Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
[quote name='apr']A kérdés csak a "pink" szín, bevállalja az ember vagy nem.
szerintem nem akkora gáz ez a rózsaszín,hogy sokkal több pénzt adj ki valami más színért.Meg át is lehet festeni.Nekem M-es az Epic,ha erre jársz kipróbálhatod.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Nem tudom, hova írjam...ide vagy a gumitopicba...
Szóval

Rob!

the captain s-works, the captain control, storm control, eskar control gumik mellett a Fast Trackból vannak a hivatalos oldalon is láthatóak küzöl? (USA siteon van 6 féle Fast Trak)

Kéne egy ballonos, általános gumi (aszfalt, mire kiérek a hegyre. Ott pedig döngölt föld, homokos föld, traktorjárta föld, néha sár is, de az nem nagyon. Hegyre fel és aztán zúzás lefelé). Ezért néztem a Fast Trakot, de abból van 6 fajta a hivatalos oldalon. Vagy a FT helyett a fent felsoroltakból valamelyik?

Írtad, hogy lesz külsôgumi akció, mikor, mert most vennék...:)

Köszönöm:
Grande

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Ezt egy pórias Bikemagos, aki nincs regelve az mtbr fórumra, nem tudja megnyitni :-/
Tuti, hogy egy figyelemfelkeltõ szín, csak nagyon búza.

Belinkelve az eredeti forrással :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ezt egy pórias Bikemagos, aki nincs regelve az mtbr fórumra, nem tudja megnyitni :-/
Tuti, hogy egy figyelemfelkeltõ szín, csak nagyon búza.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

akkor már csak összespórolom a 32ezret a pink csodára.

A kérdés csak a "pink" szín, bevállalja az ember vagy nem. Ha jól tudom ez a rózsaszín a specialized team színe volt többször is és az elmúlt évek során.
Itt egy pink akció fotó (azt hiszem nem lány ül rajta :) ):

http://forums.mtbr.c...=1&d=1205128463

Most látom, hogy a link csak mtbr-s jelszóval megy, bocsánat.

Na mégis megvan, google keresés:
[epic site:www.canadiancyclist.com pic]
Erre gondoltam:

Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ööö... ha nem gond mégegyszer felteszem a kérdést, hátha tudtok segíteni...

Mi van akkor ha a garipapírra rosszul vitték fel a vázszámot? (meg mondom õszintén tök véletlen vettem most észre, 1 év után - nem sûrûn nézem a gép alját)
csak mert ha történik vele valami akkor ez szívás gyanus...
Mennyek vissza a kereskedõhöz?

menj vissza, és valahogy oldjátok meg. mást nem igazán tudok mondani, ezt akkor illik ellenõrizni amikor megveszi az ember, hiszen csak egyszer kell ;)

Rob, nincs Nálatok véletlenül akciós s-works m5 ht? :)

nincs már tavalyi M5 HT váz, de idén megint lesz :) persze nem akciósan.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Rob, nincs Nálatok véletlenül akciós s-works m5 ht? :)
Az egyik webshop-ban találtam, de 170ezerért "akciósan", akkor már csak összespórolom a 32ezret a pink csodára.
M-es Epicje nincs valakinek, esetleg próbálnék, ha megoldható.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás
ööö... ha nem gond mégegyszer felteszem a kérdést, hátha tudtok segíteni...

Mi van akkor ha a garipapírra rosszul vitték fel a vázszámot? (meg mondom õszintén tök véletlen vettem most észre, 1 év után - nem sûrûn nézem a gép alját)
csak mert ha történik vele valami akkor ez szívás gyanus...
Mennyek vissza a kereskedõhöz?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem egy comp és egy pro carbon van, de azok egyformák.
a sport akkor vastagabb lenne? érdekes.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Felpróbáltam egy 45-ös compot és egy 45-ös sportot is. A compot sokkal kényelmetlenebbnek éreztem,(talán keskeny volt?- nem tudom) ezért a sportot választottam. Tudom, hogy ez sokak számára hihetetlen, hisz a comp a drágább, de én szeretem, ha valamilyen szinten az új, még nem bejáratott cipõt is kényelmesnek érzem. Tegnap tekertem is benne 36 km-t, és nagyon tetszett.

Nekem pont azért jó a comp,mert keskeny :) kénytelen voltam eladni az összes többi cipõmet amiatt, hogy széles volt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Én is sportot használok (ez az egyszerû három tépõzáras kivitel). 41-es. Baromi jó cipõ. Ami érdekes hogy annak idején próbáltam belõle egy 41-es piros illetve szürke színût. A szürke kicsi volt(!) a piros meg pont jó (talán nem egy modellévbõl származtak?)

