Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Orby: Neked nem tünt fel, hogy az egy XTR hajtómû feketére festve és egy kormányvégdugó van a közepén!? :bell:
Feldobtad a hangulatom a mai napra! Köszönöm!

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Megnéztem a Bike of the Year-ba benevezett gépeket. A MARATON kategóriában tarol az EPIC :o). Érdekességek között a zöld festésû FOX tag és a Specko hajtómû.

Nekem a 2007-es tagom ment tönkre tavasszal (elsõ szériás tag), de legnagyobb meglepetésemre és örömömre a nagyker egy napon belöl cserélte azt (kaptam helyette egy vadi új 2008-ast). Utólag is köszi. A tag szervíz - csere dolgához egy észrevétel: a szervízelés jó dolog, amennyiben egyedi hibáról beszélünk, de amennyiben konstrikciós hibája van valaminek, akkor szart sem fog érni. Ezt gondolom a cégnél is tudják és ennek megfelelõen állnak majd a dolgokhoz.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
elküldve.
stumpjumpa

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob!
Megvan a 2 pdf a blokkról és a kitöltött reg kártyáról. Küldhetem e-mailben a Velobikenak?

info@velobike.hu
jöhet nyugodtan.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Rob!
Megvan a 2 pdf a blokkról és a kitöltött reg kártyáról. Küldhetem e-mailben a Velobikenak?
stumpjumpa

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Kösz Biketigger. Én a 2007-est néztem, valamiért nem töltötte be a bringákat, csak a keresõt tudtam használni, ott meg 2007-eseket dobott ki (ott meg nem volt head tube adat).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

mégis kb mit szeretne érte a tulaj? miért adja el?

Én még augusztusban érdeklõdtem, akkor 5 kiló volt az elképzelése. A 400-as ajánlatomra egy nap gondolkodás után nemet mondott. Lehet, azóta már odaadná.
Azért adja el, mert nem használja. Kipróbáltam a bringát, tip-top állapotban van, tényleg nagyon keveset ment vele. Mondjuk ez nem feltétlenül elõny, mert intenzívebb használattal esetleg elõjöttek volna a teló és/vagy a tag hibái és akkor egy esetleges garis cserénél már idei cuccokat raktak volna bele.
Ad a srác némi extra cuccot is a bringához az eredeti alkatrészek mellet, pl. egy nagyon pofás fehér speckó pedál van a gépen, azóta is ilyenre fáj a fogam :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ahamm, szóval azért van benne karbon :)

Tud nekem valaki egy Epic homlokcsõ hosszt mondani? Mondjuk M-es méretre. A specialized oldalon a geo táblázatban ilyen adatot nem találtam (van ott egy 110 mm, ami lehetne, de bottom bracket height high/long van írva, a BB meg tudtommal a középrész).

Kösz, Gábor

pedig egyértelmûen benne van

S / M
Head Tube Height 100mm /120mm
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ahamm, szóval azért van benne karbon :)

Tud nekem valaki egy Epic homlokcsõ hosszt mondani? Mondjuk M-es méretre. A specialized oldalon a geo táblázatban ilyen adatot nem találtam (van ott egy 110 mm, ami lehetne, de bottom bracket height high/long van írva, a BB meg tudtommal a középrész).

Kösz, Gábor

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.028 hozzászólás

Sajna ez valóban egy kicsit bonyolult helyzet :). Amúgy már nem dolgozom a brignaboltban, de a többi stimmel :)

Mivel S bötû dobog a szívem helyén ;) és abban a boltban szerelték össze a bicót, ahol dolgoztam, ezért segítek az eladóknak azzal, hogy kiraktam az apróba a bicót.

mégis kb mit szeretne érte a tulaj? miért adja el?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Akkor a karbon alapanyag a leírásnál mit takar? Vagy csak jól mutat a szövegben?

csak a link karbon.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Akkor a karbon alapanyag a leírásnál mit takar? Vagy csak jól mutat a szövegben?

