Szóval az említett - köreinkben felettébb közkedvelt - ösvény általában 30-50 %-os arányban szedi áldozatait
Egyébként túlontúl nem meredek, azonban annál nagyobb kövekkel kirakott erdei ösvény, valóban technikás (dh-s).
A Stumpival is szeretek lemenni rajta, mindig megtalálom a "járható" részét, azonban ezzel a rugóúttal inkább a nehezen járható részeket kerestem, és ezek sem jelentettek kihívást.
Mászóképessége nagyon jó, fõleg az elsõ rugóút 100-ra csökkentésével, hátul meg propedal-ba kapcsolva.
Felszereltsége - véleményem szerint - kifogástalan.
Hiba viszont, hogy a kulacs valóban épp, hogy csak befér, bár talán a bovdenek vezetésének kis korrekciójával javítható. Az elõzõ szériába tényleg nem is fért bele a kulacs.
Másik hiba, hogy ez is feltörte a seggem (bár ez csak az én szoc problémám).
Azt hiszem olcsóbb lesz valami szuperpihepuha komfortnyerget vennem, mint biciklit cserélni.
Visszatérve még a Trans-mission-höz: speci vetélytársa a Pich 100-al drágább, felszereltsége pegig sokkal gagyibb.
Fogtam a collstockot és méricskéltem: geometriában alig találtam eltérést: tiszta stumpi.
Lehet hogy nekem elég belõle a legkisebb vázméret a 170 centimhez?
szerintem elég lenne az is.
én igazából a one20-on gondolkodom, magamnak a 175 centihez biztos hogy 16-ost vennék. (szal ha úgy alakul. és felétek vetõdöm azt tesztelheted
) a stumpival (M-es) is az a bajom hogy 1,kicsit hosszú, 2, nem elég masszív (konán szocializálódtam na) (a 3. meg a brain de azt a speci topikban.).
egyébként lehet a durván kövesre is elég a 120 telóút, csak masszív váz és átütõs teló. lehet többet számít mint a + 2 centi rugóút.
A jól megszokott ,nekem kellemes geometriájú Epic-emhez viszonyítok mindent.Ehhez képest meg jelentõsen rövidebbek.Amikor a Merida Missiont leváltottam az Epic-el,kimondottan "jól esett" a hosszabb felsõcsõ,és alacsonyabb korm.csap. magasság.Persze,mindent meg lehet szokni,vagy kompenzálni.
pedig az M-es stumpi meg az M-es epic pont ugyanolyan hosszú.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való