Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Posted 2009. October 09. - 05:29
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2009. October 08. - 23:30
Posted 2009. October 06. - 21:50
Posted 2009. October 06. - 18:20
jó meggyõztélKis túlzással mondhatom, hogy azt is láttam ahogy törik!
azért én vennék karbont ha nem lenne ilyen b...tt drága
de ha meglesz még a most leértékelt 07-es karbon stmpy fsr mikor megint megengedhetem magamnak a kerékpár birtoklást akkor simán megveszem....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. October 06. - 17:57
Kis túlzással mondhatom, hogy azt is láttam ahogy törik!a jelenlévõkre és élõben látottakra gondolam
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. October 06. - 15:50
a jelenlévõkre és élõben látottakra gondolamhttp://www.bustedcarbon.com/
Van Specialized is.
amúgy persze mindent össze lehet törni
csak túllihegni meg agyon aggóni felesleges a témát
Posted 2009. October 06. - 15:31
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. October 05. - 23:04
valamelyik montis topicba linkelték a múltkor hogyan lehet a karbonnal bánni:
cannondale vázat befogták satuba, és nyomogatták össze, de nem tudták eltörni, aztán adtak a "testinek" kalapáccsal, de inkább csak a lakk pattogzott le...
vs, alu
ugyanezt megcsinálták, s láss csodát a satuzás után nem lett újra körprofil
kalapács egyértelmûen nem tetszett neki...
Nem akarván állsát foglalni alu vagy carbon mellet (az ára miatt,mondjuk mégis), de abban a videóban olyasmit mutattak, aminek semmi köze a valós terheléshez. Gumislagot vagy pvc csövet is be lehet fogni satuba és lehet ütni alakváltozás nélkü.
De persze aki satuba fogja délutánonként a bicóját....
Posted 2009. October 05. - 22:58
cannondale vázat befogták satuba, és nyomogatták össze, de nem tudták eltörni, aztán adtak a "testinek" kalapáccsal, de inkább csak a lakk pattogzott le...
vs, alu
ugyanezt megcsinálták, s láss csodát a satuzás után nem lett újra körprofil
kalapács egyértelmûen nem tetszett neki...
Posted 2009. October 05. - 22:03
specit tényleg nem:) de meridát azt hajjajén erre nem kötnék fogadást
de a virsligumis topikban ki lett tárgyalva pár napja
ha nem kerülne általéban ésszerûtlenül többe én simán bevállalnám a múanyag vázat
mindenki aggódik de igazából még senki nem látott törött mûanyag speci montit
én még kormányt meg nyeregcsövet se nagyon vennék karbont, nem hogy vázat, pedig pár kilóval könnyebb vagyok nálad. egyszerûen nem bízom benne. az ára meg a másik. sok esetben nem annyival könnyebb, hogy megérje. most az összes bringánkon az egyetlen karbon dolog az enduro kormányhézagolója, de az adott volt
Posted 2009. October 05. - 22:00
én erre nem kötnék fogadást (illetve ahol beszakad a szén, ott az alu is átszakadna, és valószinû akkora buktánál pont a váz lenne a 23ik lényeges tényezõ)oké, meg vagyok gyõzve:) de a lényege a dolognak az volt, hogy nagyobb kockázattal jár egy bukás, mint aluval, mert egy kicsit horpadt aluvázzal simán lehet járni, de a karbon nem fog horpadni, hanem beszakad. ami az alunál plusz pont
de a virsligumis topikban ki lett tárgyalva pár napja
ha nem kerülne általéban ésszerûtlenül többe én simán bevállalnám a múanyag vázat
mindenki aggódik de igazából még senki nem látott törött mûanyag speci montit
Posted 2009. October 05. - 21:56
oké, meg vagyok gyõzve:) de a lényege a dolognak az volt, hogy nagyobb kockázattal jár egy bukás, mint aluval, mert egy kicsit horpadt aluvázzal simán lehet járni, de a karbon nem fog horpadni, hanem beszakad. ami az alunál plusz pontNagyon könnyen és szépen javítható, csak hozzértõ kezek és technika kell hozzá. Nem sokkal drágább mint egy jó aluheggesztõ...
OFF Ismerõsnek KTM országúti tört el (bukás) és olyan szépen megycsinálták, hogy a festésen sem nagyon látszik hogy javítva volt. Igen azóta is fut. ON
Posted 2009. October 05. - 21:45
3. ráadásul ez a bringa karbon, ami egy esésnél csúnyán és elég nehezen javíthatóan tud sérülni.
Nagyon könnyen és szépen javítható, csak hozzértõ kezek és technika kell hozzá. Nem sokkal drágább mint egy jó aluheggesztõ...
OFF Ismerõsnek KTM országúti tört el (bukás) és olyan szépen megycsinálták, hogy a festésen sem nagyon látszik hogy javítva volt. Igen azóta is fut. ON
Posted 2009. October 05. - 21:19
Posted 2009. October 05. - 20:42
Posted 2009. October 05. - 20:41
3 ok, amiért nem venném meg, ha ilyesmi kategóriájú bicajt akarnék:Ezt miért nem viszik el? Van ennek vmi típushibája?
http://piacter.bikem...=255176&cat=500
1. most jött ki az új epic
2. 420ezret kidobni arra, hogy legyen egy garancia nélküli bringád, kicsit sok.
3. ráadásul ez a bringa karbon, ami egy esésnél csúnyán és elég nehezen javíthatóan tud sérülni.
egy nem versenyzõ egyén jobban jár talán egy aluvázzal, mint a karbonnal. de ehhez nem értek és amúgy sem vennék magamnak soha karbonbringát
Posted 2009. October 05. - 18:28
Posted 2009. October 04. - 17:59
Posted 2009. October 04. - 15:42
speed-way multkor hirdetett. nézd emg ott
amúgy tudtommal hivatalosan nem
itt már én is néztem, de zöld-fekete színben nagyon nem tetszik, de azért köszi
Posted 2009. October 04. - 15:17
speed-way multkor hirdetett. nézd emg ottüdv
Érdeklõdnék, Pitch vázat lehet-e külön is venni?
amúgy tudtommal hivatalosan nem