Nagy itt az aktivitás...
Vasárnap GÁZLÓ!
Ki jön?
Megyek!
De aztán nem ám lespórolni a Kõris-hegyet!
Nagy itt az aktivitás...
Vasárnap GÁZLÓ!
Ki jön?
Nagy itt az aktivitás...
Vasárnap GÁZLÓ!
Ki jön?
Halaszd el az indulást ,és a probléma megoldódott !Üdv!
Jelenleg itt vagyunk kedvesemmel Kislõdön és szeretnénk bejárni a Bakony Régió Maraton közép távját. Tudnátok errõl bármi info-t adni? Van Bakony térképünk, szóval akár sima leírás is jöhet, de egy térkép, vagy esetleg egy track ha van, azt nagyon megköszönnénk! Szombaton már indulunk haza, így vasárnap nem tudunk maradni a versenyen, de jó lenne lenyomni a távot! Köszönet!
Beszéltem vele, holnap megkóstolom a pezsgõtablettát. Bár nekem a folyadék koncentrátum szimpatikusabb, meg ahogy számolgattam az x iont olcsóbb is. Az én kis hobbi tekeréseimhez szerintem megfelel az x iont. Azért köszi a tanácsot.esetleg még kérdezd meg Janest, Õ próbálta a High5 Zero izotóniását is. van összehasonlítási alapja és tök átlagos, hétköznapi, földön járó bringás mindenféle misztifikációk nélkül, nem mint Jani vagy én
esetleg még kérdezd meg Janest, Õ próbálta a High5 Zero izotóniását is. van összehasonlítási alapja és tök átlagos, hétköznapi, földön járó bringás mindenféle misztifikációk nélkül, nem mint Jani vagy énSziasztok !
Izotóniás italt szeretnék venni, az x iont néztem ki: SPEED 500ml (25l) - izot
Mi a véleményetek errõl a termékrõl ?
Esetleg ha tudtok jobbat vagy olcsóbbat szívesen fogadom tanácsaitokat.
Pity
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Holnap délután egy Laza Papodot valaki?
Csak a gázló felkészülés szellemében...
Sziasztok !
Izotóniás italt szeretnék venni, az x iont néztem ki: SPEED 500ml (25l) - izot
Mi a véleményetek errõl a termékrõl ?
Esetleg ha tudtok jobbat vagy olcsóbbat szívesen fogadom tanácsaitokat.
Pity
A sebesség mindent megold.
Üdv!
Jelenleg itt vagyunk kedvesemmel Kislõdön és szeretnénk bejárni a Bakony Régió Maraton közép távját. Tudnátok errõl bármi info-t adni? Van Bakony térképünk, szóval akár sima leírás is jöhet, de egy térkép, vagy esetleg egy track ha van, azt nagyon megköszönnénk! Szombaton már indulunk haza, így vasárnap nem tudunk maradni a versenyen, de jó lenne lenyomni a távot! Köszönet!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
ugyanmár, Ti is megvártok mindenkit, amikor defektet kap mellettetek a maratonon?
srácok, ez technikai sport, ha nem tûnt még fel!
ha nem az élmezõnyben történt volna, hanem mondjuk a 120. hely környékén, fel sem tûnt volna senkinek
Tufi meg is írta a véleményét errõl:
Bringa: V
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Miért,mit csinált Contador?Besárgult?