Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2010. április 13. - 13:53
Írta 2010. április 11. - 22:19
köszi
csak az a szomorú, hogy hazai viszonylatban ennek örülünk, ugyanúgy, mint mondjuk az xt szettes bringánknak, közben kinn mérföldekkel elõttünk járnak. mind teljesítményben, úgy technikában is (legalábbis van pénzük rá. ma tucat számba ment az sram xx szett meg a specialized epic karbon...)
valamint a nagymenõk bringái nagyrészt "csak" széria cuccokkal vannak szerelve. tehát ott az xtr meg a sram xx szett a bringán, de semmi tuning, semmi színes csavar meg ilyenek, mint nálunk...
Alban Lakata (kép)- Rotwildes srác bringája se a szépségérõl volt híres: szinte koppig elõretolt nyereg, sok hézagoló és lefelé álló stucni - valami ritchey comp volt épp...
közben pedig van néhány komolyabb eredménye a srácnak... tehát nem feltétlenül az alkatrészeken múlik a versenyeredmény...
Szóval harmadik. Gratulálok.
Azért mennek szériacuccal mert nem olyanok mint mi, nem értenek a tunninghoz
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. április 11. - 22:00
kösziHarmadik lettél?Na,hát ezért nem megyek én veled Papodozni:D
ÓRIÁSI GRATULA,SZÉP VOLT!
csak az a szomorú, hogy hazai viszonylatban ennek örülünk, ugyanúgy, mint mondjuk az xt szettes bringánknak, közben kinn mérföldekkel elõttünk járnak. mind teljesítményben, úgy technikában is (legalábbis van pénzük rá. ma tucat számba ment az sram xx szett meg a specialized epic karbon...)
valamint a nagymenõk bringái nagyrészt "csak" széria cuccokkal vannak szerelve. tehát ott az xtr meg a sram xx szett a bringán, de semmi tuning, semmi színes csavar meg ilyenek, mint nálunk...
Alban Lakata (kép)- Rotwildes srác bringája se a szépségérõl volt híres: szinte koppig elõretolt nyereg, sok hézagoló és lefelé álló stucni - valami ritchey comp volt épp...
közben pedig van néhány komolyabb eredménye a srácnak... tehát nem feltétlenül az alkatrészeken múlik a versenyeredmény...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. április 11. - 21:42
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K
Próbakör még vágatlan nyeregcsõvel.
Sikerült a kép beillesztése...
Gratula szép gép !
A váz ahogy nézem 2005/vagy6-os lehet. Fox taggal biztos szépen mozog. Ja és a B+ kulacstartó jól megy a bringa színéhez.
konás gratula! Látom még nagyon a szezon elején vagy.
Írta 2010. április 11. - 21:31
Íme kisfiam bringája:
specialized - specko.laciklon.fotoalbum.hu
Hogy lehet képet beilleszteni?
Próbakör még vágatlan nyeregcsõvel.
Sikerült a kép beillesztése...
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2010. április 11. - 19:53
(ma volt Eisenberger Weinidylle-Trophy (XCO). )
Harmadik lettél?Na,hát ezért nem megyek én veled Papodozni:D
ÓRIÁSI GRATULA,SZÉP VOLT!
Írta 2010. április 11. - 19:40
kõszegen is csináltak ilyet - citycross néven futott.
nem kicsit durva
(ma volt Eisenberger Weinidylle-Trophy (XCO). sportklasseban elraktuk az osztrákokat)
Hányadik lettél?
Írta 2010. április 11. - 19:32
kõszegen is csináltak ilyet - citycross néven futott.Városi XC az milyen?Mint a városi DH,csak felfelé?
nem kicsit durva
(ma volt Eisenberger Weinidylle-Trophy (XCO). sportklasseban elraktuk az osztrákokat
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. április 11. - 18:17
Városi XC az milyen?Mint a városi DH,csak felfelé?:)A Gulya-dombon kitaláltunk már 2 éve egy jó kis XC pályát,sok durva le és fel van benne.Csak meg kéne rendeznie valakinek.Bár most nem lehetne,az ottani építkezések miatt.
Olyan, mint terepen csak a talaj aszfalt, kõ, beton stb.
Írta 2010. április 11. - 18:12
Errõl az jutott eszembe, hogy nagyon jó városi xc versenyt lehetne rendezni Veszprémben.
