Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Köszönöm szépen skacok :)
Összeszedtem magam , holnap 7.00 és nyomunk egy kis kört , találka elõttünk, ok ?
Akinek van kedve csatlakozzon :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Matti papa!

Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Remélem Gázló után sikerül hamar regenerálódnod, s megfelelõen ünnepelned! Hogy sikerült a tegnapi kör? Szólj, ha valamelyik reggel neked is megfelel, s mehetünk megint tekerni valamerre 2-3 órás körre.

Matti, én is gratulálok!!! :D(Gurítok is gyorsan egy pohár villányi bort.)
A reggeli körökre meg lehet, hogy csatlakoznék. Már ha éppen úgy alakul a beosztásom. Csak a térdemnek kell helyre jönnie, illetve nekem kell beszereznem valami böszöm cross külsõt, mert a Rolling Stone-t leamortizáltam a Gázlón. Csak úgy dudorodott kifelé a belsõ egy vágott seben... Még jó, hogy kitartott a célig. (Akkor vettük észre, mikor raktuk fel a gépet a tetõtartóra Herenden.) Sajnos ilyesmit körülményesebb beszerezni, mint egy monti külsõt.
De vigyázat, hamarosan jövök!;)

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Tiszteletem újra! :)

1 rövid kérdésem lenne felétek, egy barátom most venne bringát magának túrára leginkább, és a prorace kerékpárok tetszenek neki.
Ismeritek ezt a márkát, tudnátok róla valami infót adni, megéri-neméri jó-nemjó stb?

Köszi elõre is!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

és végül elérted?

El! :)

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Matti papa!

Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Remélem Gázló után sikerül hamar regenerálódnod, s megfelelõen ünnepelned! Hogy sikerült a tegnapi kör? Szólj, ha valamelyik reggel neked is megfelel, s mehetünk megint tekerni valamerre 2-3 órás körre.
Két keréken szép a világ...

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Moftól és Mátétól ezúton szeretnék bocsánatot kérni amiért leléptem!
Sajnos a 17:21-es vonatot el kellett érnem és mivel éreztem, hogy sikerülhet
egoista módon nem vártam meg senkit! :(

Sorry!

és végül elérted?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Moftól és Mátétól ezúton szeretnék bocsánatot kérni amiért leléptem!
Sajnos a 17:21-es vonatot el kellett érnem és mivel éreztem, hogy sikerülhet
egoista módon nem vártam meg senkit! :(

Sorry!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Holnap akkor rajtam és Mofon kívül jön még valaki vonattal?
Vagy mindenki teker Veszprémbõl? Gondolom akik tekernek
azok nem fognak kb. 8:45-ig váni a rajttal Herenden?!

Velük szerintem max. a Pokolban fogunk találkozni!
Ha késik az ebédjük! :D

Máté is velünk jön.
17.21es vonatot én is el szeretném érni, bár nmtom hogy fog sikerülni, mrt kb nem aludtam semmit.. de azért örülök, h. van barátnõm.. :/

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Bocs fiúk,mégsem veletek indulok reggel,hanem élek Jankó ajánlatával,és megspórolom a Vp.-Herend tekerést.Húzós hetem volt,és a következõ is az lesz.Visszafelé a 17.21-es vonatot próbálom majd elérni.Közben szerintem majd találkozunk,mert én lassú tempót fogok menni.
Ígérem,holnapig már nem keverek többet.:)

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
  • LocationVeszprém
Ma újra bejártam a Gázló Bakonybél vonalától északra esõ szakaszát. Nem volt veszélyes, a Keskeny-dûlõn is simán átjutottam, délutánra a Nap is kisütött, és ez már így is marad.

Jelzéseket is festettem. Szükséges volt, mert rengeteg az idegen jelzés mindenhol: festés aszfalton, fán, oszlopon, szalagozás.
Az én jeleim virító narancssárga, tenyérnyi nagyságú körök, csak a legritkább esetben nyíllal. A keresztezõdéseknél a haladás vagy kanyarodás nyomvonalát jelölik, néhány méterenként letéve. Murvára is festettem. Nem lesz tartós, de holnapig kibírja.

És NEM LESZ ESÕNAP.
gazloman
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Holnap akkor rajtam és Mofon kívül jön még valaki vonattal?
Vagy mindenki teker Veszprémbõl? Gondolom akik tekernek
azok nem fognak kb. 8:45-ig váni a rajttal Herenden?!

Velük szerintem max. a Pokolban fogunk találkozni!
Ha késik az ebédjük! :D

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Üdvözletem újfent Uraim!
Bizony, ahogy Matti említette, holnap elkísérem Vp-bõl Herendig, de indulni nem merek, nincs meg bennem az a bátorság, mint mondjuk Jankóban. Mondjuk nekem most bõ egy év kihagyás után sikerült a héten újra elõszednem a bringát, de végre úgy néz ki alakul az életünk olyanformán, hogy újra lesz lehetõségem idõt szakítani a tekerésre. A héten már próbálkoztam is, s bár erõm és sebességem, no meg hegymászóképességem az semmi, de lelkesedésbõl és túlsúlyból azért jól állok! Úgyhogy ezt figyelembe véve én holnap csak kísérõ leszek, de remélem a rajtnál azért találkozom más ismerõsökkel, illetve bízom benne, hogy a közeljövõben lesz lehetõségem néhányotokkal újra találkozni és tekerni.
Holnapra kitartást és jó idõt kívánok mindenkinek!
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
6.20-kor indulok a Csererdõbõl. A tetõn van hely egy bringának, a kocsiban meg 4 humanoidnak. Ha valaki csapódna, jelezzen! (Idõben...)
Visszafelé valszeg várni kell majd rám...

Nem tudtam elõbb felajánlani a helyet, mert úgy volt, hogy a szomszéd srác jön velem élete elsõ Gázlójára, de a bringa felkészítése közben észrevettük, hogy két helyen is repedt a homlokcsõ....

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Aszem nem sokat fogunk együtt tekerni! :(

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Bár a vonatos megoldást írtam korábban,de most gondolkodóba estem.

Most akkor mi lesz?

6.50-kor indulok a házunktól...

Nem lesz túl korai? :)
Nem bírunk utolérni!
www.magicteam.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Honnan indultok?A régi rajthelyrõl,a Ligetbõl?Bár a vonatos megoldást írtam korábban,de most gondolkodóba estem.

6.50-kor indulok a házunktól...Redi is elkísér , de nem jön a meccsre :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Én lassan szándékozom menni , de Veszprémbõl indulok 7.00 kor .

Honnan indultok?A régi rajthelyrõl,a Ligetbõl?Bár a vonatos megoldást írtam korábban,de most gondolkodóba estem.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Gyerekek, én például a Rézbükkin szeretnék felmenni, de csak az erdõgazdasági aszfaltos útig, nem a csúcsra. Akkor az Kõrises vagy Kõristelen teljesítés lesz? Mert ha jól emlékszem, tavaly a csúcson is volt EP.

Egyébként szándékozik valaki 7.00-kor indulni és NAGYON lassan menni? (Mert én ezt leszek kénytelen tenni, mivel idén még összesen sem mentem talán annyit, mint a Gázló távja. Tudom, hogy meggondolatlanság így nekiállni, de legalább most kiderül, hogy tényleg fejben dõlnek-e el a dolgok.)

Én lassan szándékozom menni , de Veszprémbõl indulok 7.00 kor .
www.kannmatti.kepeim.hu

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
  • LocationVeszprém
A 4 és fél óra alatt teljesíteni szándékozók pedig tudjanak róla, hogy 8 óránál elõbb nem engedem õket elrajtolni, ugyanis az ellenõrzõállomások nyitvatartási ideje nem hozzájuk van igazítva.
gazloman
www.gazlo.hu

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
  • LocationVeszprém
A képes beszámoló elérhetõ a honlapon.

Továbbra sem indokolt az esõnapra halasztás.
gazloman
www.gazlo.hu