Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2010. február 04. - 16:59
Írta 2010. február 04. - 16:34
Ér-e kb ugyanannyit?? (~11eFt)
Rivalt akartam, de nem igazán beszerezhetõ. Szezonig ráér.
Indie xc sport viszont lenne. Fõ szempont kényelem, tartósság.
(tudom egy helyen kéne feltenni a kérdést, de hátha itt kapok választ)
Írta 2010. február 04. - 15:34
Írta 2010. február 04. - 14:53
Lehet itt hinteni bármiféle információ morzsákat (vagy serclit).
Én nem hintek - megvárom a hivatalos infót, ha lesz. (Tipp: nem lesz...)
Soha nem szerettem-szerettünk olyasféle "infó-king" szerepben tetszelegni, aki arra veri magát, hogy õ volt az elsõ, aki "lehozta" teszem azt a 2011-es XTR szett piciny képét.
(Erõsen emlékeztet a warez szcéna gyermeteg igyekezetére, ahol azon megy a verseny - még mindig - hogy ki lesz az elsõ rilízer. Aki - ugyan f**kazetta hendikemmel - rögzíti a moziban a premier elõtti vetítésen az új szuperprodukciót, hogy hazarohanva egy órán belül feltehesse torrentre. Majd elégedett vigyorral fordul cimborája felé, feltartott kézzel, laza "gimifájv" pacsira várva: "Igen, megcsináltuk. Elsõ!")
Egyrészt: lehet, hogy a 2011-es XTR szettrõl nekünk is van (sajtó)anyagunk - ám azt az embargó szerinti dátumok alapján adagolunk majd.
Mert erre kért Harald Troost. És mivel mi a kérésnek eleget teszünk, ezért lehet (sajtó)anyagunk a motyóról.
Pöttyet sarkítottam, dehát na.
Clear?
Írta 2010. február 04. - 14:39
De nem értem. Bennfentesebb voltál kerékpáros témában, úgy emlékszem. Ezek után tényleg szükségét érzed ezt itt mutatni? Vagy ez a kereszted, vinni a válladon a márka hírnevét? Beszélgess Robbal privátban ezekrõl, ha mindenképpen szeretnél infórmációközelben maradni.
1. Még vagyok is. 2. Nem kell mutatni, csak nem értem, hogy mi volt ez a "jó hogy sok a hozzáértõ". 3. A speciét? soha, semmi közöm nem volt hozzájuk olyan szinten hogy rontsam vagy javítsam a hírnevét.
igen, ez igy van.
mindenütt a világon, csak magyarisztánban nem.
majd ha egyszer állsz a "pult másik oldalán" akkor rájössz, hogy ez a járható út.
Még jó hogy épp nagykert vezetek. És érdekes mód, mindenbõl van.
Tényleg nem érted.
(...és úgy látom lassan már csak almalevet iszol. Én továbbra is irtózom mindennemû vallástól... )
Nem tudom mit kell érteni Én csak információmorzsát hintek.
És nem, teljesen meg vagyok elégedve a 3 hónapja vett Lenovo gépemmel, nem kell se iPad, se iMac, se iPod. Viszont a telefonjuk az arra jó amire nekem kell Amit mondtam, csak példának hoztam fel.
Írta 2010. február 04. - 00:26
Tényleg nem érted.zOrg: tudod, ez olyan, mint az Apple Tablet. Mindenki fél évvel a megjelenése elõtt errõl beszélt, pedig azt sem lehetett biztosan tudni, eszik-e, vagy isszák.
(...és úgy látom lassan már csak almalevet iszol. Én továbbra is irtózom mindennemû vallástól... )
Írta 2010. február 04. - 00:09
Rob ha igy rémlik ilyenkor tavalyi crosstrailbõl (mindegy melyik) volt (van esetleg ) itthon 43-as (M) vagy ideibõl lesz ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. február 04. - 00:03
igen, ez igy van.Tudom persze, a boltnak kéne megmondani hogy egy évre elõre mit kér... haha...
mindenütt a világon, csak magyarisztánban nem.
majd ha egyszer állsz a "pult másik oldalán" akkor rájössz, hogy ez a járható út.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. február 03. - 23:52
ON
Topic lesz mostantól remélem, függetlenül a mögöttes dolgoktól, amirõl - mint említették egyel elõttem - az átlag bringásnak, sporttársnak tudnia sem szükséges!
