Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2008. December 05. - 09:37
Feldobtad a hangulatom a mai napra! Köszönöm!
Posted 2008. December 05. - 09:30
Nekem a 2007-es tagom ment tönkre tavasszal (elsõ szériás tag), de legnagyobb meglepetésemre és örömömre a nagyker egy napon belöl cserélte azt (kaptam helyette egy vadi új 2008-ast). Utólag is köszi. A tag szervíz - csere dolgához egy észrevétel: a szervízelés jó dolog, amennyiben egyedi hibáról beszélünk, de amennyiben konstrikciós hibája van valaminek, akkor szart sem fog érni. Ezt gondolom a cégnél is tudják és ennek megfelelõen állnak majd a dolgokhoz.
Posted 2008. December 04. - 22:54
Posted 2008. December 04. - 20:32
info@velobike.huRob!
Megvan a 2 pdf a blokkról és a kitöltött reg kártyáról. Küldhetem e-mailben a Velobikenak?
jöhet nyugodtan.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. December 02. - 22:46
Megvan a 2 pdf a blokkról és a kitöltött reg kártyáról. Küldhetem e-mailben a Velobikenak?
Posted 2008. December 02. - 19:31
Posted 2008. December 02. - 18:17
Én még augusztusban érdeklõdtem, akkor 5 kiló volt az elképzelése. A 400-as ajánlatomra egy nap gondolkodás után nemet mondott. Lehet, azóta már odaadná.mégis kb mit szeretne érte a tulaj? miért adja el?
Azért adja el, mert nem használja. Kipróbáltam a bringát, tip-top állapotban van, tényleg nagyon keveset ment vele. Mondjuk ez nem feltétlenül elõny, mert intenzívebb használattal esetleg elõjöttek volna a teló és/vagy a tag hibái és akkor egy esetleges garis cserénél már idei cuccokat raktak volna bele.
Ad a srác némi extra cuccot is a bringához az eredeti alkatrészek mellet, pl. egy nagyon pofás fehér speckó pedál van a gépen, azóta is ilyenre fáj a fogam
Posted 2008. December 02. - 17:12
pedig egyértelmûen benne vanAhamm, szóval azért van benne karbon
Tud nekem valaki egy Epic homlokcsõ hosszt mondani? Mondjuk M-es méretre. A specialized oldalon a geo táblázatban ilyen adatot nem találtam (van ott egy 110 mm, ami lehetne, de bottom bracket height high/long van írva, a BB meg tudtommal a középrész).
Kösz, Gábor
S / M
Head Tube Height 100mm /120mm
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. December 02. - 16:38
Tud nekem valaki egy Epic homlokcsõ hosszt mondani? Mondjuk M-es méretre. A specialized oldalon a geo táblázatban ilyen adatot nem találtam (van ott egy 110 mm, ami lehetne, de bottom bracket height high/long van írva, a BB meg tudtommal a középrész).
Kösz, Gábor
Posted 2008. December 01. - 21:40
Sajna ez valóban egy kicsit bonyolult helyzet . Amúgy már nem dolgozom a brignaboltban, de a többi stimmel
Mivel S bötû dobog a szívem helyén és abban a boltban szerelték össze a bicót, ahol dolgoztam, ezért segítek az eladóknak azzal, hogy kiraktam az apróba a bicót.
mégis kb mit szeretne érte a tulaj? miért adja el?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2008. December 01. - 21:34
csak a link karbon.Akkor a karbon alapanyag a leírásnál mit takar? Vagy csak jól mutat a szövegben?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. December 01. - 21:04
a link karbonAkkor a karbon alapanyag a leírásnál mit takar? Vagy csak jól mutat a szövegben?
egyébként én is szeretlek:D
Posted 2008. December 01. - 20:22
Posted 2008. December 01. - 19:52
2 dolog:Ájj de utálom azt, aki pár napja linkelt egy Epic Marathon vázat, már azt keresem hol kapok 200ezerre alacsony thm-mel hitelt Jól látom, hogy a 2008-es szóban forgó kerékpár hátsó része karbon?
Mennyit "hajlik" hátra a thompson nyeregcsõ, értem itt at, hogy mennyivel növeli meg a kormánytól való távolságot. Ugye az S-es esetén 538 mm a felsõcsõ, a mostani merevvázasom 550, tehát ha + hozzájön mondjuk másfél cm a nyeregcsõ miatt, akkor simán jó az S-es. Vagy a merev és össztelós bicajokat ne hasonlítsam össze így?
Kösz, Gábor
- nem karbon, csak fekete
- a setback feje ugyanott van, ahol a sima speci "gömbfejû" nyeregcsõ feje.
Posted 2008. December 01. - 17:11
Amúgy elég érdekesen árulják ezt az Endurot: a hirdetõ nem a tulaj, hanem egy bringaboltban dolgozó és egyébként nagyon segítõkész lány, aki ha megfelelõ árat ajánlasz látatlanban, akkor megad egy telefonszámot, amin beszélhetsz a tulaj barátnõjével, maga a tulajdonos ugyanis egy olasz srác. Ezt a kis bonyolítást leszámítva mindenki korrekt és normális, a bringa ára is reális, csak én beleszámoltam az esetlegesen felmerülõ garanciális problémát, ha a speckó teló vagy rugóstag megmihálylik.
Sajna ez valóban egy kicsit bonyolult helyzet . Amúgy már nem dolgozom a brignaboltban, de a többi stimmel
Mivel S bötû dobog a szívem helyén és abban a boltban szerelték össze a bicót, ahol dolgoztam, ezért segítek az eladóknak azzal, hogy kiraktam az apróba a bicót.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2008. December 01. - 17:04
ez a hirdetés eléggé réginek tûnik...
Igen. Egy ilyen értékû brignát nehéz ripsz-ropsz eladni. Kevés az érdeklõdõ.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2008. December 01. - 14:14
Viszont egy specit egy átlagpolgár szerintem csak így tudna venni. (bár nekem is idegen)
Ride everywhere.
.
Posted 2008. December 01. - 14:00
ha kellõképp elszánt lennék, pénz nélkül, beleugranék
Bár bringát venni hitelre nekem is kicsit szokatlan dolog lenne, de semmiben nem különbözik egy TV-tõl, árucikk, árucikk..
Posted 2008. December 01. - 13:50
Ájj de utálom azt, aki pár napja linkelt egy Epic Marathon vázat, már azt keresem hol kapok 200ezerre alacsony thm-mel hitelt Jól látom, hogy a 2008-es szóban forgó kerékpár hátsó része karbon?
Mennyit "hajlik" hátra a thompson nyeregcsõ, értem itt at, hogy mennyivel növeli meg a kormánytól való távolságot. Ugye az S-es esetén 538 mm a felsõcsõ, a mostani merevvázasom 550, tehát ha + hozzájön mondjuk másfél cm a nyeregcsõ miatt, akkor simán jó az S-es. Vagy a merev és össztelós bicajokat ne hasonlítsam össze így?
Kösz, Gábor
egyetlen bicaj sem ér annyit, hogy adósságba keveredj miatta.
milyen epic az? a régi fajta? az pláné nem éri meg.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2008. December 01. - 13:00
de szerintem a vazon elsosorban a vizszintes felsocsohosszok tudnak jo osszehasonlitasi alapot adni (fuggetlenul attol, hogy merev vagy sem)