Jelentkezz be Regisztrálj

Specialized
Írta 2010. február 04. - 16:59

Írta 2010. február 04. - 16:34

Ér-e kb ugyanannyit?? (~11eFt)
Rivalt akartam, de nem igazán beszerezhetõ. Szezonig ráér.
Indie xc sport viszont lenne. Fõ szempont kényelem, tartósság.
(tudom egy helyen kéne feltenni a kérdést, de hátha itt kapok választ)
Írta 2010. február 04. - 15:34

Írta 2010. február 04. - 14:53

Lehet itt hinteni bármiféle információ morzsákat (vagy serclit).
Én nem hintek - megvárom a hivatalos infót, ha lesz. (Tipp: nem lesz...)
Soha nem szerettem-szerettünk olyasféle "infó-king" szerepben tetszelegni, aki arra veri magát, hogy õ volt az elsõ, aki "lehozta" teszem azt a 2011-es XTR szett piciny képét.
(Erõsen emlékeztet a warez szcéna gyermeteg igyekezetére, ahol azon megy a verseny - még mindig - hogy ki lesz az elsõ rilízer. Aki - ugyan f**kazetta hendikemmel - rögzíti a moziban a premier elõtti vetítésen az új szuperprodukciót, hogy hazarohanva egy órán belül feltehesse torrentre. Majd elégedett vigyorral fordul cimborája felé, feltartott kézzel, laza "gimifájv" pacsira várva: "Igen, megcsináltuk. Elsõ!")
Egyrészt: lehet, hogy a 2011-es XTR szettrõl nekünk is van (sajtó)anyagunk - ám azt az embargó szerinti dátumok alapján adagolunk majd.
Mert erre kért Harald Troost. És mivel mi a kérésnek eleget teszünk, ezért lehet (sajtó)anyagunk a motyóról.
Pöttyet sarkítottam, dehát na.
Clear?
Írta 2010. február 04. - 14:39

De nem értem. Bennfentesebb voltál kerékpáros témában, úgy emlékszem. Ezek után tényleg szükségét érzed ezt itt mutatni? Vagy ez a kereszted, vinni a válladon a márka hírnevét? Beszélgess Robbal privátban ezekrõl, ha mindenképpen szeretnél infórmációközelben maradni.
1. Még vagyok is. 2. Nem kell mutatni, csak nem értem, hogy mi volt ez a "jó hogy sok a hozzáértõ". 3. A speciét? soha, semmi közöm nem volt hozzájuk olyan szinten hogy rontsam vagy javítsam a hírnevét.
igen, ez igy van.
mindenütt a világon, csak magyarisztánban nem.
majd ha egyszer állsz a "pult másik oldalán" akkor rájössz, hogy ez a járható út.
Még jó hogy épp nagykert vezetek. És érdekes mód, mindenbõl van.
Tényleg nem érted.
(...és úgy látom lassan már csak almalevet iszol. Én továbbra is irtózom mindennemû vallástól...)
Nem tudom mit kell érteni

És nem, teljesen meg vagyok elégedve a 3 hónapja vett Lenovo gépemmel, nem kell se iPad, se iMac, se iPod. Viszont a telefonjuk az arra jó amire nekem kell

Írta 2010. február 04. - 00:26

Tényleg nem érted.zOrg: tudod, ez olyan, mint az Apple Tablet. Mindenki fél évvel a megjelenése elõtt errõl beszélt, pedig azt sem lehetett biztosan tudni, eszik-e, vagy isszák.

(...és úgy látom lassan már csak almalevet iszol. Én továbbra is irtózom mindennemû vallástól...

Írta 2010. február 04. - 00:09

Rob ha igy rémlik ilyenkor tavalyi crosstrailbõl (mindegy melyik) volt (van esetleg ) itthon 43-as (M) vagy ideibõl lesz ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. február 04. - 00:03

igen, ez igy van.Tudom persze, a boltnak kéne megmondani hogy egy évre elõre mit kér... haha...
mindenütt a világon, csak magyarisztánban nem.
majd ha egyszer állsz a "pult másik oldalán" akkor rájössz, hogy ez a járható út.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. február 03. - 23:52

ON
Topic lesz mostantól remélem, függetlenül a mögöttes dolgoktól, amirõl - mint említették egyel elõttem - az átlag bringásnak, sporttársnak tudnia sem szükséges!
Írta 2010. február 03. - 23:49

Nem is azt mondtam, hogy nincs garancia, félre ne értsetek, csak a hozzáállás más, és ez tagadhatatlan, Ti is tudjátok.
Kis pénz,kis foci...
Írta 2010. február 03. - 23:34

Az jó, ennyi hozzáértõ
Szvsz ezt inkább ne firtassuk ki mennyire és mihez oks...?
Történtek csúnya dolgok, ha ezt nem tudod, akkor semmit sem.

