Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11273 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Ez kemény volt!111 km lett.70-80 km-nél éreztem,hogy elég lenne.De a sör meg a kaja az kellett,mert a Szívkórházhoz már alig bírtam felmenni.Köveskálig jó volt a klíma,de utána egyre jobban fáztam,ami elsõsorban a hideg szembe szélnek volt köszönhetõ.A Nosztori az már végképp nem hiányzott,de valahogy haza kellett jönni.Képeket nem sokat csináltunk,majd holnap feltöltöm.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

Megnéztem a pályát. Szörnyû. Itt akár még 50es átlagot is lehet menni országútival mezõnyben.
Szerintem elég veszélyes lesz a verseny, a buszokat be kell engedni és pluszba még ott lesznek a futók is a pályán.

Vigyázni kõ nagyon !!!

"Változott Módos Gabi (Merida Maraton Team) programja - sajnos…: 2008-08-24.

Ma reggel kaptam egy e-mailt Gabitól, nem jutok szóhoz
Sziasztok,
Kicsit változott a programom – lesz mûtét holnap, de nem térd, hanem kulcscsont…
Tegnap elindultam egy „utolsót” bicózni térd mûtét elõtt… elestem..
Sosem szabad utolsó kört menni..
Szívás..
Térd csúszik.. "
gabi

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Jó helyeken fogtok tekerni. Tavaly nyáron én is mentem egy hasonlót, csak Ajkáról és Badacsony.Tapolcának vissza. Ja Hegyestût is érdemes lehet felkeresni. képek itt:

Picasa Webalbumok - J

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Akkor holnap 10.00 körül start!
Örház utcai kerékpárbolttól indulunk.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

igen. õ egy érdekes arc :)

Lehet hogy valamikor õ is részt vett egy ilyen veszélyes versenyen,és kellemetlen élményekkel gazdagodott...:D
Én már régen nem láttam,ezek szerint még megvan.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor nem képzelõdtem. :)

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Errõl jut eszembe. Láthattam ma fullface (dh bukó) sisakban tekerõ országútist Veszprém környékén?

Szerintem nagyobb lesz a mezõny, mint számítasz rá.

nem tudhatod, hogy mire számítok :P

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

futók,buszok és bicajosok.Mindez városban,tényleg elég gáz.Szerintem DH-s cuccot vigyél.:)

Errõl jut eszembe. Láthattam ma fullface (dh bukó) sisakban tekerõ országútist Veszprém környékén?

Egyébként komolyan mondom, hogy veszélyes. Mondok egy példát, a versenyen gyorsabban fognak haladni a bringások, mint az autósok/buszok (ma is kerülgettem õket, pedig viszonylag lassan mentem), ki kell kerülni õket, de szemben futnak vagy a hobbi bringások jönnek. Elõz a boly és közben megijed valamelyik országútis (rendszeresen csinálnak ilyet) és máris hatalmas esés, vagy valamelyik futó (nagyapa, kisgyerek, szõke nõ :) ) ijed meg vagy nem figyel és kiugrik a bringás elé (ugyanez történhet hátulról). Egyébként nehéz ügy, mert úgy hallottam, hogy a szponzor kérte a tömegrajtot.
Eleve sok esés van az országúti versenyeken úgy, hogy nem kell kanyarogni, buszokat/autókat, futókat kerülgetni.

ne keresd a kifogást :D
végigfutottam a menetrendet, nagyjából 4 busszal fogunk találkozni... vagy még annyival sem, mert óránként indulnak...

Szerintem nagyobb lesz a mezõny, mint számítasz rá.

Soltész Gabi is jön, alakul a mezõny...
...teszek fel slick gumit

Meg két fehérvári országútis bolond is. :)
Az országútira slicket? :D Érdekes. :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Megnéztem a pályát. Szörnyû. Itt akár még 50es átlagot is lehet menni országútival mezõnyben.
Szerintem elég veszélyes lesz a verseny, a buszokat be kell engedni és pluszba még ott lesznek a futók is a pályán.

ne keresd a kifogást :D
végigfutottam a menetrendet, nagyjából 4 busszal fogunk találkozni... vagy még annyival sem, mert óránként indulnak...
Soltész Gabi is jön, alakul a mezõny...
...teszek fel slick gumit

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
futók,buszok és bicajosok.Mindez városban,tényleg elég gáz.Szerintem DH-s cuccot vigyél.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nagyon izgi verseny lessz , kiváncsi vagyok ki lessz 1-3 !!! :D :D :D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Na jó a 4 óra csak elõirányzat! :D
Lehet az több is, ott nem hagyjuk egymást! Ezért nehogy ne gyere el!
Nincs slick gumid?

