Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2009. február 02. - 23:39
Írta 2009. február 02. - 23:37
Rob, nem tudod véletlenül, hogy ki gyártja a specializednak a nadrágokat? Ma néztem egy 3/4es nadrágot és meglepõen jó minõségûnek tûnt, hibátlan varrások, jó anyag. A méretekrõl van infód (pl az xl-es akkora, mint általában az xl-esek szoktak lenni vagy nagyobb vagy kisebb)?
A comp mtb cipõhöz jelenleg lehet kapni külön csatot?
Ti mit csináltok a cipõkkel? Én a 3. évet nyomom a Spec. karbon cipõmmel és most kezdett el a tépõzárja gyengülni, de csak a legalsó ..., de a csatja ... szerintem csak jövõre lesz cserés ... Biztos bennem van a hiba
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. február 02. - 22:59
most akkor csat kell, vagy szíj? (mindkettõ van, szíjból sima és XL-es is)
Megnéztem, csat kell. 2 fog van a csaton és a fölsõ fog van mindkét csaton rossz állapotban.
(úgy emlékeztem, hogy 3 fog van csatonként és azért írtam néhány fogat)
A sebesség mindent megold.
Írta 2009. február 02. - 22:50
Még bírja, de már néhány fog félig letörött és csak óvatosan lehet meghúzni. Márciustól októberig heti 5-6 edzés és volt, hogy úgy telement sárral, hogy be kellett áztatni vízbe és csak úgy tudtam levenni a cipõt. Kapott sokat. A tépõzár nálam hibátlan.
most akkor csat kell, vagy szíj? (mindkettõ van, szíjból sima és XL-es is)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. február 02. - 22:49
Jani!
szétment a csatod??? nekem a tépõzárja gyengül pöppet....
Még bírja, de már néhány fog félig letörött és csak óvatosan lehet meghúzni. Márciustól októberig heti 5-6 edzés és volt, hogy úgy telement sárral, hogy be kellett áztatni vízbe és csak úgy tudtam levenni a cipõt. Kapott sokat. A tépõzár nálam hibátlan.
2 cég van, ha itthon láttad, akkor az olasz (keido)
méretben vegyes, L-es mezt hordok M-es nadrággal, de vannak, akiknek forditva kell. általában azonban a hosszu mezekbõl egyel tuti nagyobb kell, de ha testesebb vagy, akkor inkább kettõvel. nadrág az nagyjából okés L-Xl méretig. de ezekbõl is szokott lenni 2xl és 3xl-es is, tuti ami fix.
az uj 2009 tavaszi/nyári/õszi ruházat a 12-edik héten jön reményeim szerint, azaz a kiállításon már megtekinthetõ lesz.
csat: igen, de nem a régit, hanem az ujat igy ajánlott egybõl párat venni, hogy egyforma legyen "m-lock pro"
Köszi.
Írta 2009. február 02. - 22:40
hát ha komolyan ugrálós akkor a stumpi fsr-t bõven felejtsd el, és a talas32 sem arra van kitalálva. inkább pitch bár az nem fox telóval van. és ha tekerõs is akkor kell minimum az xl.
jaja, szerintem is pitch. de akkor azt szereznem kell a németektõl mert nem rendeltünk XL-es pitch-et.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. február 02. - 22:38
hát ha komolyan ugrálós akkor a stumpi fsr-t bõven felejtsd el, és a talas32 sem arra van kitalálva. inkább pitch bár az nem fox telóval van. és ha tekerõs is akkor kell minimum az xl.:]
Köszi! És vélemény a Stumpjumper FSR Pro-ról, esetleg egyéb cangaötletek? Ami kõ: összetelós, mindenképpen Fox telókkal (ideális esetben elöl az állítható Talassal), ugrálós és síkon tekerõs(!) egyben. Tehát bírja a 110 kilómat városban és terepen egyaránt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. február 02. - 22:38
2 cég van, ha itthon láttad, akkor az olasz (keido)Rob, nem tudod véletlenül, hogy ki gyártja a specializednak a nadrágokat? Ma néztem egy 3/4es nadrágot és meglepõen jó minõségûnek tûnt, hibátlan varrások, jó anyag. A méretekrõl van infód (pl az xl-es akkora, mint általában az xl-esek szoktak lenni vagy nagyobb vagy kisebb)?
méretben vegyes, L-es mezt hordok M-es nadrággal, de vannak, akiknek forditva kell. általában azonban a hosszu mezekbõl egyel tuti nagyobb kell, de ha testesebb vagy, akkor inkább kettõvel. nadrág az nagyjából okés L-Xl méretig. de ezekbõl is szokott lenni 2xl és 3xl-es is, tuti ami fix.
az uj 2009 tavaszi/nyári/õszi ruházat a 12-edik héten jön reményeim szerint, azaz a kiállításon már megtekinthetõ lesz.
csat: igen, de nem a régit, hanem az ujat igy ajánlott egybõl párat venni, hogy egyforma legyen "m-lock pro"
Írta 2009. február 02. - 22:35
szétment a csatod??? nekem a tépõzárja gyengül pöppet....
Írta 2009. február 02. - 22:32
Írta 2009. február 02. - 22:03
bemutatóterem: 1211 budapest, szinesfém utca 11
(csepel gyártelep)
Írta 2009. február 02. - 21:34
többit Rob megmondja
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. február 02. - 17:03
Hol lehet megnézni elõben a bringákat. Tudnál ebben segíteni.
Kösz
Írta 2009. február 02. - 15:09
Köszi! És vélemény a Stumpjumper FSR Pro-ról, esetleg egyéb cangaötletek? Ami kõ: összetelós, mindenképpen Fox telókkal (ideális esetben elöl az állítható Talassal), ugrálós és síkon tekerõs(!) egyben. Tehát bírja a 110 kilómat városban és terepen egyaránt.
Írta 2009. február 02. - 15:05
assasinbug: Köszi a linket! Vásároltál már innen? Mik a tapasztalatok?
Nem vásároltam még náluk, online boltos topikban olvastam róla, tervezem 2010-ben a vásárlást:)
Írta 2009. február 02. - 15:00
203 cm. :]
Én már vásároltam tõlük bringát, teljesen korrektek, a rendelés feladásától számítva 2 héten belül nálam volt, összerakva, korrekt módon becsomagolva.
Írta 2009. február 02. - 14:44
Írta 2009. február 02. - 14:27
Még a Giant-eket nézegettem, pl. Trance széria.
Hány colos lenne akkor az ideális? Nem is kellene XXL? A 22 colos Konám egy kicsit kicsi is, pedig marhanagy nyeregcsõ van benne. Tudom, ez összetelós lenne, de mégis, nem szeretném elaprózni. :]
Írta 2009. február 02. - 09:35
Itthon sajna L-es a legnagyobb össztelós gép. (amit én 196cm-es magassághoz használok)