3x-4x feltekerni a Csere hegyre meg nincs kedvem!
Mindegy majd kitalálok valamit!
Ott mindig az!a veszprémi úton a laposabb részek voltak sarasak valamint hárskút után felfelé a dombon volt foltokban saras
Gratulálok, jó választásA bakonyi speckósok tábora bõvült. Fiam megvette magának a kinézett bringát. Specialized FSR XC. Belõttem a méretére és már fel is avatta! Hát volt örömködés rendesen.
Nem gond, ha gyorsan tolodHétvégén érdekelne egy olyan tekerés, ha jó lesz az idõ,
ahol lenne hegyre mászás, de nem gond ha esetleg tolom egy kicsit!
A bakonyi speckósok tábora bõvült. Fiam megvette magának a kinézett bringát. Specialized FSR XC. Belõttem a méretére és már fel is avatta!
Hát volt örömködés rendesen..
A sebesség mindent megold.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
500 FtJa tényleg, nem volt nálam apró te pedig nem tudtál visszaadni.mennyivel is tartozom ?
A Gázlón legkésõbb rendezem, de be is ugorhatsz érte a céghez jövõ héten.
Amúgy ez a High5 nekem nem jött be szörnyû íze van, mintha szalmát enne az ember.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Négyre reményeim szerint itthon vagyok, úgyhogy told be a bringát!Nem jön valaki oda az ABC-hez kb. 10 perccel korábban?
Be kellene ugranom a Kusziba! Vagy, Déenes lerakhatom hozzátok
a verdát?
Kb 30 km, közepes tempóban. Hagyma leszSokat mentek? Mennyire tempósan akartok tekerni?
Hagyma lesz az útvonal mellett?
Osztom a véleményt.Hagymát szedni visszafele kéne, jobb egyhuzamban felszenvedni
Ha csak ezen múlik, teljesítem az álmaidat!
Holnap délután mehetnénk is úgy 16.30-17.00 körül
El is felejtettem tegnap beszámolni róla, hogy medvehagymát is szedtem!
Ha csak ezen múlik, teljesítem az álmaidat!Én is tervezem már a Papodot.Éjjel pont errõl álmodtam,hogy valamelyik hétköznap délután négyre hívtalak tekerni.És az álmok akkor jók,ha teljesülnek.