Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2010. május 17. - 19:10
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. május 17. - 19:06
Írta 2010. május 17. - 19:01
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. május 17. - 18:57
"Veszprém - kilépett medrébõl a Séd-patak."
Írta 2010. május 17. - 18:56
ez a 100+csúcsLehet. Még megnézem az útvonalat.
Kiindul
tavaly körberugdostuk 3.00 alatt
idén is erre tervezek menni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 17. - 18:49
Ha a Vinye maraton kilõve, akkor tudunk menni a Bakony 200-ra, amit vasárnapra tettek át! Minden rosszban van valami jó!
Jöttök rá?
Már biztos,hogy nem lesz Vinye 23.-án, a verseny oldalán minden fent van .
Írta 2010. május 17. - 18:08
Ha a Vinye maraton kilõve, akkor tudunk menni a Bakony 200-ra, amit vasárnapra tettek át! Minden rosszban van valami jó!
Jöttök rá?
Lehet. Még megnézem az útvonalat.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 17. - 17:57
Jöttök rá?
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2010. május 17. - 16:12
Ma beszéltem az egyik szervezõvel, a pálya nem lesz változtatva, egyenlõre víz alatt van, de szó szerint. Két necces pont van, a Cuha völgy és a Bakonybél utáni egy nyomos. Ez a két pont ami járhatatlan. Ha az esõ eláll 3 nap alatt csillapodik a vízállás, ha nem akkor kell gondolkodni.
Holnap eláll. De a Hajagról sem tudnál lejönni most, meg elõtte sem tudnál átmenni a mezõn a pataknál. A Cuhára nehéz lenne alternatív útvonalat találni. Esetleg van valakinek arra ötlete, hogy hogyan lehetne Borzavárról Vinyére eljutni nem a gázlókon keresztül és nem is a Hódos-ér felé?
Írta 2010. május 17. - 16:02
A szervezõk most vakarhatják a fejüket...
Ma beszéltem az egyik szervezõvel, a pálya nem lesz változtatva, egyenlõre víz alatt van, de szó szerint. Két necces pont van, a Cuha völgy és a Bakonybél utáni egy nyomos. Ez a két pont ami járhatatlan. Ha az esõ eláll 3 nap alatt csillapodik a vízállás, ha nem akkor kell gondolkodni.
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2010. május 17. - 15:54
és át fogják emelgetni a versenyzõk a biciklijeiket,a temérdek fatörzsön?Mert most nem csak pár db kidõl fa lesz.Hát ez érdekes lesz.Ciklo cross mtb maraton.
Igen. A magyar rendezõket ismervén más választásunk úgysem lesz. A patakparti szakasz is kitisztítva olyan lett volna, hogy 5 helyen le kellett volna szállni (most az az rész szerintem kimarad az áradás miatt).
Ox versenyeken szokott olyan akadály lenni, hogy egy fatörzsön kell átmenni, ez a Zerge kedvenc akadálya.
Írta 2010. május 17. - 15:45
A kidõlt fákkal nem hiszem hogy nagyon fognak foglalkozni, eddig is mindig bent hagyták õket a pályán.
és át fogják emelgetni a versenyzõk a biciklijeiket,a temérdek fatörzsön?Mert most nem csak pár db kidõl fa lesz.Hát ez érdekes lesz.Ciklo cross mtb maraton.
Írta 2010. május 17. - 15:31
Ja,el is felejtettem,hogy ez most lesz,pedig emlékezhetnék rá...
Érdekes egy verseny lesz,ha tényleg megtartják.A kidõlt fákat hamar el kell majd takarítaniuk,kérdés,mennyi idejük lesz rá.
A kidõlt fákkal nem hiszem hogy nagyon fognak foglalkozni, eddig is mindig bent hagyták õket a pályán.
Írta 2010. május 17. - 09:14
A gyõriekre. Hétvégén át kell küldeniük a a turistákat a gázlókon. Eddig is sok volt bennük a víz és hétvégére is lesz még bennük annyi, hogy csak akkor tudsz átmenni rajtuk, ha izomból mész bele.
Ja,el is felejtettem,hogy ez most lesz,pedig emlékezhetnék rá...
Érdekes egy verseny lesz,ha tényleg megtartják.A kidõlt fákat hamar el kell majd takarítaniuk,kérdés,mennyi idejük lesz rá.
Írta 2010. május 17. - 08:28
A gyõriekre. Hétvégén át kell küldeniük a a turistákat a gázlókon. Eddig is sok volt bennük a víz és hétvégére is lesz még bennük annyi, hogy csak akkor tudsz átmenni rajtuk, ha izomból mész bele.Mármint milyen szervezõk? Ha a Gázlóra gondolsz,az még nagyon messze van.
Írta 2010. május 17. - 07:03
A szervezõk most vakarhatják a fejüket...
Mármint milyen szervezõk? Ha a Gázlóra gondolsz,az még nagyon messze van.
Írta 2010. május 16. - 20:15
A szervezõk most vakarhatják a fejüket...Múlt héten még gázlóztunk mof-fal! hiper meg van duzzadva!