciális ügyintézés módja, csak én Pakson lakok.
Ugye nem kell mondanom mennyibe kerül egy pesti út...+ az idõm.
Csak mellékesen, szonbaton voltam BP-en :-(
Posted 2008. February 18. - 12:20
Posted 2008. February 18. - 12:06
minden elromolhat.Nekem anno az SPV adta meg magát 2 hét után.Kaptam újat,azóta már 3.5 éves és jól mûködik.Rob!
Van ilyen téren tapasztalatotok? Használjam-ne használjam? Mondjuk én nem igen tudom ezt elképzelni ezt normális dolognak, az elõzõ három össztelós bringámból egyik sem csinált ilyesmit.
Az EPIC Fox tagjából ha leeresztem a levegõt,jön vele egy kis olaj is.Ez normális?Az Manitou SPV tag is ezt csinálta,de mûködött rendesen.
Posted 2008. February 18. - 11:23
egy volt, ami a levegõt eleresztette egy enduro-ban, de az megoldásra került gyorsan.
ha a tömítés adta meg magát (valószinü) akkor ahhoz azt hiszem van alkatrészünk.
mivel nem én csinálom, igy nem igérek idõpontokat, de vidd vissza ahol vetted, és a boltos elintézi neked. (visszahozza nekünk)
Posted 2008. February 18. - 11:18
megoldjuk
Rob!
Van ilyen téren tapasztalatotok? Használjam-ne használjam? Mondjuk én nem igen tudom ezt elképzelni ezt normális dolognak, az elõzõ három össztelós bringámból egyik sem csinált ilyesmit.
Posted 2008. February 18. - 10:22
Posted 2008. February 18. - 10:15
http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=206439&cat=500&ppuser=186339
Szomorú vagyok. A két hete vásárolt stumpjumper fsr pro vázam rugóstagja ereszti az olajat :-((( nyolc óra xc használat után. A kép egy két órás bringázás után készült a Szekszárdi dombságban. Hát most majd próbálgathatom a garanciát.
Az epic afr-m hasonlóan olajos volt az elején (mondjuk nem annyira látványosan, mint a tied, szóval a te eseted picit gyanús), a tag leírása szerint az elsõ pár órában ez normális és elmúlik.
Az amcsi fórumok "tele" vannak a speci rugós tagok hibáival, mindenki sírja vissza a fox-ot.
Persze több ezer emberkénél nincs gond és nem is írnak be a fórumokra, szóval nem kell megijedni
Posted 2008. February 17. - 19:48
Szomorú vagyok. A két hete vásárolt stumpjumper fsr pro vázam rugóstagja ereszti az olajat :-((( nyolc óra xc használat után. A kép egy két órás bringázás után készült a Szekszárdi dombságban. Hát most majd próbálgathatom a garanciát.
Posted 2008. February 16. - 23:08
probike és 40KKöszi mindkettõtöknek a választ!
- még csak annyi, hogy egy ilyen bontott, de még nem használt váz milyen árban van - helyesebben, mennyi a reális összeg érte? (azért kérdem, mert ha rátalálok egy ilyenre, akkor kb tudjam mi az az összeg ami még "korrekt")
Tigger, estleg tudod is, hogy melyik ez a bolt?
mégegyszer thx
ha jól emléxem 17-es volt de azért erre ne köss fogadást
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. February 16. - 22:59
- még csak annyi, hogy egy ilyen bontott, de még nem használt váz milyen árban van - helyesebben, mennyi a reális összeg érte? (azért kérdem, mert ha rátalálok egy ilyenre, akkor kb tudjam mi az az összeg ami még "korrekt")
Tigger, estleg tudod is, hogy melyik ez a bolt?
mégegyszer thx
Posted 2008. February 16. - 22:39
amibõl van váz külön is a Specializedtõl az általában mindig megjelenik a hazai kinálatban.
de ez a felsõ kategóriára koncentrálódik.