Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Errõl jut eszembe. Láthattam ma fullface (dh bukó) sisakban tekerõ országútist Veszprém környékén?

igen. õ egy érdekes arc :)

Szerintem nagyobb lesz a mezõny, mint számítasz rá.

nem tudhatod, hogy mire számítok :P

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

futók,buszok és bicajosok.Mindez városban,tényleg elég gáz.Szerintem DH-s cuccot vigyél.:)

Errõl jut eszembe. Láthattam ma fullface (dh bukó) sisakban tekerõ országútist Veszprém környékén?

Egyébként komolyan mondom, hogy veszélyes. Mondok egy példát, a versenyen gyorsabban fognak haladni a bringások, mint az autósok/buszok (ma is kerülgettem õket, pedig viszonylag lassan mentem), ki kell kerülni õket, de szemben futnak vagy a hobbi bringások jönnek. Elõz a boly és közben megijed valamelyik országútis (rendszeresen csinálnak ilyet) és máris hatalmas esés, vagy valamelyik futó (nagyapa, kisgyerek, szõke nõ :) ) ijed meg vagy nem figyel és kiugrik a bringás elé (ugyanez történhet hátulról). Egyébként nehéz ügy, mert úgy hallottam, hogy a szponzor kérte a tömegrajtot.
Eleve sok esés van az országúti versenyeken úgy, hogy nem kell kanyarogni, buszokat/autókat, futókat kerülgetni.

ne keresd a kifogást :D
végigfutottam a menetrendet, nagyjából 4 busszal fogunk találkozni... vagy még annyival sem, mert óránként indulnak...

Szerintem nagyobb lesz a mezõny, mint számítasz rá.

Soltész Gabi is jön, alakul a mezõny...
...teszek fel slick gumit

Meg két fehérvári országútis bolond is. :)
Az országútira slicket? :D Érdekes. :D

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Megnéztem a pályát. Szörnyû. Itt akár még 50es átlagot is lehet menni országútival mezõnyben.
Szerintem elég veszélyes lesz a verseny, a buszokat be kell engedni és pluszba még ott lesznek a futók is a pályán.

ne keresd a kifogást :D
végigfutottam a menetrendet, nagyjából 4 busszal fogunk találkozni... vagy még annyival sem, mert óránként indulnak...
Soltész Gabi is jön, alakul a mezõny...
...teszek fel slick gumit

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
futók,buszok és bicajosok.Mindez városban,tényleg elég gáz.Szerintem DH-s cuccot vigyél.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nagyon izgi verseny lessz , kiváncsi vagyok ki lessz 1-3 !!! :D :D :D

Megnéztem a pályát. Szörnyû. Itt akár még 50es átlagot is lehet menni országútival mezõnyben.
Szerintem elég veszélyes lesz a verseny, a buszokat be kell engedni és pluszba még ott lesznek a futók is a pályán.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Na jó a 4 óra csak elõirányzat! :D
Lehet az több is, ott nem hagyjuk egymást! Ezért nehogy ne gyere el!
Nincs slick gumid?

A tervezett útvonal (de csak, hogy legyen mitõl eltérni):
Kiindul
A Google szerint csak 2 óra 20 :D

Oké,de én leszek a potyautas mögöttetek.:)
Az útvonal jónak tûnik,pontosabban nem is nagyon van más alternatíva,ha a Káli medence a cél.Csupán annyiban térnék el,hogy Salföldet nem hagynám ki.Ott érdemes lenne pár fotót csinálni,meg 2008 novemberben úgyis "kénytelenek" voltunk kihagyni,a nagy rohanás miatt.A partra leérve (mert hogy én Tótvázsony felé kezdeném a túrát),meg kiderül,szükségem lesz e vonatos mentésre.Ha lesz rá idõ,felmehetnénk Révfülöpön a kilátóba,szép egy építmény.
.: F

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

A Káli túra útvonalát merre tervezitek?Esetleg egy részén csatlakoznék,aztán vonat vagy ilyesmi.

Na jó a 4 óra csak elõirányzat! :D
Lehet az több is, ott nem hagyjuk egymást! Ezért nehogy ne gyere el!
Nincs slick gumid?

A tervezett útvonal (de csak, hogy legyen mitõl eltérni):
Kiindul
A Google szerint csak 2 óra 20 :D
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Profik nem jönnek a versenyre,vagy jöhetnek egyáltalán?Pl. a Zöld Beton.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

Még nem döntöttem el. Erõs lesz a mezõny, Andris is indul. Ma megyek egy kört a pályán. Aztán még holnap meglátom, hogy milyen állapotban vagyok, ez a harmadik 14 órás hetem egymás után.

Nagyon izgi verseny lessz , kiváncsi vagyok ki lessz 1-3 !!! :D :D :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Gyüssz vasárnap Ves cup-ra ???

Még nem döntöttem el. Erõs lesz a mezõny, Andris is indul. Ma megyek egy kört a pályán. Aztán még holnap meglátom, hogy milyen állapotban vagyok, ez a harmadik 14 órás hetem egymás után.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

Egyre rosszabbul hangzik :( , lehet keresek más programot.

Gyüssz vasárnap Ves cup-ra ???