A tervezett útvonal (de csak, hogy legyen mitõl eltérni):
Kiindul
A Google szerint csak 2 óra 20 :D

Oké,de én leszek a potyautas mögöttetek.:)
Az útvonal jónak tûnik,pontosabban nem is nagyon van más alternatíva,ha a Káli medence a cél.Csupán annyiban térnék el,hogy Salföldet nem hagynám ki.Ott érdemes lenne pár fotót csinálni,meg 2008 novemberben úgyis "kénytelenek" voltunk kihagyni,a nagy rohanás miatt.A partra leérve (mert hogy én Tótvázsony felé kezdeném a túrát),meg kiderül,szükségem lesz e vonatos mentésre.Ha lesz rá idõ,felmehetnénk Révfülöpön a kilátóba,szép egy építmény.
.: F

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

A Káli túra útvonalát merre tervezitek?Esetleg egy részén csatlakoznék,aztán vonat vagy ilyesmi.

Na jó a 4 óra csak elõirányzat! :D
Lehet az több is, ott nem hagyjuk egymást! Ezért nehogy ne gyere el!
Nincs slick gumid?

A tervezett útvonal (de csak, hogy legyen mitõl eltérni):
Kiindul
A Google szerint csak 2 óra 20 :D
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Profik nem jönnek a versenyre,vagy jöhetnek egyáltalán?Pl. a Zöld Beton.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

Még nem döntöttem el. Erõs lesz a mezõny, Andris is indul. Ma megyek egy kört a pályán. Aztán még holnap meglátom, hogy milyen állapotban vagyok, ez a harmadik 14 órás hetem egymás után.

Nagyon izgi verseny lessz , kiváncsi vagyok ki lessz 1-3 !!! :D :D :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Gyüssz vasárnap Ves cup-ra ???

Még nem döntöttem el. Erõs lesz a mezõny, Andris is indul. Ma megyek egy kört a pályán. Aztán még holnap meglátom, hogy milyen állapotban vagyok, ez a harmadik 14 órás hetem egymás után.

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás

Egyre rosszabbul hangzik :( , lehet keresek más programot.

Gyüssz vasárnap Ves cup-ra ???

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nincs kimondottan aszfaltra való biciklim,meg kondiban is rosszabb vagyok nálatok,és a 4 órás "szintidõ" is kevésnek tûnik 100 km-re számomra,(megállás,pihenéssel együtt),tehát ezt most kihagyom.
A Papod holnap már tekerhetõ lesz,persze csak a lejtõs részei,de más meg nem nagyon van neki.
A Káli medence az nekem is tervben van,csak én nem országúton akarom bejárni,hanem terepen,de majd igazán jó idõben.Töttös-káli,Kereki-káli romokat akarom megkeresni,meg a Fekete-hegy alján,a Szentbékállai oldalon volt egy strand,ami 1930-60 között mûködött,annak a romjait is meg akarom keresni,egy nagy köves medence,remélem megvan még.30 éve voltam ott,akkor még megvolt.Elég érdekes látvány egy medence a szõlõhegyben.:)

A biciklis zoknit én már vagy 2 hete vettem,nem tudom,hogy van e még,és azt sem,hogy az Aldishoz képest milyen.Ezüst szálasnak írják,meg elég kényelmes,de zokniban nem vagyok ínyenc,így nem túl mérvadó a véleményem.

A Káli túra útvonalát merre tervezitek?Esetleg egy részén csatlakoznék,aztán vonat vagy ilyesmi.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

LIDL-ben egész pofás Polisport sárvédõ kapható 2 ezer FT-ért,ha esetleg valakit érdekel.

Mióta fut ez az akció?
A kerékpáros zokni érdekelne, ha van olyan jó mint az Aldis futózokni, mert az csúcsjó.

Hétvégén montizás?

Mattival beszéltük, hogy nyomhatnánk szombat reggel egy Káli-medence kerülõ kört. Cirka 100 km lenne országúton. 9.00-es indulással 13.00-ra, ebédidõre itthon is lennénk.
Edzésnek...
Mit szólsz?
A Papodnak adok még 1-2 napot, hogy felszáradjon. Remélem hétfõ magasságában már száraz lesz az is. Legalább Andrist is elvinnénk majd egy kis "élvezkedésre". :)

Szóval szombat 9.00 Kiskörösi ABC elõtt, mondjuk.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Montizás? Brrrrr! Mi lehet az erdõbe? Utálom a sarat!

Ugyan!Addig még felszárad.Azt a pár pocsolyát meg kilehet kerülni.Engem inkább a hideg zavar.Lehetne már 25-30 fok.