A 24"-es kerekût nõtte most ki. Mit tudnál 50-60mm-es stucnival? Csak nem Bringa meridáját? Az hanyas vázméretü?
18-as.
A 24"-es kerekût nõtte most ki. Mit tudnál 50-60mm-es stucnival? Csak nem Bringa meridáját? Az hanyas vázméretü?
mûködés az tökéletes volt, az én felfogásommal volt nehezen összeegyeztethetõ a rendszerAkkor nem a mûködéssel volt a gond?!
Az a gond, hogy nem tudom eldönteni melyiket vegyem majd!
Tekerjek vagy nyomkodjak?! Mindkettõ fajta rendszert használtam, egyikkel sem volt gondom.
Mondjuk a nyomkodós az Shimano, nem Sram. Max. az ára fog dönteni!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
jah, nem volt egyszerû eltalálni, hogy hüvelykujjal melyik kart is löködjem
jah, nem volt egyszerû eltalálni, hogy hüvelykujjal melyik kart is löködjemNem tudta eldönteni melyik kart kell nyomni!
Nem tudta eldönteni melyik kart kell nyomni!
A sebesség mindent megold.
az x.0 markolatváltót meg a x.9 hátsóváltót 11500 + 15500 ért szereztem be. bolti árát nem tudom, de biztos többe kerül.
Bikertigger
a hüvelykujjal váltogatás nem jönne be. Jocek bergamontján is olyan van, azzal mentem egy kicsit, de zavarba hozott.
a markolatváltó az jobban kézre áll.
az x.0 markolatváltót meg a x.9 hátsóváltót 11500 + 15500 ért szereztem be. bolti árát nem tudom, de biztos többe kerül.Sram-ban meg én is gondolkodok. De nem mostanában! Max. ha lesz valami nagy akció!
sram markolatváltó is nagy királyság, sokkal magabiztosabb, mint a shimano, igaz váltáskor kattan-csattan akkorát, hogy az õzek összefutottak az erdõn , de legalább tudom, hogy váltott
50-60mm-es stucnival szerintem jó lesz neki. Egyébként egy 24-es kerekû 13,5"-os méretû bringa lenne jelenleg az optimális neki, csak fél év és kinövi.
Neked nem volt túlságosan kinn a fékkar?
nekem az volt az elsõ felszerelés után, hogy közelebb állítottam a markolathoz
egy ujjas fék, lehetfinoman mûködik.
sram markolatváltó is nagy királyság, sokkal magabiztosabb, mint a shimano, igaz váltáskor kattan-csattan akkorát, hogy az õzek összefutottak az erdõn , de legalább tudom, hogy váltott
én is teszteltem az exfékedet
3 órát kapott terepen. frankó cucc
én is teszteltem az exfékedetJelentem újra van fékem!
Igaz majd még lehet, hogy lesz egy kis igazítás rajta, de végre olyan amilyet szerettem volna!
Délután teszt!
146cm és 70cm belsõ lábhossz.
merida missionból 15-16" talán jó.....
146cm és 70cm belsõ lábhossz.
merida missionból 15-16" talán jó.....
Milyen magas a fiad?
Az a baj hogy a 24-es kerekû már kicsi, 26-os ban meg csak a legkisebb méret lenne jó neki, abból meg kevés van. Ja meg vannak elképzelések.
Fully legyen hidraulikus tárcsa fékekkel.
Esetleg egy 2008-as mission?Az a baj hogy a 24-es kerekû már kicsi, 26-os ban meg csak a legkisebb méret lenne jó neki, abból meg kevés van. Ja meg vannak elképzelések.
Fully legyen hidraulikus tárcsa fékekkel.