Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. April 17. - 21:09
Posted 2010. April 17. - 10:22
Megnéztem a pályát. Szörnyû. Itt akár még 50es átlagot is lehet menni országútival mezõnyben.
Szerintem elég veszélyes lesz a verseny, a buszokat be kell engedni és pluszba még ott lesznek a futók is a pályán.
Vigyázni kõ nagyon !!!
"Változott Módos Gabi (Merida Maraton Team) programja - sajnos…: 2008-08-24.
Ma reggel kaptam egy e-mailt Gabitól, nem jutok szóhoz
Sziasztok,
Kicsit változott a programom – lesz mûtét holnap, de nem térd, hanem kulcscsont…
Tegnap elindultam egy „utolsót” bicózni térd mûtét elõtt… elestem..
Sosem szabad utolsó kört menni..
Szívás..
Térd csúszik.. "
gabi
Posted 2010. April 16. - 21:51
Picasa Webalbumok - J
Posted 2010. April 16. - 21:35
Posted 2010. April 16. - 21:06
igen. õ egy érdekes arc
Lehet hogy valamikor õ is részt vett egy ilyen veszélyes versenyen,és kellemetlen élményekkel gazdagodott...
Én már régen nem láttam,ezek szerint még megvan.
Posted 2010. April 16. - 19:46
Posted 2010. April 16. - 19:39
igen. õ egy érdekes arcErrõl jut eszembe. Láthattam ma fullface (dh bukó) sisakban tekerõ országútist Veszprém környékén?
nem tudhatod, hogy mire számítokSzerintem nagyobb lesz a mezõny, mint számítasz rá.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. April 16. - 19:06
futók,buszok és bicajosok.Mindez városban,tényleg elég gáz.Szerintem DH-s cuccot vigyél.
Errõl jut eszembe. Láthattam ma fullface (dh bukó) sisakban tekerõ országútist Veszprém környékén?
Egyébként komolyan mondom, hogy veszélyes. Mondok egy példát, a versenyen gyorsabban fognak haladni a bringások, mint az autósok/buszok (ma is kerülgettem õket, pedig viszonylag lassan mentem), ki kell kerülni õket, de szemben futnak vagy a hobbi bringások jönnek. Elõz a boly és közben megijed valamelyik országútis (rendszeresen csinálnak ilyet) és máris hatalmas esés, vagy valamelyik futó (nagyapa, kisgyerek, szõke nõ
Eleve sok esés van az országúti versenyeken úgy, hogy nem kell kanyarogni, buszokat/autókat, futókat kerülgetni.
Szerintem nagyobb lesz a mezõny, mint számítasz rá.ne keresd a kifogást
végigfutottam a menetrendet, nagyjából 4 busszal fogunk találkozni... vagy még annyival sem, mert óránként indulnak...
Meg két fehérvári országútis bolond is.Soltész Gabi is jön, alakul a mezõny...
...teszek fel slick gumit
Az országútira slicket?
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. April 16. - 19:02
ne keresd a kifogástMegnéztem a pályát. Szörnyû. Itt akár még 50es átlagot is lehet menni országútival mezõnyben.
Szerintem elég veszélyes lesz a verseny, a buszokat be kell engedni és pluszba még ott lesznek a futók is a pályán.
végigfutottam a menetrendet, nagyjából 4 busszal fogunk találkozni... vagy még annyival sem, mert óránként indulnak...
Soltész Gabi is jön, alakul a mezõny...
...teszek fel slick gumit
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. April 16. - 18:41
Posted 2010. April 16. - 17:33
Nagyon izgi verseny lessz , kiváncsi vagyok ki lessz 1-3 !!!
![]()
![]()
Megnéztem a pályát. Szörnyû. Itt akár még 50es átlagot is lehet menni országútival mezõnyben.
Posted 2010. April 16. - 17:10
Na jó a 4 óra csak elõirányzat!
Lehet az több is, ott nem hagyjuk egymást! Ezért nehogy ne gyere el!
Nincs slick gumid?
A tervezett útvonal (de csak, hogy legyen mitõl eltérni):
Kiindul
A Google szerint csak 2 óra 20
Oké,de én leszek a potyautas mögöttetek.