Amúgy igen, mindegy lenne, hogy kitõl kerül a boltokba, csak az nem mindegy, hogy mennyiért, meg hogy egyáltalán van-e. Tudom persze, a boltnak kéne megmondani hogy egy évre elõre mit kér... haha...
Nem is azt mondtam, hogy nincs garancia, félre ne értsetek, csak a hozzáállás más, és ez tagadhatatlan, Ti is tudjátok.
zOrg: tudod, ez olyan, mint az Apple Tablet. Mindenki fél évvel a megjelenése elõtt errõl beszélt, pedig azt sem lehetett biztosan tudni, eszik-e, vagy isszák.
Írta 2010. február 03. - 22:25

több hasonlóra van példa
van itt fórumtárs, aki a régi karbon epicje helyett egy újat kapott. villával. érted...
Nekem is egy hónapon belül megjött a csereváz. Igaz még nem tudom használni, de a lényeg itt van.
Theznek igaza van. Nekünk jó esetben nem is kéne tudni, ki forgalmazza az adott márkát.

Írta 2010. február 03. - 22:00

Tényleg nem érted a párhuzamot vagy csak teszed a szõkét?Tudni azt csak jó helyen kell kopogtatni
Én azt mondom hogy csöbörbõl vödörbe. De ne legyen igazam.

Írta 2010. február 03. - 21:54

több hasonlóra van példaMás:
Csapattársnak eltört az egyik acélváza (2éve kb), amit még ausztriában vett, 92-96 körül asszem, nem tudom pontosan (de nem is ez a lényeg). Mondták, hogy kap cserébe egy mostani S-works alut, mivel akkoriban az az acél volt a csúcs. Mondta hogy neki inkább alu epic, minimális ráfizetéssel adtak neki egyet.
Ez itthon is így mûködött volna?
van itt fórumtárs, aki a régi karbon epicje helyett egy újat kapott. villával. érted...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. február 03. - 21:14

De én sem értem meg miért kell ezen pörögni. Ami forgalmazás itthon volt, amúgy sem illett a márkához.
De szvsz nem az ott dolgozók voltak ebben a hibásak.
Az jó, ennyi hozzáértõ

Amit viszont nem értek: nem mindegy melyik forgalmazótól kerül a boltba az alkatrész?
Én kíváncsi vagyok!
Írta 2010. február 03. - 19:07

"Átfestik a metrókocsikat?" Oké. És? Gyorsabb is lesz? Tisztább? Olcsóbb?
Nem tudni.
Tudni azt csak jó helyen kell kopogtatni

Én azt mondom hogy csöbörbõl vödörbe. De ne legyen igazam.
Írta 2010. február 03. - 18:07

Nem titok. Nem a mi dolgunk "elsõkézbõl" közölni bármit is ezügyben.Ha ez így van, akkor ez tulajdonképpen miért ekkora titok?
Ha jön a hivatalos hirdetmény, akkor igen. Addig lehet találgatni, ha valaki válaszol rá, hát válaszol.
Nem azért __kértem__ Robot 1 hete hogy ne kezdje el, hanem __pontosan__ azért, mert egyelõre semmi lényegi infó nincs.
"Átfestik a metrókocsikat?" Oké. És? Gyorsabb is lesz? Tisztább? Olcsóbb?
Nem tudni.
Írta 2010. február 03. - 17:58

Ezt most úgy írtad, mintha te vennéd át a forgalmazást.nem szunik meg, atalakul. nyugalom
es lesz tajekoztatas is. minden a maga idejeben.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. február 03. - 17:32

Írta 2010. február 03. - 13:10

De szvsz nem az ott dolgozók voltak ebben a hibásak.