igen. õ egy érdekes arcErrõl jut eszembe. Láthattam ma fullface (dh bukó) sisakban tekerõ országútist Veszprém környékén?
nem tudhatod, hogy mire számítokSzerintem nagyobb lesz a mezõny, mint számítasz rá.
igen. õ egy érdekes arcErrõl jut eszembe. Láthattam ma fullface (dh bukó) sisakban tekerõ országútist Veszprém környékén?
nem tudhatod, hogy mire számítokSzerintem nagyobb lesz a mezõny, mint számítasz rá.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
futók,buszok és bicajosok.Mindez városban,tényleg elég gáz.Szerintem DH-s cuccot vigyél.
Szerintem nagyobb lesz a mezõny, mint számítasz rá.ne keresd a kifogást
végigfutottam a menetrendet, nagyjából 4 busszal fogunk találkozni... vagy még annyival sem, mert óránként indulnak...
Meg két fehérvári országútis bolond is.Soltész Gabi is jön, alakul a mezõny...
...teszek fel slick gumit
A sebesség mindent megold.
ne keresd a kifogástMegnéztem a pályát. Szörnyû. Itt akár még 50es átlagot is lehet menni országútival mezõnyben.
Szerintem elég veszélyes lesz a verseny, a buszokat be kell engedni és pluszba még ott lesznek a futók is a pályán.
Nagyon izgi verseny lessz , kiváncsi vagyok ki lessz 1-3 !!!
Na jó a 4 óra csak elõirányzat!
Lehet az több is, ott nem hagyjuk egymást! Ezért nehogy ne gyere el!
Nincs slick gumid?
A tervezett útvonal (de csak, hogy legyen mitõl eltérni):
Kiindul
A Google szerint csak 2 óra 20
Na jó a 4 óra csak elõirányzat!A Káli túra útvonalát merre tervezitek?Esetleg egy részén csatlakoznék,aztán vonat vagy ilyesmi.
Még nem döntöttem el. Erõs lesz a mezõny, Andris is indul. Ma megyek egy kört a pályán. Aztán még holnap meglátom, hogy milyen állapotban vagyok, ez a harmadik 14 órás hetem egymás után.
Gyüssz vasárnap Ves cup-ra ???
Mióta fut ez az akció?LIDL-ben egész pofás Polisport sárvédõ kapható 2 ezer FT-ért,ha esetleg valakit érdekel.
Mattival beszéltük, hogy nyomhatnánk szombat reggel egy Káli-medence kerülõ kört. Cirka 100 km lenne országúton. 9.00-es indulással 13.00-ra, ebédidõre itthon is lennénk.Hétvégén montizás?
Montizás? Brrrrr! Mi lehet az erdõbe? Utálom a sarat!
Fiam bringájára vettem egyet. Az elsõ felfogatása az adapterhez ne túl meggyõzõ. Nem egy SKS Blade, de az ára is csak töredéke...LIDL-ben egész pofás Polisport sárvédõ kapható 2 ezer FT-ért,ha esetleg valakit érdekel.
LIDL
Hétvégén montizás?
OK.Addig még halljuk egymást. Priviben elküldtem a számom.Ez a vasárnapi aszfaltos menü nem hangzik olyan rosszul és ha esetleg nem az összesarazás mellett döntenék akkor szívesen csatlakoznék.
Én is csak azt találtam amit Bikertigger írt.
Hétvégén a Bakonyban? Szerintem nagy a sár, ennyi esõ után.
Kihasználva a tegnapi jó idõt elindultunk du. 5,30-kor tekerni. Füle és B.fõkajár között kapott el az esõ. Közel borsó nagyságú jégdarabok bombáztak bennünket. Az utat vastagon borította a jég. Párom karja, lába úgy nézett ki mint akit ronggyá lõttek borsópuskával.. Jó móka volt!
Vasárnapra tervezünk egy nagyobb aszfaltos kört, kb 10-11-es indulással.
Erre:Nagyk
Kényelmes tempó!
Aki akar csatlakozhat.
úgy tudom, hogy elmarad a hétvégi túra!
úgy tudom, hogy elmarad a hétvégi túra!Laciklon-Laciklon jelentkezz vétel!
.....tudsz esetleg valamit a most hétvégén esedékes várpalotai tavaszköszöntõ teljesítmény túráról?.......Valaki azt mondta, hogy nem lesz, de itt-ott arról informáltak, hogy talán mégis lesz.
Üdv!
Ohh..........köszönöm az infót! Azért így is -úgy is gyötröm magamat a hétvégén a Bakonyban.