Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Egyszer meglesz a nyeregcsõ adatom is ... igaz rob ;) no várok a soromra :D

helyzet: a thomson hajlitott és a speci "kerekfejû" ugyanott végzõdnek. azaz a nyeregpozíció mindkettõn ugyanaz.
remélem ez segítség, mert mérni nem tudom hogy gondoltad :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Dózer: Privi ment!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Van itt Debrecenben egy profi szimering szaküzlet (A srác régen tekert és fórumozott is (Baliba)), és õk csináltak hozzá, szépen lemérték és legyártották. Vettem két garnitúra quadringet és szennylehúzót is. Biztos ami biztos. Gari már úgysincs rá...
Ja a gyári egy év után szanaszét volt repedezve...

Tehát pl SKF boltban nem fogok hozzá szimeringet kapni?Úgy kell csináltatni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!

Az üzenet igazából Rob-nak szól. Azért itt írok, mert személyes üzenetet nem tudtam küldeni neki.

Tehát:
Írtam neked, nektek a specialized.hu oldalon keresztül egy garanciális probléma (X-Fusion tag olajfolyása) miatt. Azt te olvasod, vagy inkább ide is írjan le a problémámat?

Köszi a választ!

szia,
igazából igen, de a rendszergazdánk még nem tudta megoldani, hogy ne egy olyan cimen landoljon az email, ami már nem létezik egy szerver/szolgáltatócsere miatt... a velobike-hu-n levõ kapcsolatfelvétel viszont mûködik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Van itt Debrecenben egy profi szimering szaküzlet (A srác régen tekert és fórumozott is (Baliba)), és õk csináltak hozzá, szépen lemérték és legyártották. Vettem két garnitúra quadringet és szennylehúzót is. Biztos ami biztos. Gari már úgysincs rá...
Ja a gyári egy év után szanaszét volt repedezve...

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

(A szennylehúzó nincs a képen, mert akkor csináltattam bele egy normálisat)

Mibõl, hogyan? Van róla képed? Bevált?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Itt a kép a szétszedett tagról: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
(A szennylehúzó nincs a képen, mert akkor csináltattam bele egy normálisat)

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Sziasztok!

Az üzenet igazából Rob-nak szól. Azért itt írok, mert személyes üzenetet nem tudtam küldeni neki.

Tehát:
Írtam neked, nektek a specialized.hu oldalon keresztül egy garanciális probléma (X-Fusion tag olajfolyása) miatt. Azt te olvasod, vagy inkább ide is írjan le a problémámat?

Köszi a választ!
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Azért írja, mert ez nem egy epicbe való tag, Brain meg fasorban sincs!

Jó,ilyet fogok venni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Azért írja, mert ez nem egy epicbe való tag, Brain meg fasorban sincs!

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

Mert az kinek való?

nézd meg és kiderül:

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Vegyetek Magura MX200-t! Az való nektek.

Mert az kinek való?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Vegyetek Magura MX200-t! Az való nektek.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Az a legjobb az egészben, hogy a gyártók simán meg tudnák oldani, hogy a tag szinte örökéletû legyen, valahogy úgy például, ahogy azt dózer is megcsinálta. Gumit rá, légmentesen lezárva még a gyárban, pormentes körülmények között.
Kenésre szánt olajcsere szétszedés nélkül, felülrõl beöntve, alul egy ülepítõ vájat leeresztõ csavarral.....vagy mi.:)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Jól néz ki.

Egyértelmû hogy nem megy be alá a kosz, ha jól zárt a rendszer. Az lehet csak a gond, ha vhogy víz kerül alá (páralecsapódás), és az nem jön ki.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Köszönjük. (A neoprénrõl én is ezt olvastam, létezik ezért egy zokni szerû cucc is (a kimoderált hozzászólásokban megtalálható a link), ami goretexet használ. Elképesztõ bután néz ki :D )

Nem értem miért lettek törölve a hsz-ek,az Epicrõl volt szó,na mindegy.
Itt van a kép,"ennyi"piszok volt alatta.Most egy belsögumit tettem fel a neoprén helyett,így totál vízálló.Ja,hogy ciki?Nekem nem.:)Csak aztán gyorsan nézzétek meg a képeket,mert lehet ez is repül...
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

évente egyszer?????

figy
ha 80 üzemórás az már soknak számit

ergo ha hetente tekersz mondjuk 4 órát(megjegyzem ez nagyon kevés) akkor 20 hét azaz 5 hónap.

nekem pl 10 nap ..

Én az epic afr brain-t kérdezném konkrétan rob-tól.
A hivatalos karbantartási periódusa 250 óra, ez az én tempómban minimum egy év.
A 10 nap és még az 5 hónap is durva lenne, fõleg úgy, hogy házilag nem (és bicajbolt szervízben sem) kivitelezhetõ a szerelés.

http://cdn.specializ...ual_English.pdf

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Kisherceg: XD
A csillapításhoz, Brainhez nem is szabad nyúlni, de a légkamrát néha illik szerintem kipucolni. Persze az AFR-es tagoknál ez nem megoldható...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
évente egyszer?????

figy
ha 80 üzemórás az már soknak számit

ergo ha hetente tekersz mondjuk 4 órát(megjegyzem ez nagyon kevés) akkor 20 hét azaz 5 hónap.

nekem pl 10 nap ..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

az a baj a neoprénnel, hogy folyamatosan csiszolja a magábaszívott porral/sárral a kilógó becsúszórszár részeket.
én személy szerint nem ajánlom.
a brain-t szétszedni pedig nem ajánlott senkinek, csak nyomás alatt lehet szerelni. gondolom senki nem tud otthon nitrogént tölteni ;)

Köszönjük. (A neoprénrõl én is ezt olvastam, létezik ezért egy zokni szerû cucc is (a kimoderált hozzászólásokban megtalálható a link), ami goretexet használ. Elképesztõ bután néz ki :D )

Megkérdezhetem, hogy milyen gyakran érdemes karbantartásra küldeni, mondjuk évente egyszer? Mi a jele, hogy karbantartás szükséges?

EDIT: http://gebali.com/shock_jacket.htm