Már nincs.a probikeban még megvan az a fehér?
Rob, az jó lehet.
Megnéznéd?
Aztán majd eldönti, hogy Anthemet, vagy Epicet szeretne.
Köszi
Már nincs.a probikeban még megvan az a fehér?
Rob,
kicsi (kb 16-os), 100 körül mozgó vázat keresek. Van?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
a 08as ( http://www.bikemarke...g/nagy/3173.jpg ) big hit bõl az s méret kicsi nekem?a bullitom m-es csak erre kaptam egy "visszautasthatatlan" ajánlatot..
amugy aki használja hoszabban leirva mik a tapasztalatai róla?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
tuti nem lesz.rob, olyenetek lesz/van, hogy Spec. Atlas T és Spec. Atlas LongSleeve T?
Mindkettõbõl a fekete érdekelne, 188 centi, vékony testalkat, ehhez passzoló méretben. Valami kb ár van hozzá? Méret melyik kellene?
Thx
ez ugy zajlik, hogy bemész egy boltba, és megrendeled kiválasztasz egy szimpatikus kereskedõt (pesti oldalon allez vagy speedway, budai oldalon wilker vár vagy probike) besétálsz, és mondod, hogy ilyesmi érdekel. akkor a boltos felhív engem, hogy ilyen után érdeklõdtek, szerezzünk egyet. és elindul a folyamat. ha van a németeknél, akkor elég gyorsan (reményeim szerint <1hónap) beszerezhetõ az adott kerékpár.Köszi mégegyszer is! Legfeljebb önmagábn vázat veszek, aztán jól ráépítek. Tényleg nem elég a 32-es becsúszó, erre már a merev Konánál is rájöttem. Az FSR Pro-nál maga a váz is gyengébb a Pitch-hez képest, vagy csak a rugóstag?
Rob: Valamikor idén igazán beszélhetnénk egy fentebb tárgyalt Speckó beszerzésrõl. :] Lehetséges lenne?
mivel a fsr xc egy elég könnyû lightos am váz (illetve mostmár xc trail a kat. neve) ígz nyilván gzengébb kicsit a váz is, rugóstag spec ippeg nem is massz0vabb a pitchben sem.Köszi mégegyszer is! Legfeljebb önmagábn vázat veszek, aztán jól ráépítek. Tényleg nem elég a 32-es becsúszó, erre már a merev Konánál is rájöttem. Az FSR Pro-nál maga a váz is gyengébb a Pitch-hez képest, vagy csak a rugóstag?
Rob: Valamikor idén igazán beszélhetnénk egy fentebb tárgyalt Speckó beszerzésrõl. :] Lehetséges lenne?