a link karbon

egyébként én is szeretlek:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ájj de utálom azt, aki pár napja linkelt egy Epic Marathon vázat, már azt keresem hol kapok 200ezerre alacsony thm-mel hitelt :) Jól látom, hogy a 2008-es szóban forgó kerékpár hátsó része karbon?
Mennyit "hajlik" hátra a thompson nyeregcsõ, értem itt at, hogy mennyivel növeli meg a kormánytól való távolságot. Ugye az S-es esetén 538 mm a felsõcsõ, a mostani merevvázasom 550, tehát ha + hozzájön mondjuk másfél cm a nyeregcsõ miatt, akkor simán jó az S-es. Vagy a merev és össztelós bicajokat ne hasonlítsam össze így?

Kösz, Gábor

2 dolog:
- nem karbon, csak fekete
- a setback feje ugyanott van, ahol a sima speci "gömbfejû" nyeregcsõ feje.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Amúgy elég érdekesen árulják ezt az Endurot: a hirdetõ nem a tulaj, hanem egy bringaboltban dolgozó és egyébként nagyon segítõkész lány, aki ha megfelelõ árat ajánlasz látatlanban, akkor megad egy telefonszámot, amin beszélhetsz a tulaj barátnõjével, maga a tulajdonos ugyanis egy olasz srác. Ezt a kis bonyolítást leszámítva mindenki korrekt és normális, a bringa ára is reális, csak én beleszámoltam az esetlegesen felmerülõ garanciális problémát, ha a speckó teló vagy rugóstag megmihálylik.

Sajna ez valóban egy kicsit bonyolult helyzet :). Amúgy már nem dolgozom a brignaboltban, de a többi stimmel :)

Mivel S bötû dobog a szívem helyén ;) és abban a boltban szerelték össze a bicót, ahol dolgoztam, ezért segítek az eladóknak azzal, hogy kiraktam az apróba a bicót.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

ez a hirdetés eléggé réginek tûnik...

Igen. Egy ilyen értékû brignát nehéz ripsz-ropsz eladni. Kevés az érdeklõdõ.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Vót munkahelyemen egy jómódú(bb) csákó vett hitelre egy kb 20E-res "biciklit", nem is értettük miért, de volt valami spekulációs magyarázata.

Viszont egy specit egy átlagpolgár szerintem csak így tudna venni. (bár nekem is idegen)

Ride everywhere.

.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Ha az akciós vázról van szó, akkor meg max a teljes (ajánlott fogyasztói) ár jön ki rá. és még mindig nem bukott semmit, cserébe már akár holnap bringázhat:)
ha kellõképp elszánt lennék, pénz nélkül, beleugranék :)

Bár bringát venni hitelre nekem is kicsit szokatlan dolog lenne, de semmiben nem különbözik egy TV-tõl, árucikk, árucikk.. :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.028 hozzászólás

Ájj de utálom azt, aki pár napja linkelt egy Epic Marathon vázat, már azt keresem hol kapok 200ezerre alacsony thm-mel hitelt :) Jól látom, hogy a 2008-es szóban forgó kerékpár hátsó része karbon?
Mennyit "hajlik" hátra a thompson nyeregcsõ, értem itt at, hogy mennyivel növeli meg a kormánytól való távolságot. Ugye az S-es esetén 538 mm a felsõcsõ, a mostani merevvázasom 550, tehát ha + hozzájön mondjuk másfél cm a nyeregcsõ miatt, akkor simán jó az S-es. Vagy a merev és össztelós bicajokat ne hasonlítsam össze így?

Kösz, Gábor

egyetlen bicaj sem ér annyit, hogy adósságba keveredj miatta.
milyen epic az? a régi fajta? az pláné nem éri meg.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
a thomson setback 16mm-t nyulik hatra.
de szerintem a vazon elsosorban a vizszintes felsocsohosszok tudnak jo osszehasonlitasi alapot adni (fuggetlenul attol, hogy merev vagy sem)