Írta 2010. február 03. - 23:49
Nem is azt mondtam, hogy nincs garancia, félre ne értsetek, csak a hozzáállás más, és ez tagadhatatlan, Ti is tudjátok.
Kis pénz,kis foci...
Írta 2010. február 03. - 23:34
Az jó, ennyi hozzáértõ
Szvsz ezt inkább ne firtassuk ki mennyire és mihez oks...?
Történtek csúnya dolgok, ha ezt nem tudod, akkor semmit sem.
Amúgy igen, mindegy lenne, hogy kitõl kerül a boltokba, csak az nem mindegy, hogy mennyiért, meg hogy egyáltalán van-e. Tudom persze, a boltnak kéne megmondani hogy egy évre elõre mit kér... haha...
Nem is azt mondtam, hogy nincs garancia, félre ne értsetek, csak a hozzáállás más, és ez tagadhatatlan, Ti is tudjátok.
zOrg: tudod, ez olyan, mint az Apple Tablet. Mindenki fél évvel a megjelenése elõtt errõl beszélt, pedig azt sem lehetett biztosan tudni, eszik-e, vagy isszák.
Írta 2010. február 03. - 22:25
több hasonlóra van példa
van itt fórumtárs, aki a régi karbon epicje helyett egy újat kapott. villával. érted...
Nekem is egy hónapon belül megjött a csereváz. Igaz még nem tudom használni, de a lényeg itt van.
Theznek igaza van. Nekünk jó esetben nem is kéne tudni, ki forgalmazza az adott márkát.
Írta 2010. február 03. - 22:00
Tényleg nem érted a párhuzamot vagy csak teszed a szõkét?Tudni azt csak jó helyen kell kopogtatni
Én azt mondom hogy csöbörbõl vödörbe. De ne legyen igazam.
Írta 2010. február 03. - 21:54
több hasonlóra van példaMás:
Csapattársnak eltört az egyik acélváza (2éve kb), amit még ausztriában vett, 92-96 körül asszem, nem tudom pontosan (de nem is ez a lényeg). Mondták, hogy kap cserébe egy mostani S-works alut, mivel akkoriban az az acél volt a csúcs. Mondta hogy neki inkább alu epic, minimális ráfizetéssel adtak neki egyet.
Ez itthon is így mûködött volna?
van itt fórumtárs, aki a régi karbon epicje helyett egy újat kapott. villával. érted...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. február 03. - 21:14
De én sem értem meg miért kell ezen pörögni. Ami forgalmazás itthon volt, amúgy sem illett a márkához.
De szvsz nem az ott dolgozók voltak ebben a hibásak.
Az jó, ennyi hozzáértõ
Amit viszont nem értek: nem mindegy melyik forgalmazótól kerül a boltba az alkatrész?
Én kíváncsi vagyok!
Írta 2010. február 03. - 19:07
"Átfestik a metrókocsikat?" Oké. És? Gyorsabb is lesz? Tisztább? Olcsóbb?
Nem tudni.
Tudni azt csak jó helyen kell kopogtatni
Én azt mondom hogy csöbörbõl vödörbe. De ne legyen igazam.
Írta 2010. február 03. - 18:07
Nem titok. Nem a mi dolgunk "elsõkézbõl" közölni bármit is ezügyben.Ha ez így van, akkor ez tulajdonképpen miért ekkora titok?
Ha jön a hivatalos hirdetmény, akkor igen. Addig lehet találgatni, ha valaki válaszol rá, hát válaszol.
Nem azért __kértem__ Robot 1 hete hogy ne kezdje el, hanem __pontosan__ azért, mert egyelõre semmi lényegi infó nincs.
"Átfestik a metrókocsikat?" Oké. És? Gyorsabb is lesz? Tisztább? Olcsóbb?
Nem tudni.
Írta 2010. február 03. - 17:58
Ezt most úgy írtad, mintha te vennéd át a forgalmazást.nem szunik meg, atalakul. nyugalom
es lesz tajekoztatas is. minden a maga idejeben.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. február 03. - 17:32
Írta 2010. február 03. - 13:10
De szvsz nem az ott dolgozók voltak ebben a hibásak.