Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szörnyen néz ki ez a kormány ezen a képen.
Feltöltött kép

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Déenes,neked a verseny elõtti dorbézolás szerintem dopping hatással bír.Meséltél valami Prágai versenyrõl...:)Ezek szerint az új bringa vesrsenytempóban is bejött.Andrások,grat a helyezésekhez,ez szép volt!

köszi
aki nem volt ott és érdekli, felkerült egy kis beszámoló a versenyrõl

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Déenes,neked a verseny elõtti dorbézolás szerintem dopping hatással bír.Meséltél valami Prágai versenyrõl...:)Ezek szerint az új bringa vesrsenytempóban is bejött.Andrások,grat a helyezésekhez,ez szép volt!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

DNS ügyesen meghajtotta magát egy ötödik helyet hozzott össze kategóriájában

Igyekeztem, de csak erre tellett.
A szombati pályabejáró bringázás kicsit keményre sikerült, utána pedig tábortüzes, szalonnasütõs dorbézolás következett hajnalig. Mondanom sem kell reggel kissé nehezen indultak a dolgok. Akkor döntöttem a 3 körös mellett, amit azt hiszem jól tettem.
Még a rajtot is majdnem lekéstük, a nevezést is távszervizben a Mazsi intézte.
Nagyon durván éreztem magam a verseny után, most kezdek még csak regenerálódni,
Péter barátom lett egyébként a harmadik.

Neked gratulálok a 2. helyezéshez!
www.magicteam.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
DNS ügyesen meghajtotta magát :) egy ötödik helyet hozzott össze kategóriájában :)
ha kell az eredménylista, át tudom küldeni - írj rám mailt: tothandras326 kukac gmail pont com

metudbacsi

metudbacsi

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Helló!

Tudna valaki mondani pár szót a tegnapi (2010 április 24.) Balaton kerülésrõl?
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

nevelünk Ákosból elit részert? :)
asszem minden adott hozzá Neki. (bringázás szeretete, elég fiatal még, támogató háttere is van...)

Ha minden összejön, Vinye maraton rövidtávon indulni fog. Imádja a patak átkeléseket.....
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Fiammal hármasban mi ma tekertünk egy Tési fensíkot. 32 km 605 méter szinttel. Ákoska is szuperül bírta!

nevelünk Ákosból elit részert? :)
asszem minden adott hozzá Neki. (bringázás szeretete, elég fiatal még, támogató háttere is van...)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Sajnálom uram :(, de a munka a lényeg :)..
Hajrá Déenes :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Uram ha van kedved gyere velünk a Bákonybá...8 kor talizunk a házunk elõtt, ha jössz hozz magaddal szalonnázni valót :)

Jó lett volna,de sajna ez is elúszott,megyek reggel fél 5-kor Pestre.Meló.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Holnap a Kürtös-kupán majd az x-edik körnél biztos átértékelem a dolgot, és inkább lennék Bakonybélben :D

Hajrá Déenes! Jó tekerést. Mi a péti nagydíjon segédkezünk....

A Bakonyban tekerõknek is jó szórakozást.
Fiammal hármasban mi ma tekertünk egy Tési fensíkot. 32 km 605 méter szinttel. Ákoska is szuperül bírta!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Szegény XC-sek!Elképzelem,ahogy a merevfarú bicajaikkal ereszkednek lefelé,te meg elcsörtetsz mellettük a rombolóval.:)
Aki a versenyen lesz,annak sok sikert,és nyomjátok,ami a Kürtõn kifér!

