helyzet: a thomson hajlitott és a speci "kerekfejû" ugyanott végzõdnek. azaz a nyeregpozíció mindkettõn ugyanaz.Egyszer meglesz a nyeregcsõ adatom is ... igaz rob no várok a soromra
remélem ez segítség, mert mérni nem tudom hogy gondoltad
helyzet: a thomson hajlitott és a speci "kerekfejû" ugyanott végzõdnek. azaz a nyeregpozíció mindkettõn ugyanaz.Egyszer meglesz a nyeregcsõ adatom is ... igaz rob no várok a soromra
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Van itt Debrecenben egy profi szimering szaküzlet (A srác régen tekert és fórumozott is (Baliba)), és õk csináltak hozzá, szépen lemérték és legyártották. Vettem két garnitúra quadringet és szennylehúzót is. Biztos ami biztos. Gari már úgysincs rá...
Ja a gyári egy év után szanaszét volt repedezve...
szia,Sziasztok!
Az üzenet igazából Rob-nak szól. Azért itt írok, mert személyes üzenetet nem tudtam küldeni neki.
Tehát:
Írtam neked, nektek a specialized.hu oldalon keresztül egy garanciális probléma (X-Fusion tag olajfolyása) miatt. Azt te olvasod, vagy inkább ide is írjan le a problémámat?
Köszi a választ!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
(A szennylehúzó nincs a képen, mert akkor csináltattam bele egy normálisat)
Jó,ilyet fogok venni.Azért írja, mert ez nem egy epicbe való tag, Brain meg fasorban sincs!
Nem értem miért lettek törölve a hsz-ek,az Epicrõl volt szó,na mindegy.Köszönjük. (A neoprénrõl én is ezt olvastam, létezik ezért egy zokni szerû cucc is (a kimoderált hozzászólásokban megtalálható a link), ami goretexet használ. Elképesztõ bután néz ki )
évente egyszer?????
figy
ha 80 üzemórás az már soknak számit
ergo ha hetente tekersz mondjuk 4 órát(megjegyzem ez nagyon kevés) akkor 20 hét azaz 5 hónap.
nekem pl 10 nap ..
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
az a baj a neoprénnel, hogy folyamatosan csiszolja a magábaszívott porral/sárral a kilógó becsúszórszár részeket.
én személy szerint nem ajánlom.
a brain-t szétszedni pedig nem ajánlott senkinek, csak nyomás alatt lehet szerelni. gondolom senki nem tud otthon nitrogént tölteni