Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

OK!
16.00 körül induljunk!
Utána egy kerthelyiséges-pizzázós helyet kellene megejteni.

Rendben.
Négyre nálatok leszek.

Andris ! (Illetve többiek is válaszolhatnak)

TE milyen izotoniás italt használsz, miket próbáltál és melyik vált be igazán?

Nekem a Gatorede jött be igazán.De mostanában házi készítésû italt nyomok,(elvégre válság van :)),ami valami noname por teából áll.Gondolom valamicske koffein ebben is van,és tele van nyomva szõlõcukorral,azt meg nem kell magyarázni miért jó.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Andris ! (Illetve többiek is válaszolhatnak)

TE milyen izotoniás italt használsz, miket próbáltál és melyik vált be igazán?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Déenes!Holnap egy Papodozás?Utána meg legurulnánk meglátogatni Matti bácsit.Megkérdeztem tõle,ráér holnap.

OK!
16.00 körül induljunk!
Utána egy kerthelyiséges-pizzázós helyet kellene megejteni.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Déenes!Holnap egy Papodozás?Utána meg legurulnánk meglátogatni Matti bácsit.Megkérdeztem tõle,ráér holnap.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
ma a Papod felé tekerve,Jutast elhagyva a sorompó után,megállított egy ETZ motoros bizt,õr féle fickó.Megkérdezte merre megyek,és hogy ugye nem Rátót felé.Hirtelen nem tudtam mi lenne a jó válasz,ezért elõször csak visszakérdezgettem,aztán amikor nagyjából már sejtettem hogy csak a Rátót felé esõ utat nem engedné,akkor mondtam hogy a hegyre megyek fel.Azt mondta,hogy mivel 7köznap van,és nincs gyakorlat,ezért felmehetek.Jól nézünk ki,ha már ezt is meg fogják tiltani!Se gyakorlat,sem semmi katonai mozgás nem volt a környéken sem.Nem tudom mire ez a fontoskodás.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Azért sokszor a volán mögött elalvók tehetnek legkevésbé arról ami történik velük, széthajtják a munkahelyén, belekényszerítik olyan helyzetbe amit nem vállal szívesen, de a megélhetéséhez szükséges...tudom ez nem mentség és nagyon gáz egy ilyen baleset, de ahelyett, hogy dögöljön meg, inkább azt kívánnám, hogy ne legyen olyan réteg, aki minden dolgozóját biorobotnak nézi...

Mindenkinek van választása! Választhatja azt pl. hogy nem dolgozik egy szarházinak. Vagy választhatja azt, hogy pihen pár percet, ahogy Laciklon is írta. De õ azt választotta, hogy kockára teszi a maga és a mások életét. Igenis EGYEDÜL õ a felelõs, senki nem kényszerítette shotgun-nal a volán mögé.
Nem vagyok hajlandó egy fikarcnyi sajnálatot sem érezni iránta, sem a kamionos kollégái iránt, akik a volán mögött elszenderedve évente több száz embert végeznek ki.

Volt (bal)szerencsém személyesen is ismerni egy kislányt, aki egy nap pont egy ilyen ember miatt hiába várta haza az apukáját. Már felnõtt, de nem hiszem, hogy osztaná a véleményedet. Képzeld magad a helyébe, vagy egy gyermekét elvesztett szülõ helyébe, mielõtt pártjára állsz egy ilyennek...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Empty! hol meg mikor..? 18.09kor megy az utolsó vonatom, azt mindenképp el kell érnem. szóval Veszprém körül, vagy Füred felé menjünk?

14.00 környékén egy könnyed veszprémi körhöz csatlakozna még valaki?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Empty! hol meg mikor..? 18.09kor megy az utolsó vonatom, azt mindenképp el kell érnem. szóval Veszprém körül, vagy Füred felé menjünk?

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Én is elég sokat vezetek munkámból kifolyólag. Az embernek legyen annyi önkontrollja, hogy idõben félre áll, ha üldözi a kalapácsos ember.
Olyankor 10 perc pihi csodákra képes. Ennyi kiesõ idõ szerintem nem sok az én és mások biztonságért!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
húbazz...A kisbuszokkal vigyázni kell,mert vagy agyonhajszolt fáradt melós vezeti,(pl. a rendõrbusz és a melós kisbusz balesete,7 halott),vagy rohanó futár vagy céges autók.Persze kivédeni az ilyeneket nem lehet.Én attól kapok frászt rendszeresen,amikor én balos kanyarban megyek,szembõl meg "ideális íven" kanyarodik a barom,azaz belóg az én sávomba.

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Azért sokszor a volán mögött elalvók tehetnek legkevésbé arról ami történik velük, széthajtják a munkahelyén, belekényszerítik olyan helyzetbe amit nem vállal szívesen, de a megélhetéséhez szükséges...tudom ez nem mentség és nagyon gáz egy ilyen baleset, de ahelyett, hogy dögöljön meg, inkább azt kívánnám, hogy ne legyen olyan réteg, aki minden dolgozóját biorobotnak nézi...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Egyre több a barom az utakon. Sok-sok nehéz gyermekkorú, autóversenyzõvé nõtt agyhalott. Meg a munkahelyen/otthon szétalázottak, akik az autóban majd megmutatják! Alig-ivarérett kis maffiózó aspiránsok meg a példaképeik. És persze a szimpla hülyék.