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nincs kimondottan aszfaltra való biciklim,meg kondiban is rosszabb vagyok nálatok,és a 4 órás "szintidõ" is kevésnek tûnik 100 km-re számomra,(megállás,pihenéssel együtt),tehát ezt most kihagyom.
A Papod holnap már tekerhetõ lesz,persze csak a lejtõs részei,de más meg nem nagyon van neki.
A Káli medence az nekem is tervben van,csak én nem országúton akarom bejárni,hanem terepen,de majd igazán jó idõben.Töttös-káli,Kereki-káli romokat akarom megkeresni,meg a Fekete-hegy alján,a Szentbékállai oldalon volt egy strand,ami 1930-60 között mûködött,annak a romjait is meg akarom keresni,egy nagy köves medence,remélem megvan még.30 éve voltam ott,akkor még megvolt.Elég érdekes látvány egy medence a szõlõhegyben.:)

A biciklis zoknit én már vagy 2 hete vettem,nem tudom,hogy van e még,és azt sem,hogy az Aldishoz képest milyen.Ezüst szálasnak írják,meg elég kényelmes,de zokniban nem vagyok ínyenc,így nem túl mérvadó a véleményem.

A Káli túra útvonalát merre tervezitek?Esetleg egy részén csatlakoznék,aztán vonat vagy ilyesmi.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

LIDL-ben egész pofás Polisport sárvédõ kapható 2 ezer FT-ért,ha esetleg valakit érdekel.

Mióta fut ez az akció?
A kerékpáros zokni érdekelne, ha van olyan jó mint az Aldis futózokni, mert az csúcsjó.

Hétvégén montizás?

Mattival beszéltük, hogy nyomhatnánk szombat reggel egy Káli-medence kerülõ kört. Cirka 100 km lenne országúton. 9.00-es indulással 13.00-ra, ebédidõre itthon is lennénk.
Edzésnek...
Mit szólsz?
A Papodnak adok még 1-2 napot, hogy felszáradjon. Remélem hétfõ magasságában már száraz lesz az is. Legalább Andrist is elvinnénk majd egy kis "élvezkedésre". :)

Szóval szombat 9.00 Kiskörösi ABC elõtt, mondjuk.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Montizás? Brrrrr! Mi lehet az erdõbe? Utálom a sarat!

Ugyan!Addig még felszárad.Azt a pár pocsolyát meg kilehet kerülni.Engem inkább a hideg zavar.Lehetne már 25-30 fok.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

LIDL-ben egész pofás Polisport sárvédõ kapható 2 ezer FT-ért,ha esetleg valakit érdekel.
LIDL

Hétvégén montizás?

Fiam bringájára vettem egyet. Az elsõ felfogatása az adapterhez ne túl meggyõzõ. Nem egy SKS Blade, de az ára is csak töredéke...
Montizás? Brrrrr! Mi lehet az erdõbe? Utálom a sarat!

Ez a vasárnapi aszfaltos menü nem hangzik olyan rosszul és ha esetleg nem az összesarazás mellett döntenék akkor szívesen csatlakoznék.

OK.Addig még halljuk egymást. Priviben elküldtem a számom.
Szombaton kigurulunk családostól Ösküre.
Ez lesz:A Dob
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

Én is csak azt találtam amit Bikertigger írt.
Hétvégén a Bakonyban? Szerintem nagy a sár, ennyi esõ után.
Kihasználva a tegnapi jó idõt elindultunk du. 5,30-kor tekerni. Füle és B.fõkajár között kapott el az esõ. Közel borsó nagyságú jégdarabok bombáztak bennünket. Az utat vastagon borította a jég. Párom karja, lába úgy nézett ki mint akit ronggyá lõttek borsópuskával.. Jó móka volt!
Vasárnapra tervezünk egy nagyobb aszfaltos kört, kb 10-11-es indulással.
Erre:Nagyk
Kényelmes tempó!
Aki akar csatlakozhat.

Ez a vasárnapi aszfaltos menü nem hangzik olyan rosszul és ha esetleg nem az összesarazás mellett döntenék akkor szívesen csatlakoznék.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
LIDL-ben egész pofás Polisport sárvédõ kapható 2 ezer FT-ért,ha esetleg valakit érdekel.És végre megint kapható a W5 csavarlazító,ami nagyon remek cucc.
LIDL

Hétvégén montizás?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

úgy tudom, hogy elmarad a hétvégi túra!

Vasárnap Ebike kupán leszel vagy maradsz Veszprémben? :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Laciklon-Laciklon jelentkezz vétel!
.....tudsz esetleg valamit a most hétvégén esedékes várpalotai tavaszköszöntõ teljesítmény túráról?.......Valaki azt mondta, hogy nem lesz, de itt-ott arról informáltak, hogy talán mégis lesz.
Üdv!

úgy tudom, hogy elmarad a hétvégi túra!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Ohh..........köszönöm az infót! Azért így is -úgy is gyötröm magamat a hétvégén a Bakonyban.

Én is csak azt találtam amit Bikertigger írt.
Hétvégén a Bakonyban? Szerintem nagy a sár, ennyi esõ után.
Kihasználva a tegnapi jó idõt elindultunk du. 5,30-kor tekerni. Füle és B.fõkajár között kapott el az esõ. Közel borsó nagyságú jégdarabok bombáztak bennünket. Az utat vastagon borította a jég. Párom karja, lába úgy nézett ki mint akit ronggyá lõttek borsópuskával.. Jó móka volt!
Vasárnapra tervezünk egy nagyobb aszfaltos kört, kb 10-11-es indulással.
Erre:Nagyk
Kényelmes tempó!
Aki akar csatlakozhat.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index