vigyázz mit mondasz, szavadon foglak....
Ezt már lqrta:D nem kicsit!
vigyázz mit mondasz, szavadon foglak....Ha idõben lesz katalógus, akkor veszünk 5000db bringát. Az ördögi spirál.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A sebesség mindent megold.
work in progress.:ok:
(a csehekhez pedig akkor hasonlitsatok minket, ha ti megvesztek majd 5000 biciklit egy évben. kis pénz kis foci)
work in progress.:ok:Mikor lesz hazai katalógus, mikor frissül az oldalatok?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
van egy pitch comp, 494.900 M-es méret.Rob, Thez: lesz itthon Pitch? Ha igen, akkor mi lesz a körülbelüli ára, illetve mindkettõ típus lesz?
nyeregcsõ van, stucni szerintem nincsen csak feketében.A hétvégén egy epic-en láttam specialized stucnit, aminek az elõlapja barna, valamint nyeregcsövet aminek befogója ugyanilyen színû. Kaphatóak ezek kis hazánkban? Mert a magyar honlapon nem találok ilyet.
egyéb okokból európában nem nagyon elérhetõ az amerikai ruházat, nagyrészt minden forgalmazó az olasz gyár termékeit vásárolja, ami nem minden esetben egyezik meg az amerikai kinálattal.Hahó!
Igazából Rob-tól kérdezném, hogy kapható lesz-e itthon BG Enduro short?
Erre gondolok:
http://www.specializ....jsp?spid=30984
Bármikor... Szeretem a meséketmajd egyszer mesélek
addig meg: igyekszünk bõvíteni a palettát, és évi 2x rendelésre átállni. jövõre lesz s-works cipõ is
Úgy hiszem, kaphatsz!
Ha nem is készletrõl, de rendelésre nagyon hamar