Gyerekek! Én ma megvilágosodtam. Ez már a sokadik, de most teljesen, most jó lesz
Kis sztori:
2006ban, még egy éve sem volt, hogy elkezdtem tekerni, vettem egy Rockhoppert elég jól felszerelve. Akkor istenként szerettem, nagyon nagyon jó gép volt, pláne a zõd Merida Kalahari után, meg a Black teló a Capa T5 után, haha. Sajnos el kellett adnom a szezon végén, mert van egy másik pénzéhes hobbim, a zenélés, hangszerre kellett, volt egy nagy ajánlat, nem lehetett kihagyni. Aztán a köv. szezonban összeraktam elég sokért egy Mission-t (volt kis eü probléma altájon és jobbnak láttam egy rugdalózóst venni), az is király cucc volt, kicsit túl is költekeztem fölöslegesen (RS Revelation, mer az majd jó lesz...aha? Hobbitúrára?

).
Most év elején volt vaterán egy Rockhopper váz fillérekért, meg kellett vegyem, még ha csak a falon fog lógni, akkor is, mert emlékeztem, hogy zsír volt. Közben kitaláltam hogy kell egy Epic, de annyit nem akartam rászánni (ahogy látom helyesen), lockos hátsótagot sem leltem, így upgradeltem Transmissionre Minute 3as telóval, és hála Vargányának, végre be tudtam lõni az SPV-t is totálisan szuperre elöl-hátul (eleddig csak bringázni tudtam, a szerelés beállítás csak mostanában kezd menni...haha). Na lett egy zsír all mountain config, ami cc-re is tökéletes volt. But!
Nemrég úgy alakult, hogy lehet el kell adogatni a dolgokat (tartalékképzés egy esetleges dobbantáshoz jó messzire), így a TRMission váz és a Minute fölkerült az apróra, nagyon sajnáltam, de így végül az jött, hogy csak összerakom azt a Rockhoppert. Ami 2 napja meg is történt...
És lõn világosság. Már nem kell eladni a Missiont, mégis megy. A bringát szétteszteltem az elmúlt 2 napban és hát beszarás. Ez a Speckó tud valamit. A Rockhopper nem össztelós, de nem is hiányzik annyira, mint amennyire gondoltam volna. Iszonyú fordulékony, kezelhetõ, mászik, érezni azt, hogy na igen, ez bringa. Egyszóval dög. Úgyhogy elegem van a sok vásárlásból, ez marad, tökéletes gép, nagyon jó felszereléssel, a többi cuccomat eladom, ne álljon fölöslegesen benne a zsozsella.
Most már ismerem a felsõközép fullykat is a mereveket is, el tudom dönteni mi az ábra (remélem most nem az xtr grammánia agyatlanság jön -mégegyszer: kvázi mucsaröcsögei technikás pince-szõlõbájkolás meg nyugis Bükk túrák, oda aztán kellenek az ezredek meg az 5gramm minusz, haha).
Végül kicsit gáz visszagondolni, mennyi pénz ment el a 3 év alatt bringaépítgetésre (ha megtartom anno a RHoppert, húúú

), de nagyon sok jó cucc volt alattam, végülis eccer élünk. Úgyhogy ennyi
Gondoltam beírom mindezt, mert mégiscsak speckó topic, meg minden, fülig ér most a szám. Kap egy kisebb telót, mert jó jó az a Minute, de ebbe már nem kell 130. Nincs több bringavásárlás, csak ha törik. Ideje felnõni. Család, lakás, kocsi...
Forever Specialized innettõl kezdve, haha.
ui.: ha még nem vettétek volna észre, engem sem a teljes komplettségemért szeretnek, haha