Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
http://cgi.ebay.co.u...=item1e5a389fe6

hol a bukta?

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Az lenne a nagy kérdésem, hogy a speci indie xc sport nyereg jobb/rosszabb lehet-e vajon a rival-tól...bár tudom ez nagyon szubjektív.
Ér-e kb ugyanannyit??
(~11eFt)
Rivalt akartam, de nem igazán beszerezhetõ. Szezonig ráér.
Indie xc sport viszont lenne. Fõ szempont kényelem, tartósság.

(tudom egy helyen kéne feltenni a kérdést, de hátha itt kapok választ)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Clear?

As clear as mud :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
No, akkor "kézivezérlés":

Lehet itt hinteni bármiféle információ morzsákat (vagy serclit).
Én nem hintek - megvárom a hivatalos infót, ha lesz. (Tipp: nem lesz...)
Soha nem szerettem-szerettünk olyasféle "infó-king" szerepben tetszelegni, aki arra veri magát, hogy õ volt az elsõ, aki "lehozta" teszem azt a 2011-es XTR szett piciny képét.

(Erõsen emlékeztet a warez szcéna gyermeteg igyekezetére, ahol azon megy a verseny - még mindig - hogy ki lesz az elsõ rilízer. Aki - ugyan f**kazetta hendikemmel - rögzíti a moziban a premier elõtti vetítésen az új szuperprodukciót, hogy hazarohanva egy órán belül feltehesse torrentre. Majd elégedett vigyorral fordul cimborája felé, feltartott kézzel, laza "gimifájv" pacsira várva: "Igen, megcsináltuk. Elsõ!")

Egyrészt: lehet, hogy a 2011-es XTR szettrõl nekünk is van (sajtó)anyagunk - ám azt az embargó szerinti dátumok alapján adagolunk majd.
Mert erre kért Harald Troost. És mivel mi a kérésnek eleget teszünk, ezért lehet (sajtó)anyagunk a motyóról.

Pöttyet sarkítottam, dehát na.

Clear?
"In idem flumen bis non descendimus"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

De nem értem. Bennfentesebb voltál kerékpáros témában, úgy emlékszem. Ezek után tényleg szükségét érzed ezt itt mutatni? Vagy ez a kereszted, vinni a válladon a márka hírnevét? Beszélgess Robbal privátban ezekrõl, ha mindenképpen szeretnél infórmációközelben maradni.

1. Még vagyok is. 2. Nem kell mutatni, csak nem értem, hogy mi volt ez a "jó hogy sok a hozzáértõ". 3. A speciét? soha, semmi közöm nem volt hozzájuk olyan szinten hogy rontsam vagy javítsam a hírnevét.

igen, ez igy van.
mindenütt a világon, csak magyarisztánban nem.
majd ha egyszer állsz a "pult másik oldalán" akkor rájössz, hogy ez a járható út.

Még jó hogy épp nagykert vezetek. És érdekes mód, mindenbõl van.

Tényleg nem érted. ;)
(...és úgy látom lassan már csak almalevet iszol. Én továbbra is irtózom mindennemû vallástól... ;))

Nem tudom mit kell érteni :( Én csak információmorzsát hintek.
És nem, teljesen meg vagyok elégedve a 3 hónapja vett Lenovo gépemmel, nem kell se iPad, se iMac, se iPod. Viszont a telefonjuk az arra jó amire nekem kell :) Amit mondtam, csak példának hoztam fel.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

zOrg: tudod, ez olyan, mint az Apple Tablet. Mindenki fél évvel a megjelenése elõtt errõl beszélt, pedig azt sem lehetett biztosan tudni, eszik-e, vagy isszák.

Tényleg nem érted. ;)
(...és úgy látom lassan már csak almalevet iszol. Én továbbra is irtózom mindennemû vallástól... ;))

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
Rob esetleg erre vmi ?

Rob ha igy rémlik ilyenkor tavalyi crosstrailbõl (mindegy melyik) volt (van esetleg ) itthon 43-as (M) vagy ideibõl lesz ?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Tudom persze, a boltnak kéne megmondani hogy egy évre elõre mit kér... haha...

igen, ez igy van.
mindenütt a világon, csak magyarisztánban nem.
majd ha egyszer állsz a "pult másik oldalán" akkor rájössz, hogy ez a járható út.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
De nem értem. Bennfentesebb voltál kerékpáros témában, úgy emlékszem. Ezek után tényleg szükségét érzed ezt itt mutatni? Vagy ez a kereszted, vinni a válladon a márka hírnevét? Beszélgess Robbal privátban ezekrõl, ha mindenképpen szeretnél infórmációközelben maradni.

