Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2008. March 19. - 11:13
szerintem nem akkora gáz ez a rózsaszín,hogy sokkal több pénzt adj ki valami más színért.Meg át is lehet festeni.Nekem M-es az Epic,ha erre jársz kipróbálhatod.
Posted 2008. March 19. - 11:00
Szóval
Rob!
the captain s-works, the captain control, storm control, eskar control gumik mellett a Fast Trackból vannak a hivatalos oldalon is láthatóak küzöl? (USA siteon van 6 féle Fast Trak)
Kéne egy ballonos, általános gumi (aszfalt, mire kiérek a hegyre. Ott pedig döngölt föld, homokos föld, traktorjárta föld, néha sár is, de az nem nagyon. Hegyre fel és aztán zúzás lefelé). Ezért néztem a Fast Trakot, de abból van 6 fajta a hivatalos oldalon. Vagy a FT helyett a fent felsoroltakból valamelyik?
Írtad, hogy lesz külsôgumi akció, mikor, mert most vennék...
Köszönöm:
Grande
Posted 2008. March 19. - 10:49
Ezt egy pórias Bikemagos, aki nincs regelve az mtbr fórumra, nem tudja megnyitni :-/
Tuti, hogy egy figyelemfelkeltõ szín, csak nagyon búza.
Belinkelve az eredeti forrással
Posted 2008. March 19. - 10:36
Tuti, hogy egy figyelemfelkeltõ szín, csak nagyon búza.
Posted 2008. March 19. - 10:32
akkor már csak összespórolom a 32ezret a pink csodára.
A kérdés csak a "pink" szín, bevállalja az ember vagy nem. Ha jól tudom ez a rózsaszín a specialized team színe volt többször is és az elmúlt évek során.
Itt egy pink akció fotó (azt hiszem nem lány ül rajta ):
http://forums.mtbr.c...=1&d=1205128463
Most látom, hogy a link csak mtbr-s jelszóval megy, bocsánat.
Na mégis megvan, google keresés:
[epic site:www.canadiancyclist.com pic]
Erre gondoltam:
Posted 2008. March 18. - 23:31
menj vissza, és valahogy oldjátok meg. mást nem igazán tudok mondani, ezt akkor illik ellenõrizni amikor megveszi az ember, hiszen csak egyszer kellööö... ha nem gond mégegyszer felteszem a kérdést, hátha tudtok segíteni...
Mi van akkor ha a garipapírra rosszul vitték fel a vázszámot? (meg mondom õszintén tök véletlen vettem most észre, 1 év után - nem sûrûn nézem a gép alját)
csak mert ha történik vele valami akkor ez szívás gyanus...
Mennyek vissza a kereskedõhöz?
nincs már tavalyi M5 HT váz, de idén megint lesz persze nem akciósan.Rob, nincs Nálatok véletlenül akciós s-works m5 ht?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. March 18. - 22:54
Az egyik webshop-ban találtam, de 170ezerért "akciósan", akkor már csak összespórolom a 32ezret a pink csodára.
M-es Epicje nincs valakinek, esetleg próbálnék, ha megoldható.
Posted 2008. March 18. - 21:00
Mi van akkor ha a garipapírra rosszul vitték fel a vázszámot? (meg mondom õszintén tök véletlen vettem most észre, 1 év után - nem sûrûn nézem a gép alját)
csak mert ha történik vele valami akkor ez szívás gyanus...
Mennyek vissza a kereskedõhöz?
Posted 2008. March 18. - 20:37
a sport akkor vastagabb lenne? érdekes.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. March 18. - 12:31
Nekem pont azért jó a comp,mert keskeny kénytelen voltam eladni az összes többi cipõmet amiatt, hogy széles voltFelpróbáltam egy 45-ös compot és egy 45-ös sportot is. A compot sokkal kényelmetlenebbnek éreztem,(talán keskeny volt?- nem tudom) ezért a sportot választottam. Tudom, hogy ez sokak számára hihetetlen, hisz a comp a drágább, de én szeretem, ha valamilyen szinten az új, még nem bejáratott cipõt is kényelmesnek érzem. Tegnap tekertem is benne 36 km-t, és nagyon tetszett.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. March 18. - 09:43
A 2bliss azért érdekel(t), mert régen fasttrak-ot használtam és tetszett. A lötyitõl tartok (cserélgetni pár havonta, megeheti a felnit stb.), így egyelõre felejtõs.
