Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Tamáska: De jó, hogy itt vagy és megnyugtatsz bennünket.
"Bicycle Repair Man! Thank goodness you've come!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem akarom rontani az itthoni speci hírnevét, de:

M5 S-works hardtrail aluváz, ugye anodizált, a speci felirat meg úgy az összes pattogzik le róla. Gondolom gyártási hiba, mert felületi sérülés nincs. Itthon ugye az a válasz hogy user error. Srác mondta mindegy, igazából nem érdekes, de azért nem az a kategória ahol ilyennek elõ kéne fordulnia.

Más:
Csapattársnak eltört az egyik acélváza (2éve kb), amit még ausztriában vett, 92-96 körül asszem, nem tudom pontosan (de nem is ez a lényeg). Mondták, hogy kap cserébe egy mostani S-works alut, mivel akkoriban az az acél volt a csúcs. Mondta hogy neki inkább alu epic, minimális ráfizetéssel adtak neki egyet.

Ez itthon is így mûködött volna?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem szunik meg, atalakul. nyugalom

es lesz tajekoztatas is. minden a maga idejeben.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
tamaska: egy hete? Ebben a témában utoljára jan. 28-án született hozzászólás. Ez 1 hetes pörgés? Kicsit költõi túlzás :)

Már megbocsáss, de azért azok, akiknek garanciális kerójuk/alkatrészük, vagy egyéb, Speci által szervizelendõ dolguk van (vagyunk így páran), talán nem ártana tudni, hogy akkor mi újság. Több kereskedõtõl halljuk vissza, hogy itthon megszûnik a forgalmazás és többekben felmerül a kérdés, hogy a fent említett szerviz/garanciális kérdéssel mi lesz. Ez igen fontos dolog, amirõl inkább tájékoztatni kellene a vevõket, nem elhallgatni.

Mea culpa, ha ez engem icipicit foglalkoztat és "pörgök" rajta :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
nekem új a téma... de én csak egy csóri nyerget szeretnék :afro:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat ugy tunik tenyleg izgi mert ezen porogtok mar egy hete :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Mert az olyan izgi. Feldobom, kitörlöm, miközben a kiskerekben már errõl beszélnek. Oly felesleges ez az egész hajcihõ. Valakinek nem megy, majd megpróbálja más. Ha meg az se megy és nem lesz itthon Spec forgalmazó akkor átjárunk Kassára, vagy angliai cimbivel vetetünk az Evansrõl.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ha ez így van, akkor ez tulajdonképpen miért ekkora titok?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Pszt! Rob nõsül! :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Speckó nyereg után érdeklõdtem egy boltban, de ami kellett volna az most pont nincs, és mondtam hogy nemgond, ráér.... várok

Válasz: "Oké, de én félhírekbõl úgy tudom, hogy forgalmazóváltás miatt idén nem fog sok minden érkezni :( "

Ez igaz?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Arn: Csakis L-es jöhet számításba számodra. Az M-es méretben szerintem még egy 400-as nyeregcsõ is rövid a láb tekerõs pozícióba kerüléséhez. Én 184 vagyok és az L-es pont jó. Sõt még hátranyúlós nyeregcsõ és 8-9 cm-s stucni is kell. Így lesz kényelmes. Persze ha tekerni is akarsz vele. Ilyen magasságnál felfelé és lefelé is L.:)

mivel turaknal az ido haromnegyedeben felfele megyunk, nem art :) akkor l-es inkabb... azon egyszeru modositani egy rovidebb stucnival. bar eleg elcseszett testalkatom van, nem csak bringat, gatyat is nehezen talalok.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Arn: Csakis L-es jöhet számításba számodra. Az M-es méretben szerintem még egy 400-as nyeregcsõ is rövid a láb tekerõs pozícióba kerüléséhez. Én 184 vagyok és az L-es pont jó. Sõt még hátranyúlós nyeregcsõ és 8-9 cm-s stucni is kell. Így lesz kényelmes. Persze ha tekerni is akarsz vele. Ilyen magasságnál felfelé és lefelé is L.:)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

bár pitch nincs benne, de használható

koszi!

meg mindig nem ertem, hogy miert nem veszik bele a felsocsohosszt is a vazmeretbe. szvsz legalabb annyit szamit, mint a masik.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
Rob ha igy rémlik ilyenkor :) tavalyi crosstrailbõl (mindegy melyik) volt (van esetleg ) itthon 43-as (M) vagy ideibõl lesz ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
bár pitch nincs benne, de használható

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
185cmes magassaghoz mi az optimalis pitch meret? a labhossz a lab koze fogott konyves modszerrel 87cm (magyaran hosszu a labam, es rovid a torzsem). a reviewban olvastam azt a lefele m, felfele l dolgot, de konkretabban? :)

a geometriaban tok fura, hogy az mes 586mm felsocsohosszal van, az les meg 620. cubenal ez 18" eseten 588, 22"nal 613 (van kozben 20" is...). tehat olyan, mintha harom meretet ugrana hosszban.

a masik, hogy mes meretnel mennyire kell kihuzni a nyeregcsovet? tulsagosan kihuzott nyeregcsovel nem valik tul maratonossa a testhelyzet (ezert akarok bringat cserelni)?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Na jó: Rob megnõsül...

bizony :)
de pssszt!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

http://home.aland.net/ma20978/zorg.jpg ;)

Pedig nem is én töröltem...
Disssssszkriminááációóó!
;)
"In idem flumen bis non descendimus"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Mi vót itt? :wtf:

http://home.aland.net/ma20978/zorg.jpg ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Na jó: Rob megnõsül...
(Persze ez nem igaz...)
"In idem flumen bis non descendimus"