Az útvonal jónak tûnik,pontosabban nem is nagyon van más alternatíva,ha a Káli medence a cél.Csupán annyiban térnék el,hogy Salföldet nem hagynám ki.Ott érdemes lenne pár fotót csinálni,meg 2008 novemberben úgyis "kénytelenek" voltunk kihagyni,a nagy rohanás miatt.A partra leérve (mert hogy én Tótvázsony felé kezdeném a túrát),meg kiderül,szükségem lesz e vonatos mentésre.Ha lesz rá idõ,felmehetnénk Révfülöpön a kilátóba,szép egy építmény.
.: F
Posted 2010. April 16. - 14:00
Na jó a 4 óra csak elõirányzat!A Káli túra útvonalát merre tervezitek?Esetleg egy részén csatlakoznék,aztán vonat vagy ilyesmi.
Lehet az több is, ott nem hagyjuk egymást! Ezért nehogy ne gyere el!
Nincs slick gumid?
A tervezett útvonal (de csak, hogy legyen mitõl eltérni):
Kiindul
A Google szerint csak 2 óra 20
Posted 2010. April 16. - 13:03
Posted 2010. April 16. - 12:48
Még nem döntöttem el. Erõs lesz a mezõny, Andris is indul. Ma megyek egy kört a pályán. Aztán még holnap meglátom, hogy milyen állapotban vagyok, ez a harmadik 14 órás hetem egymás után.
Nagyon izgi verseny lessz , kiváncsi vagyok ki lessz 1-3 !!!
Posted 2010. April 16. - 12:00
Gyüssz vasárnap Ves cup-ra ???
Még nem döntöttem el. Erõs lesz a mezõny, Andris is indul. Ma megyek egy kört a pályán. Aztán még holnap meglátom, hogy milyen állapotban vagyok, ez a harmadik 14 órás hetem egymás után.
Posted 2010. April 16. - 11:20
Posted 2010. April 16. - 10:31
A Papod holnap már tekerhetõ lesz,persze csak a lejtõs részei,de más meg nem nagyon van neki.
A Káli medence az nekem is tervben van,csak én nem országúton akarom bejárni,hanem terepen,de majd igazán jó idõben.Töttös-káli,Kereki-káli romokat akarom megkeresni,meg a Fekete-hegy alján,a Szentbékállai oldalon volt egy strand,ami 1930-60 között mûködött,annak a romjait is meg akarom keresni,egy nagy köves medence,remélem megvan még.30 éve voltam ott,akkor még megvolt.Elég érdekes látvány egy medence a szõlõhegyben.
A biciklis zoknit én már vagy 2 hete vettem,nem tudom,hogy van e még,és azt sem,hogy az Aldishoz képest milyen.Ezüst szálasnak írják,meg elég kényelmes,de zokniban nem vagyok ínyenc,így nem túl mérvadó a véleményem.
A Káli túra útvonalát merre tervezitek?Esetleg egy részén csatlakoznék,aztán vonat vagy ilyesmi.
Posted 2010. April 15. - 22:00
Mióta fut ez az akció?LIDL-ben egész pofás Polisport sárvédõ kapható 2 ezer FT-ért,ha esetleg valakit érdekel.
A kerékpáros zokni érdekelne, ha van olyan jó mint az Aldis futózokni, mert az csúcsjó.
Mattival beszéltük, hogy nyomhatnánk szombat reggel egy Káli-medence kerülõ kört. Cirka 100 km lenne országúton. 9.00-es indulással 13.00-ra, ebédidõre itthon is lennénk.Hétvégén montizás?
Edzésnek...
Mit szólsz?
A Papodnak adok még 1-2 napot, hogy felszáradjon. Remélem hétfõ magasságában már száraz lesz az is. Legalább Andrist is elvinnénk majd egy kis "élvezkedésre".
Szóval szombat 9.00 Kiskörösi ABC elõtt, mondjuk.
Posted 2010. April 15. - 18:44
Montizás? Brrrrr! Mi lehet az erdõbe? Utálom a sarat!
Ugyan!Addig még felszárad.Azt a pár pocsolyát meg kilehet kerülni.Engem inkább a hideg zavar.Lehetne már 25-30 fok.

Sign In
Create Account

Back to top