Posted 2008. March 17. - 23:55
Posted 2008. March 17. - 22:58
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. March 17. - 22:23
még nincs sajátom, de ugy tudom csak lötyivel együtt ajánlott használni.Rob-tól kérdezném, hogy a 2bliss külsõket lehet-e tömítõ folyadék nélkül használni (mint egy igazi UST-s külsõt)?
Az amerikai site szerint nem igazán, lásd 2Bliss
Tapasztalatok?
ha kerülni akarod a trutyit (érdemes, mert nem is olcsó) akkor egy extralight belsõ is megteszi. ha a tubeless feeling miatt kell, akkor szerintem csak szmötyivel együtt.
Ma próbálgattam comp cipõket, egész jó, viszont érdekesen vannak számozva.
42-es lábam van, 43-mas cipõ kell specibõl. épp ugy mint shimano-ból, egyel nagyobbat kell venned.
Posted 2008. March 17. - 22:14
Rob-tól kérdezném, hogy a 2bliss külsõket lehet-e tömítõ folyadék nélkül használni (mint egy igazi UST-s külsõt)?
Az amerikai site szerint nem igazán, lásd 2Bliss
Tapasztalatok?
2Bliss tapasztalatok.
Volt 1 Enduro 2.4-es amit kiszúrt egy tüske. Nem volt tömítõ folyadék a külsõben sajnos, igy szépen lassan leeresztett. Aztán sima foltal (belsõhöz való) nem lehet ugy befoltozni, hogy ne eresszen egy kicsit. Ami jó hozzá az a kék peremû folt. Amire figyelj, hogy foltozás elõtt tilos megcsiszolni a külsõ belsejét. Nekem fater bölcsen ezt tette, majd kb. 3 báros nyomáson kettészakadt a külsõ. 10 kilo kézcsók.
Mivel te nem xc-re fogod használni, ezért nagy a valószínûsége hogy nem fogod szétvagdosni õket mint ahogy nekem sajnos sikerült.
1 Enduro és 1 Adrenalin járt igy.
Szóval kicsit vegyes érzelmekkel zártak nálam a Speci Tubeless külsõk. Ami viszont pozitív az a mintázat. Az Enduro etalon, és a másik is nagyon jó.
Amennyiben kipróbálod a tubeless-t, szívesen hallanék a tapasztalataidról.
Posted 2008. March 17. - 21:56
Posted 2008. March 17. - 20:09
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. March 17. - 17:00
Posted 2008. March 17. - 14:54
Epicre a gyerekhordozó ülés felszerelhetõ,vagy felejtõs?
A legelterjedtebb (nem csomagtartóra szerelt) fajta, ami a nyeregvázcsõre szerelhetõ bilincsbõl és az abba belecsúszó két tartó rúdból áll, sajnos nem megy, próbáltam (nem csak epicre nem volt jó, hanem mást merev montikra sem).
Két problémám volt/lehet:
a) vagy nem fért oda a blincs a csõre (epic), bár xl-es vázzal nem próbáltam
vagy a bilincs felszerelhetõ, de akármilyen magasra tettem a bilincset az ülés beleért a kerékbe (nem volt kompatiblis a montik vázszögeivel)
c) természetesen ugyanez az ülés paszolt a 29-es nõi vázas bicóra, amihez eredetileg vettem
Talán meg lehet próbálni a fenti rendszert a nyeregcsõre rögzíteni, csak attól tartok, akkor meg túl magasra kerül az ülés. Vagy olyan ülést keresni amit eleve nyeregcsõ rögzítéshez terveztek.