A 2bliss azért érdekel(t), mert régen fasttrak-ot használtam és tetszett. A lötyitõl tartok (cserélgetni pár havonta, megeheti a felnit stb.), így egyelõre felejtõs.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Nekem végül fordítva lett...Diadora-ból és Shimano-ból 46-osom volt, a Specbõl viszont elég lett a 45-ös. Felpróbáltam egy 45-ös compot és egy 45-ös sportot is. A compot sokkal kényelmetlenebbnek éreztem,(talán keskeny volt?- nem tudom) ezért a sportot választottam. Tudom, hogy ez sokak számára hihetetlen, hisz a comp a drágább, de én szeretem, ha valamilyen szinten az új, még nem bejáratott cipõt is kényelmesnek érzem. Tegnap tekertem is benne 36 km-t, és nagyon tetszett.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Arra gondoltam, hogy a US számozás nem az igazi, eggyel nagyobb mint az európai alapján kellene lennie (csak azért tûnt fel általában amerikai számozás alapján veszek cipõt és korcsolyát), de lényegtelen, mert az európai számozás jó. Egyébként pont akkora kell nekem, mint utcai cipõbõl. Lehet még a héten megrendelem az egyik kedvenc boltomba.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob-tól kérdezném, hogy a 2bliss külsõket lehet-e tömítõ folyadék nélkül használni (mint egy igazi UST-s külsõt)?

Az amerikai site szerint nem igazán, lásd 2Bliss

Tapasztalatok?

még nincs sajátom, de ugy tudom csak lötyivel együtt ajánlott használni.
ha kerülni akarod a trutyit (érdemes, mert nem is olcsó) akkor egy extralight belsõ is megteszi. ha a tubeless feeling miatt kell, akkor szerintem csak szmötyivel együtt.

Ma próbálgattam comp cipõket, egész jó, viszont érdekesen vannak számozva.

42-es lábam van, 43-mas cipõ kell specibõl. épp ugy mint shimano-ból, egyel nagyobbat kell venned.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Rob-tól kérdezném, hogy a 2bliss külsõket lehet-e tömítõ folyadék nélkül használni (mint egy igazi UST-s külsõt)?

Az amerikai site szerint nem igazán, lásd 2Bliss

Tapasztalatok?

2Bliss tapasztalatok.

Volt 1 Enduro 2.4-es amit kiszúrt egy tüske. Nem volt tömítõ folyadék a külsõben sajnos, igy szépen lassan leeresztett. Aztán sima foltal (belsõhöz való) nem lehet ugy befoltozni, hogy ne eresszen egy kicsit. Ami jó hozzá az a kék peremû folt. Amire figyelj, hogy foltozás elõtt tilos megcsiszolni a külsõ belsejét. Nekem fater bölcsen ezt tette, majd kb. 3 báros nyomáson kettészakadt a külsõ. :D 10 kilo kézcsók.

Mivel te nem xc-re fogod használni, ezért nagy a valószínûsége hogy nem fogod szétvagdosni õket mint ahogy nekem sajnos sikerült.
1 Enduro és 1 Adrenalin járt igy.
Szóval kicsit vegyes érzelmekkel zártak nálam a Speci Tubeless külsõk. Ami viszont pozitív az a mintázat. Az Enduro etalon, és a másik is nagyon jó.

Amennyiben kipróbálod a tubeless-t, szívesen hallanék a tapasztalataidról.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jó választás a speckó comp cipõ, két éve nyúzom, nagyon kényelmes. Engem sokan hülyéztek nyáron, de simán használtam mezitláb is.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma próbálgattam comp cipõket, egész jó, viszont érdekesen vannak számozva.

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
ez szivas.Akkor lehet elmegyek Devecserbe,aztán hozok valami lomis bicajt erre a célra.Kösz a választ!

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Epicre a gyerekhordozó ülés felszerelhetõ,vagy felejtõs?

A legelterjedtebb (nem csomagtartóra szerelt) fajta, ami a nyeregvázcsõre szerelhetõ bilincsbõl és az abba belecsúszó két tartó rúdból áll, sajnos nem megy, próbáltam (nem csak epicre nem volt jó, hanem mást merev montikra sem).
Két problémám volt/lehet:
a) vagy nem fért oda a blincs a csõre (epic), bár xl-es vázzal nem próbáltam :)
B) vagy a bilincs felszerelhetõ, de akármilyen magasra tettem a bilincset az ülés beleért a kerékbe (nem volt kompatiblis a montik vázszögeivel)
c) természetesen ugyanez az ülés paszolt a 29-es nõi vázas bicóra, amihez eredetileg vettem :)

Talán meg lehet próbálni a fenti rendszert a nyeregcsõre rögzíteni, csak attól tartok, akkor meg túl magasra kerül az ülés. Vagy olyan ülést keresni amit eleve nyeregcsõ rögzítéshez terveztek.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Epicre a gyerekhordozó ülés felszerelhetõ,vagy felejtõs?