Kiindul
Van ebben az útvonalban emelkedõ vagy szinte sík az egész?
Hát én legurulok a Lahner György utcáhó ,aztán feltekerek a Lóczy Lajos utcába ! (De csak 1-szer
A sebesség mindent megold.
Veled lazán sem vállalom.Vagy csak akkor,ha szerzel egy krossz motort..annyit beszéltek errõl a Papodról, hogy meg kell mutatnotok valamikor
Veszprémi indulással mennyi idõ alatt lehet megfordulni onnan? (nem töszmörögve, csak simán ki és vissza)
hétfõn pihenõnapom lesz, 3-4 órától ráérnék, ha lenne kedve valakinek - de tényleg csak lazán.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Dózer: meg kell állapítanom: 40 fölött is van élet
Akkor ez valószínûleg ugrott mert 25-én Kürtös kupa. A 18-a szimpibb lett volna..."A Ság-hegyi túra idõpontja megváltozott, április 24-én szombatra tettük.
Dehogynem! A Kékesre 1:20 alatt sikerült felérnem Mátraházáról.Itthon nincs is akkora hegy.
Most én kérek sárhelyzetet.
Meg az egybe 1/2-1 órás mászásokat hiányolom!
nem kell 600 méterese hegy
nézd meg, tök sokan vannak itt a környéken, akik helyben edzenek, aztán mégis egész erõsek...
3-4 Cserehegy? Múltkor Nosztorin (71-estõl a struccfarmig) másztam 7x egymás után
Tibi: a papod egyéként pontosan 644 m, úgyhogy nyertél jutalompont--> .
Én meg a Tési-fennsík, Római-fürdõ, Öreg-Futóné felé bringázok holnap. Majd átintegetek neked a Papodra.
Üdv Laciklon!
Gratula a fiadnak az új szerzeményéhez. Sikerült az "engedély" téma?
Laciklon! odataláltál a szalonhoz?
nem kell 600 méterese hegyEdzéssel van a gond! A környéken kevés van a 600-as csúcsokból!
3x-4x feltekerni a Csere hegyre meg nincs kedvem!
Mindegy majd kitalálok valamit!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Majd gyakrabban kéne tekernünk Akaliba és házi:) sört inni. Persze szigorúan csak Dörgicsén keresztül!
Én meg a Tési-fennsík, Római-fürdõ, Öreg-Futóné felé bringázok holnap. Majd átintegetek neked a Papodra.Holnap délután 3 körül megyek megint egy edzõkört a Papodra, esetleg kiegészítve a Borzással.
Ha valakinek lenne kedve csatlakozni egy tempósabb menetre...
Tibi: a papod egyéként pontosan 644 m, úgyhogy nyertél jutalompont--> .
Fel fogom! Max. a végén a köves kéken le és fel is becsukott szemmel fogok tekerni!
Nem tudom, hogy te tavaly melyik Gázlón voltál?!
De én ott nem húztam senkit! Idén sem fogok!
Ha le kell szállni a bringáról, akkor ott valami nincsen rendben!
De mindegy! Mint fentebb említettem megoldom!
Remélem kitartás is lesz hozzá! Edzés szempontjából hiányzik a régi meló!
Azért nem volt rossz, hogy már 15.00-kor otthon voltam és el tudtam menni nyáron
3-4 órát tekerni Tótvázsony felé!