ON
Topic lesz mostantól remélem, függetlenül a mögöttes dolgoktól, amirõl - mint említették egyel elõttem - az átlag bringásnak, sporttársnak tudnia sem szükséges!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Nem is azt mondtam, hogy nincs garancia, félre ne értsetek, csak a hozzáállás más, és ez tagadhatatlan, Ti is tudjátok.

Kis pénz,kis foci...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Az jó, ennyi hozzáértõ :)

Szvsz ezt inkább ne firtassuk ki mennyire és mihez oks...?
Történtek csúnya dolgok, ha ezt nem tudod, akkor semmit sem. :)

Amúgy igen, mindegy lenne, hogy kitõl kerül a boltokba, csak az nem mindegy, hogy mennyiért, meg hogy egyáltalán van-e. Tudom persze, a boltnak kéne megmondani hogy egy évre elõre mit kér... haha...

Nem is azt mondtam, hogy nincs garancia, félre ne értsetek, csak a hozzáállás más, és ez tagadhatatlan, Ti is tudjátok.

zOrg: tudod, ez olyan, mint az Apple Tablet. Mindenki fél évvel a megjelenése elõtt errõl beszélt, pedig azt sem lehetett biztosan tudni, eszik-e, vagy isszák.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

több hasonlóra van példa
van itt fórumtárs, aki a régi karbon epicje helyett egy újat kapott. villával. érted...

Nekem is egy hónapon belül megjött a csereváz. Igaz még nem tudom használni, de a lényeg itt van.
Theznek igaza van. Nekünk jó esetben nem is kéne tudni, ki forgalmazza az adott márkát. ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Tudni azt csak jó helyen kell kopogtatni :D

Én azt mondom hogy csöbörbõl vödörbe. De ne legyen igazam.

Tényleg nem érted a párhuzamot vagy csak teszed a szõkét? ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Más:
Csapattársnak eltört az egyik acélváza (2éve kb), amit még ausztriában vett, 92-96 körül asszem, nem tudom pontosan (de nem is ez a lényeg). Mondták, hogy kap cserébe egy mostani S-works alut, mivel akkoriban az az acél volt a csúcs. Mondta hogy neki inkább alu epic, minimális ráfizetéssel adtak neki egyet.

Ez itthon is így mûködött volna?

több hasonlóra van példa
van itt fórumtárs, aki a régi karbon epicje helyett egy újat kapott. villával. érted...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

De én sem értem meg miért kell ezen pörögni. Ami forgalmazás itthon volt, amúgy sem illett a márkához.
De szvsz nem az ott dolgozók voltak ebben a hibásak.

Az jó, ennyi hozzáértõ :)

Amit viszont nem értek: nem mindegy melyik forgalmazótól kerül a boltba az alkatrész?

Én kíváncsi vagyok!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

"Átfestik a metrókocsikat?" Oké. És? Gyorsabb is lesz? Tisztább? Olcsóbb?
Nem tudni.

Tudni azt csak jó helyen kell kopogtatni :D

Én azt mondom hogy csöbörbõl vödörbe. De ne legyen igazam.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Ha ez így van, akkor ez tulajdonképpen miért ekkora titok?

Nem titok. Nem a mi dolgunk "elsõkézbõl" közölni bármit is ezügyben.
Ha jön a hivatalos hirdetmény, akkor igen. Addig lehet találgatni, ha valaki válaszol rá, hát válaszol.

Nem azért __kértem__ Robot 1 hete hogy ne kezdje el, hanem __pontosan__ azért, mert egyelõre semmi lényegi infó nincs.

"Átfestik a metrókocsikat?" Oké. És? Gyorsabb is lesz? Tisztább? Olcsóbb?
Nem tudni.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

nem szunik meg, atalakul. nyugalom
es lesz tajekoztatas is. minden a maga idejeben.

Ezt most úgy írtad, mintha te vennéd át a forgalmazást. :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Én sem értettem mi ezen az akkora titok, pedig már jó egy hete beszéltem a probikekal ,azt mondták õk is, de mégsem írtam ide be, ha már titok:D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
De én sem értem meg miért kell ezen pörögni. Ami forgalmazás itthon volt, amúgy sem illett a márkához.
De szvsz nem az ott dolgozók voltak ebben a hibásak.