Minket szombat reggel próbáltak meg kivégezni. Fehérvárról, melóból jöttünk a nyolcason, és még Várpalota elõtt, a vasúti felüljáró után a szembesávból kivált egy zöld kisbusz. Látszott, hogy semmi kontroll, nyilván aludt az ökör. Totál szembe... Na mondom, itt most vége! Kilencvennel zúztunk le két kerékkel a gyepre/padkára heveny fékezés és dudaszó mellett. (A fószer a sávunk 90%-át foglalta el.) Aztán kb. 5 centire haladtunk el egymástól. Kormány hirtelen vissza - Seat jól viselkedett, nem kezdte el jobbra-balra dobálni magát, mint az várható lett volna...

Valahogy a magához tért baromnak is sikerült az úton tartania a jármûvét. (Sajnos...) Szerettem volna kirángatni a kocsijából és átharapni a nyaki ütõerét. Mellettem ülõ kolléga (ex-légiós) szintén kedves lett volna hozzá. Mindezt persze csak negyed óra múlva tudtuk megbeszélni, mikorra már kiállt belõlünk a zsibbadás meg dermedtség. Aztán inkább úgy döntöttünk, hogy nem vesszük üldözõbe. Helyette hangosan megköszöntük az Úristennek, hogy ma is hazamehetünk a családunkhoz.

Tudom, hogy nem szép ilyesmit kívánni, de az összes ilyen dögöljön meg addig, amíg más ártatlan nem veszti el az életét miatta!

Matti: Jobbulást!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Üdv szomszédok!
Voltatok az éjszakai túrán?
Esetleg jártatok az expon?

Túra megvolt! Bár rövidebb lett mint az eredeti kiírás! :(
Ezért maradt egy kis hiányérzet a végére!
Expot kihagytuk.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Éjszakai szervezett túra?
Valaki? Most pénteken?
BBF-en?

Üdv szomszédok!
Voltatok az éjszakai túrán?
Esetleg jártatok az expon?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
valamikor hajnali 7-8 óra körül mennék egy szokásos Papod kört.Déenes,meg persze bárki másnak nem lenne hozzá kedve jönni?Kb 30 km mindössze.Aztán lehet menni strandra.

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

nemrég ébredtünk..:)
most kezdtünk fõzni, és mi sem vagyunk a toppon. merre lenne a laza?

Az igen! :)
Engem már 9-kor kib@szott az ágy! Igaz kicsi családom is rásegített! :(
Útvonalhoz ötletem nincs! Elindulunk aztán megyünk! A kilátót akartad megnézni.
Arra kezdünk aztán meglátjuk!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Mof!

Nagyon nem volt rossz ötlet ma késõbb indulni!
Csak enyhén érzem magam "másnaposnak"!:)
Ergo ma tényleg csak lazát menjünk!

nemrég ébredtünk..:)
most kezdtünk fõzni, és mi sem vagyunk a toppon. merre lenne a laza?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Mof!

Nagyon nem volt rossz ötlet ma késõbb indulni!
Csak enyhén érzem magam "másnaposnak"!:)
Ergo ma tényleg csak lazát menjünk!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Ahogy Dózer írta azonnal telefon a 112-re s megvárni míg kiérnek a helyszínelõk. Amúgy utólag is érdemes így hogy van rendszám, mert ha van sérülés a másik autón is pl minimális festékfelkenõdés akkor hiába tagad mûszaki szakértõ azonosítani tudja.

Más:holnap haverral tervezünk egy Hajagi túrát csakhogy szokjuk a Gázlót)
Herend felõl mennénk fel a csúcsra és csehbánya felé vissza. Csak már nem pontosan emlékszem, hogy hogy jöttünk le a hegyrõl Csehbánya felé egyszer. Valaki leírná v térképen jelölné?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Veszprém ivóvize:
Vesz

az a kérdés fogalmazódott meg bennem,amikor láttam ezt a tv-ben,hogy vajon az ottani kutak vize az keveredik e az össz veszprémi kutakból nyert vizekkel?Úgy tudom,mi a Laczkó forrás környéki kutakból kapjuk a vizet.

Nem törött ..szétzúzódott, fõleg a hüvelykujjam .. A sört bal kézzel is lekezelem :)
Jó ötlet benne vagyok:)

Okés,akkor majd hívlak.

Belehajtottak ma a kocsim hátuljába, és természetesen mint aki jólvégezte dolgát se szó se beszéd elhúzott az illetõ. :(
A rendszámát felírtam JED-678 ezüst suzuki.
Fogalmam sincs mit csináljak (azon kívül, hogy nyelek egyet és megcsináltatom).

Remélem feljelentetted.Ha még nem,akkor mielõbb tedd meg,míg el nem tünteti a nyomokat.Bár lehet már meg is tette.Ott azonnal kellett volna rendõrt hívni.Szemétláda.

Kihagynátok? :)

Á dehogy!:)