azt meg tudjuk oldani, hogy beadom valahova a cipellõt...Én igen! Most is megyek szintet gyûjteni!
Amúgy a túra érdekelne! De nem most szombaton!
Cipõt kell vennem!
vagy vasárnap este adom oda...
nem akarom, hogy miattam maradjon el a bringázás
azt meg tudjuk oldani, hogy beadom valahova a cipellõt...Én igen! Most is megyek szintet gyûjteni!
Amúgy a túra érdekelne! De nem most szombaton!
Cipõt kell vennem!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Vegyél cipõt pénteken, és inkább gyere el!Cipõt kell vennem!
Ne tolongjatok már ennyien!
Senki nem készül a gázlóra?
engem érdekel a dolog,de még kérdéses,hogy tudok e menni.Ha megyek,az Epic-et fogom országútisítani.Terepen úgysem túl sokszor kell nagytányér,ezért lehet felteszek egy 48-ast,és akkor még jobban használható lesz aszfalton.Na jó, kicsit könnyebb program:
Veszprémbõl 7.00 órai indulással a Balaton nyugati medencéjének meghódítása lenne a cél.
Pl: egy Balatonkör nagyon korai indulással és késõi érkezéssel, sok-sok megállóval...
Na jó, kicsit könnyebb program:De kipihent itt valaki!
Emberek, szombaton egy tekerés?
Pl: egy Balatonkör nagyon korai indulással és késõi érkezéssel, sok-sok megállóval...
Szimetrikus a lánc, mindegy hogyan van felrakva. Majd az új 10es láncoknak lesz menetiránya.ha a hajtõmûvön lévõ váltáskönyítõket nézzük,akkor mindegy hogy merre felé van fenn a lánc.Ha azonban a láncon van ilyen bemarás,amirõl én nem tudok,de persze ettõl még lehet,akkor már számít az irány.
A sebesség mindent megold.
Empty miket hallottál mesélj!
Ja, én is voltam ma tekerni és tényleg rohadt sok bogár van.
más: ti szoktátok figyelni, hogy ha a láncot leveszitek, ugyanúgy rakjátok vissza? Van jelentõsége, hogy melyik oldalala néz kifelé?
igen.Aztán ahogy tekered a biciklit,ami elõbb lent volt,az utána fent lesz,és "befelé"csorog a kosz.[COLOR="Navy"]Sheldon Brown-tól olvastam valamikor, hogy olajozást a lánc belsõ oldala felõl célszerû végezni, mert ott kevésbé szennyezett, és könnyebben behatol a cucc, valamint a mocskot a kenõanyag nem befelé, hanem kifelé viszi.
]
...ti szoktátok figyelni, hogy ha a láncot leveszitek, ugyanúgy rakjátok vissza? Van jelentõsége, hogy melyik oldalala néz kifelé?
szerintem semmi.Van jelentõsége, hogy melyik oldalala néz kifelé?
Ja, én is voltam ma tekerni és tényleg rohadt sok bogár van.
más: ti szoktátok figyelni, hogy ha a láncot leveszitek, ugyanúgy rakjátok vissza?
Van jelentõsége, hogy melyik oldalala néz kifelé?