Uram ha van kedved gyere velünk a Bákonybá...8 kor talizunk a házunk elõtt, ha jössz hozz magaddal szalonnázni valót :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Holnap a Kürtös-kupán majd az x-edik körnél biztos átértékelem a dolgot, és inkább lennék Bakonybélben :D

Szegény XC-sek!Elképzelem,ahogy a merevfarú bicajaikkal ereszkednek lefelé,te meg elcsörtetsz mellettük a rombolóval.:)
Aki a versenyen lesz,annak sok sikert,és nyomjátok,ami a Kürtõn kifér!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Közben változott a program,holnapra tettem át a bicajozást.9 -kor indulnék a Bakonyba.Ha esetleg valaki csatlakozna.

www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
JANES a csárdáig nem kell elmenni.Ahol vége van normál bicikliútnak,ott balra van egy orosz katonai temetõ.Ha egyenesen továbbmész,akkor érsz rá arra a murvás útra,amin a vonat ment régen,és ami a kilátó elõtti elágazóhoz visz. Ha a bicajút végén balra tartva mész,,akkor érsz a csárdához.De a csárda mellett is le lehet menni a völgybe,és onnan felkapaszkova éred el a murvás utat.
A városból,a rendõrség feletti CBA-tól északra megy fel egy nagyon meredek macskaköves út,azon is eléred a kilátót.

Közben változott a program,holnapra tettem át a bicajozást.9 -kor indulnék a Bakonyba.Ha esetleg valaki csatlakozna.

Tervezett útvonal:
Hárskút,Pénzesgyõr,Som hegy lába a keleti oldalon,Kõris hegy környéke,esetleg fel a csúcsra is,de ez nem biztos.:)Vissza meg ahogy tetszik,a leggyorsabban.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Janes!

Tábla nincs kint, de nem lehet eltéveszteni!
Völgy után a keresztezõdésben balra egyenesen aszfalt,
jobbra befelé az erdõbe murva. És a murván kell menni.

köszi empty!

Végülis nem mentünk fel, hanem legurultunk a partra, kicsit szétnéztünk, aztán mentünk vissza. Amúgy szerintem a Pinkóczi csárda után megy fel jobbra egy murvás út az lehetett. Majd legközelebb megnézzük, a társaságból így is ketten almádi elõtt visszafordultak.:) Apropo csárda visszafelé megálltunk, merthogy kinnt a tábla, hogyaszongya bringásoknak 10 % kedvezmény. Hát sajna még csak készülnek a nyitásra, máj 1-én nyitnak. Így szentkirályon kellett megállnunk visszafelé frissíteni. Ja és csak most tûnt fel, hogy nincs már Mc Donalds., helyette van DM.:D

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Urak!
Holnap egy montizás a Bakonyban,Bakonybél felé?Tamás panzióban egy kis szokásos frissítés.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Janes!

Tábla nincs kint, de nem lehet eltéveszteni!
Völgy után a keresztezõdésben balra egyenesen aszfalt,
jobbra befelé az erdõbe murva. És a murván kell menni.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Sajnálom, majd jövõ héten összehozzuk...

Okés,bepótoljuk.
Tegnap szedtem gyönyörû medvehagymát,40 cm hosszúakat,jó vastag szárral,nagyon finom.A Papod csúcsa elõtt nem messze,ott ahol a múltkor mutattam.Eddig ilyen szépet még sehol nem láttam.Majdnem hazazavart az esõ,aztán meg az úton elõttem átvonuló vaddisznó csorda gondolkodtatott el,hogy folytassam e a csúcsra az utam,de aztán bíztam benne,nem járok úgy mint Zrínyi Miklós.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

Almádiba tekerünk le páran a bringaúton. Kérdésem,
hogy az Óváry kilátót milyen útvonalon lehet megközelíteni?
messze van a bringaúttól?

Amikor kvázi vége van az épített bringaútnak a völgy után,
lesz egy Y-elágazó! Ha minden igaz még kint van a tábla,
hogy jobbra "Panoráma bringaút" vagy valami hasonló,
de holnap megnézem neked amikor megyek haza!
Azon a murvás úton kell menni egy 4-es elágazásig!
Ez az elsõ rendes elágazó!
Az elágazóban megy az út balra le, balra be, egyenesen
és egyenesen fel jobbra! :)
Na azon az úton kell feltekerni a kilátóba! El se lehet téveszteni! :)