Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. April 26. - 13:19
Posted 2010. April 26. - 11:03
kösziDéenes,neked a verseny elõtti dorbézolás szerintem dopping hatással bír.Meséltél valami Prágai versenyrõl...:)Ezek szerint az új bringa vesrsenytempóban is bejött.Andrások,grat a helyezésekhez,ez szép volt!
aki nem volt ott és érdekli, felkerült egy kis beszámoló a versenyrõl
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. April 26. - 08:29
Posted 2010. April 25. - 20:23
Igyekeztem, de csak erre tellett.DNS ügyesen meghajtotta magát egy ötödik helyet hozzott össze kategóriájában
A szombati pályabejáró bringázás kicsit keményre sikerült, utána pedig tábortüzes, szalonnasütõs dorbézolás következett hajnalig. Mondanom sem kell reggel kissé nehezen indultak a dolgok. Akkor döntöttem a 3 körös mellett, amit azt hiszem jól tettem.
Még a rajtot is majdnem lekéstük, a nevezést is távszervizben a Mazsi intézte.
Nagyon durván éreztem magam a verseny után, most kezdek még csak regenerálódni,
Péter barátom lett egyébként a harmadik.
Neked gratulálok a 2. helyezéshez!
Posted 2010. April 25. - 16:59
ha kell az eredménylista, át tudom küldeni - írj rám mailt: tothandras326 kukac gmail pont com
Posted 2010. April 25. - 16:29
Tudna valaki mondani pár szót a tegnapi (2010 április 24.) Balaton kerülésrõl?
Posted 2010. April 25. - 13:13
nevelünk Ákosból elit részert?
asszem minden adott hozzá Neki. (bringázás szeretete, elég fiatal még, támogató háttere is van...)
Ha minden összejön, Vinye maraton rövidtávon indulni fog. Imádja a patak átkeléseket.....
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. April 25. - 06:53
nevelünk Ákosból elit részert?Fiammal hármasban mi ma tekertünk egy Tési fensíkot. 32 km 605 méter szinttel. Ákoska is szuperül bírta!
asszem minden adott hozzá Neki. (bringázás szeretete, elég fiatal még, támogató háttere is van...)
Posted 2010. April 25. - 05:59
Hajrá Déenes
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2010. April 24. - 22:01
Uram ha van kedved gyere velünk a Bákonybá...8 kor talizunk a házunk elõtt, ha jössz hozz magaddal szalonnázni valót
Jó lett volna,de sajna ez is elúszott,megyek reggel fél 5-kor Pestre.Meló.
Posted 2010. April 24. - 21:15
Holnap a Kürtös-kupán majd az x-edik körnél biztos átértékelem a dolgot, és inkább lennék Bakonybélben
Hajrá Déenes! Jó tekerést. Mi a péti nagydíjon segédkezünk....
A Bakonyban tekerõknek is jó szórakozást.
Fiammal hármasban mi ma tekertünk egy Tési fensíkot. 32 km 605 méter szinttel. Ákoska is szuperül bírta!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. April 24. - 19:44
Szegény XC-sek!Elképzelem,ahogy a merevfarú bicajaikkal ereszkednek lefelé,te meg elcsörtetsz mellettük a rombolóval.
Aki a versenyen lesz,annak sok sikert,és nyomjátok,ami a Kürtõn kifér!
Uram ha van kedved gyere velünk a Bákonybá...8 kor talizunk a házunk elõtt, ha jössz hozz magaddal szalonnázni valót
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2010. April 24. - 09:45
Holnap a Kürtös-kupán majd az x-edik körnél biztos átértékelem a dolgot, és inkább lennék Bakonybélben
Szegény XC-sek!Elképzelem,ahogy a merevfarú bicajaikkal ereszkednek lefelé,te meg elcsörtetsz mellettük a rombolóval.
Aki a versenyen lesz,annak sok sikert,és nyomjátok,ami a Kürtõn kifér!
Posted 2010. April 24. - 09:16
Holnap a Kürtös-kupán majd az x-edik körnél biztos átértékelem a dolgot, és inkább lennék BakonybélbenKözben változott a program,holnapra tettem át a bicajozást.9 -kor indulnék a Bakonyba.Ha esetleg valaki csatlakozna.
Posted 2010. April 24. - 08:52
A városból,a rendõrség feletti CBA-tól északra megy fel egy nagyon meredek macskaköves út,azon is eléred a kilátót.
Közben változott a program,holnapra tettem át a bicajozást.9 -kor indulnék a Bakonyba.Ha esetleg valaki csatlakozna.
Tervezett útvonal:
Hárskút,Pénzesgyõr,Som hegy lába a keleti oldalon,Kõris hegy környéke,esetleg fel a csúcsra is,de ez nem biztos.:)Vissza meg ahogy tetszik,a leggyorsabban.
Posted 2010. April 23. - 22:10
Janes!
Tábla nincs kint, de nem lehet eltéveszteni!
Völgy után a keresztezõdésben balra egyenesen aszfalt,
jobbra befelé az erdõbe murva. És a murván kell menni.
köszi empty!
Végülis nem mentünk fel, hanem legurultunk a partra, kicsit szétnéztünk, aztán mentünk vissza. Amúgy szerintem a Pinkóczi csárda után megy fel jobbra egy murvás út az lehetett. Majd legközelebb megnézzük, a társaságból így is ketten almádi elõtt visszafordultak. Apropo csárda visszafelé megálltunk, merthogy kinnt a tábla, hogyaszongya bringásoknak 10 % kedvezmény. Hát sajna még csak készülnek a nyitásra, máj 1-én nyitnak. Így szentkirályon kellett megállnunk visszafelé frissíteni. Ja és csak most tûnt fel, hogy nincs már Mc Donalds., helyette van DM.
Posted 2010. April 23. - 19:52
Holnap egy montizás a Bakonyban,Bakonybél felé?Tamás panzióban egy kis szokásos frissítés.
Posted 2010. April 22. - 21:51
Tábla nincs kint, de nem lehet eltéveszteni!
Völgy után a keresztezõdésben balra egyenesen aszfalt,
jobbra befelé az erdõbe murva. És a murván kell menni.
Posted 2010. April 22. - 10:31
Sajnálom, majd jövõ héten összehozzuk...
Okés,bepótoljuk.
Tegnap szedtem gyönyörû medvehagymát,40 cm hosszúakat,jó vastag szárral,nagyon finom.A Papod csúcsa elõtt nem messze,ott ahol a múltkor mutattam.Eddig ilyen szépet még sehol nem láttam.Majdnem hazazavart az esõ,aztán meg az úton elõttem átvonuló vaddisznó csorda gondolkodtatott el,hogy folytassam e a csúcsra az utam,de aztán bíztam benne,nem járok úgy mint Zrínyi Miklós.
Posted 2010. April 21. - 21:30
Almádiba tekerünk le páran a bringaúton. Kérdésem,
hogy az Óváry kilátót milyen útvonalon lehet megközelíteni?
messze van a bringaúttól?
Amikor kvázi vége van az épített bringaútnak a völgy után,
lesz egy Y-elágazó! Ha minden igaz még kint van a tábla,
hogy jobbra "Panoráma bringaút" vagy valami hasonló,
de holnap megnézem neked amikor megyek haza!
Azon a murvás úton kell menni egy 4-es elágazásig!
Ez az elsõ rendes elágazó!
Az elágazóban megy az út balra le, balra be, egyenesen
és egyenesen fel jobbra!
Na azon az úton kell feltekerni a kilátóba! El se lehet téveszteni!