Városi XC az milyen?Mint a városi DH,csak felfelé?:)A Gulya-dombon kitaláltunk már 2 éve egy jó kis XC pályát,sok durva le és fel van benne.Csak meg kéne rendeznie valakinek.Bár most nem lehetne,az ottani építkezések miatt.
Laciklon,jó kis gép,gratula!Hogy is mondta a Kuszi,amikor elõször betoltam hozzá a Speckómat?"Na,látom te is rendes ember lettél!":D
Írta 2010. április 11. - 16:49
Lenne pár sokkal meredekebb rész is,pl.:Kopácsi út,Eszterházy út,vagy a Füredi úti benzinkút utcája,(nem tudom azt hogy nevezik),de ezeket nehezebb lenne befûzni egy versenybe,és inkább egy egyszerû útvonalat választottak,ahogy látom.
Errõl az jutott eszembe, hogy nagyon jó városi xc versenyt lehetne rendezni Veszprémben.
Írta 2010. április 11. - 16:28
laciklon ! hol vannak a képek???
Dózer privi ment.
Íme kisfiam bringája:
specialized - specko.laciklon.fotoalbum.hu
Hogy lehet képet beilleszteni?
Írta 2010. április 11. - 10:35
Csak nagytányér van az edzõmontimon.
![]()
Egyetértek, de jobban örültem volna ha valahol a belváros egyetem környékén megy a verseny.
Lenne pár sokkal meredekebb rész is,pl.:Kopácsi út,Eszterházy út,vagy a Füredi úti benzinkút utcája,(nem tudom azt hogy nevezik),de ezeket nehezebb lenne befûzni egy versenybe,és inkább egy egyszerû útvonalat választottak,ahogy látom.
Írta 2010. április 11. - 07:38
Matti!
Isten értessen! :cool2:
A Kona Stuff váz akkor itt pihen a garázsban, csak összeszerelésre vár.
Nagyon szép! Köszi az ötletet!
(Asszonypajtinak is tetszik, ami a legfontosabb)
Köszönöm uram
Szólj és összedobjuk
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2010. április 10. - 21:24
Írta 2010. április 10. - 20:55
Versenyzõk montival szerintem nagytányéron nyomják,annyira meredek csupán.Oútival nem tudom,olyanom nincs.De kevés ilyen dimbes dombos megyeszékhely van,mint Vp.Na mondjuk a Budai hegyek városi részei az azért durvább.Ha olyan meredek lenne mint a Papod,akkor az már lépcsõ lenne:)
Csak nagytányér van az edzõmontimon.
Egyetértek, de jobban örültem volna ha valahol a belváros egyetem környékén megy a verseny.
Írta 2010. április 10. - 20:33
Holnapra megígérem..laciklon ! hol vannak a képek???
Mára bringázást terveztünk, aztán egy hideg völgy futás lett belõle. kb 10-11km 1óra 15 alatt.
Utána a speckó kormánycsapágyával kezdtem foglalkozni, de nem akar jó lenni. Szerintem új csapágy lesz a vége.
Írta 2010. április 10. - 20:30
Igen, ez az, 3 kör.
Olyan meredek, mint a Papod?![]()
Versenyzõk montival szerintem nagytányéron nyomják,annyira meredek csupán.Oútival nem tudom,olyanom nincs.De kevés ilyen dimbes dombos megyeszékhely van,mint Vp.Na mondjuk a Budai hegyek városi részei az azért durvább.Ha olyan meredek lenne mint a Papod,akkor az már lépcsõ lenne:)
Írta 2010. április 10. - 20:20
ez lesz a verseny útvonala?Ugyan ott,oda vissza?A Tölgyfa utca és a Lóczy,elég meredek.De ha nyomod neki,mindegy milyen a terep.
Déenes,ez az a sör.De vigyázz,mert a normál sör doboza is nagyon hasonló.A búzasör a borokhoz közelebb van.
Google k
Igen, ez az, 3 kör.
Olyan meredek, mint a Papod?
Szélárnyék. A különbség csak hegyen jön ki.
Írta 2010. április 10. - 20:00
Déenes,ez az a sör.De vigyázz,mert a normál sör doboza is nagyon hasonló.A búzasör a borokhoz közelebb van.
http://images.google..._Ktyusga5-4X5BQ

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére