Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a comp es a pro pitch telok kozott mi a difi? csak a kompresszioallitas?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Azt azért kalkuláljátok bele, hogy ha Ti feljebb emelitek a licitet lehet, hogy a másik licitáló is emel, ameddig neki még megéri.

Mennyire kultiválja az Epic a max. 30 centis ugrásokat, vagy a pille súlyommal ilyennel ne foglalkozzak?

ugye, csak viccelsz?:)
30 centit lazán ugrálok a merevfarúmmal is,azt majdnem mázsa vagyok.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ez a kassai jumpsport egyre vonzóbb :) Ráadásul Teszt Center-es bót és hozzánk közelebb is van, mint a fõváros ;) Még a szervizt leérdeklõdjük hétvégén!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
A nagyok nem szállítanak szigeten kívülre. Gondolom kikötés a gyártótól.
Innen viszont majdnem vettem egy Spec. vázat, hajlandók lettek volna elküldeni itthonra. Nem tudom, hogy komplett keróval is megteszik e.
http://www.bikescene.co.uk/
Európában ez az egyik legnagyobb online bolt.http://www3.hibike.d...8b8d80c0142fe7
http://www.jumpsport...pper&Itemid=128
Ezért viszont el is mehetsz:-)

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Sziasztok!

Rendelt már valaki közületek angol boltból direktbe?
A parám az, hogy a honlapokon azt írják a legtöbb helyen (Evans cycles, Cyclestore)
hogy Specit nem szállítanak az országon kívül. (Mármint az Egyesült Királyságon kívül)

Esetleg tud valaki olyan helyet (netoldalt) Európában ahonnan komplett bicajt tudnék venni?

Kösz a segítséget!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Azt azért kalkuláljátok bele, hogy ha Ti feljebb emelitek a licitet lehet, hogy a másik licitáló is emel, ameddig neki még megéri.

Mennyire kultiválja az Epic a max. 30 centis ugrásokat, vagy a pille súlyommal ilyennel ne foglalkozzak?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ugyan így jártam egy Cube Stereo-val

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

amúgy ha már 1000 ficcs meg szállítás akkor én +kérdezném ezt mekkora. gyak csak a fékben tér el meg geóban (18-as kell Neked)

szállítással együtt 292 ezernél állt meg a licit, meg kellett volna venni.

egy új hajtókarral meg egy kerékszettel 350-360 lett volna a vége, ha eladom a mostaniakat..

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
High5, Zalaegerszeg, nem. Üzlettárs adja a pénzt, én csinálom a többit. ~1 éve kezdtük, tavalyi év tapasztalatgyûjtés volt, idei évben várható nagyobb durranás.
(oldalon katalógus menüpont alatt sok érdekességet olvashatsz)

Persze nyilván közel sem akkora a tõke mint mondjuk egy Specinél, ezzel tisztában vagyok én is.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Még jó hogy épp nagykert vezetek. És érdekes mód, mindenbõl van.

mit? hol? saját?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

a 250 fontos postakoltseget is erdemes figyelembe venni (ami elegge lehuzasnak tunik, olyan 40-60 fontert kuldik altalaban a bringakat Angliabol, ugy latom)

a postaköltség 40 font.

1750 dezsõ (ami tudjuk nettó) az ajánlottja a viz mögött ahoz viszonyíts ha már kintrõl gyün

és ennél ne vegyél nagyobbat sztem (ez 5mm-rel rövidebb mint a konád, a 19-es 20-al hosszabb)

recon megvan még ?

jaja megvan még, mert nem tudtam volna mit tenni bele. Jelentkezõk akadtak rá.

még meglátom, hol áll meg a licit.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

én ezt elfogadom, igazad is van, de a múltkor a bõven megéri kategóriában ment el... szvsz 1000 pénzig is megéri.

amúgy ha már 1000 ficcs meg szállítás akkor én +kérdezném ezt mekkora. gyak csak a fékben tér el meg geóban (18-as kell Neked)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
a 250 fontos postakoltseget is erdemes figyelembe venni (ami elegge lehuzasnak tunik, olyan 40-60 fontert kuldik altalaban a bringakat Angliabol, ugy latom)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

én ezt elfogadom, igazad is van, de a múltkor a bõven megéri kategóriában ment el... szvsz 1000 pénzig is megéri.

1750 dezsõ (ami tudjuk nettó) az ajánlottja a viz mögött ahoz viszonyíts ha már kintrõl gyün

és ennél ne vegyél nagyobbat sztem (ez 5mm-rel rövidebb mint a konád, a 19-es 20-al hosszabb)

recon megvan még ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jah telleg

persze ne legyen igazam kategoria, csak mondom hogy ez az ar meg barmi lehet. 0 licit, de allitom a watch listan meg van 30+ ember.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
7 óra, és igazad van, de múltkor 830ért ment el egy 19"es.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ott a bukta h ogy ez nem buy it now hanem sima licitalos. szal oke hogy megveszed, de mennyiert? mert meg van 7 nap, addig a tiborok feltornasszak az arat 1200-ra szonelkul. ha akarjak. erted
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

ott hogy még nem a Tied :)

ez már a 2. ilyen hirdetés, meghirdetem a Konát, és a 3. ha lesz, akkor megveszem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

http://cgi.ebay.co.u...=item1e5a389fe6

hol a bukta?

ott hogy még nem a Tied :)