osiris: a fulltelós listára javaslom még a giant anthemet is felvenni.
Azért elég nagy szórást mutatnak rugóútban a vázak, 0-150
osiris: a fulltelós listára javaslom még a giant anthemet is felvenni.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
persze, simán, veszek is 2-t..akkor megérné az élettartam gari a pluszpénz? ugye?
lehet, hogy igazad van, de nekem pl. bõven megfelel az 5 év gari és úgy tûnik nem a 2%-ba fogok beleesni...
igen, a kilo kicsit furcsa igy.Én ebben a szövegkörnyezetben a kiló jelentését nem értettem.
Mi lesz helyette?
Én ebben a szövegkörnyezetben a kiló jelentését nem értettem.igen. én 33ezerért vettem + posta. és csak a nyeregbilincs járt hozzá.
a nyeregcsõ bolti ára 11ezer körül (igaz ebike 4900), a blokk pedig 7ezer volt bele. kb 500 km-t mentek nálam, én ennyire tartom. 30-ért el lehet vinni.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
igen. én 33ezerért vettem + posta. és csak a nyeregbilincs járt hozzá.30 kiló?
30 kilo egy milyen repedt vázért?
a személyhez kötött gari szvsz tök felesleges. legtöbben úgyis cserélnek vázat/bicajt 3-4-5 évente. ennyi garancia meg általában a legtöbb vázra megvan (jellemzõen akkor, ha bicajként veszed).
viszont az esetleges csereváz árát klasszul be lehet építeni az árba.
megkérdeztem a hivatalos álláspontot a nemzetközi garival kapcoslatban.
csak elsõ tulajdonos számára él a garancia a specialized szerint. mivel kinnt az is kivitelezhetõ, hogy a második tulaj számára nincs garancia akár 2 nappal a vásárlás után sem, ezért nincs is. csak az elsõ tulajnak az eredeti számlával.
viszont a nemzetközi garancia él. tehát ha te vagy az eredeti tulaj, mindegy hol vetted, amig azt számlával igazolod: a világ minden országában jogosult vagy a garanciális javításra/cserére.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.