Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. August 03. - 08:23
Összeszedtem magam , holnap 7.00 és nyomunk egy kis kört , találka elõttünk, ok ?
Akinek van kedve csatlakozzon
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2010. August 02. - 21:52
Matti papa!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Remélem Gázló után sikerül hamar regenerálódnod, s megfelelõen ünnepelned! Hogy sikerült a tegnapi kör? Szólj, ha valamelyik reggel neked is megfelel, s mehetünk megint tekerni valamerre 2-3 órás körre.
Matti, én is gratulálok!!! (Gurítok is gyorsan egy pohár villányi bort.)
A reggeli körökre meg lehet, hogy csatlakoznék. Már ha éppen úgy alakul a beosztásom. Csak a térdemnek kell helyre jönnie, illetve nekem kell beszereznem valami böszöm cross külsõt, mert a Rolling Stone-t leamortizáltam a Gázlón. Csak úgy dudorodott kifelé a belsõ egy vágott seben... Még jó, hogy kitartott a célig. (Akkor vettük észre, mikor raktuk fel a gépet a tetõtartóra Herenden.) Sajnos ilyesmit körülményesebb beszerezni, mint egy monti külsõt.
De vigyázat, hamarosan jövök!
Posted 2010. August 02. - 15:08
1 rövid kérdésem lenne felétek, egy barátom most venne bringát magának túrára leginkább, és a prorace kerékpárok tetszenek neki.
Ismeritek ezt a márkát, tudnátok róla valami infót adni, megéri-neméri jó-nemjó stb?
Köszi elõre is!
Posted 2010. August 02. - 14:50
Posted 2010. August 02. - 10:02
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Remélem Gázló után sikerül hamar regenerálódnod, s megfelelõen ünnepelned! Hogy sikerült a tegnapi kör? Szólj, ha valamelyik reggel neked is megfelel, s mehetünk megint tekerni valamerre 2-3 órás körre.
Posted 2010. August 01. - 21:27
Moftól és Mátétól ezúton szeretnék bocsánatot kérni amiért leléptem!
Sajnos a 17:21-es vonatot el kellett érnem és mivel éreztem, hogy sikerülhet
egoista módon nem vártam meg senkit!
Sorry!
és végül elérted?
Posted 2010. August 01. - 21:21
Sajnos a 17:21-es vonatot el kellett érnem és mivel éreztem, hogy sikerülhet
egoista módon nem vártam meg senkit!
Sorry!
Posted 2010. August 01. - 03:04
Holnap akkor rajtam és Mofon kívül jön még valaki vonattal?
Vagy mindenki teker Veszprémbõl? Gondolom akik tekernek
azok nem fognak kb. 8:45-ig váni a rajttal Herenden?!
Velük szerintem max. a Pokolban fogunk találkozni!
Ha késik az ebédjük!
Máté is velünk jön.
17.21es vonatot én is el szeretném érni, bár nmtom hogy fog sikerülni, mrt kb nem aludtam semmit.. de azért örülök, h. van barátnõm.. :/
Posted 2010. July 31. - 21:51
Ígérem,holnapig már nem keverek többet.
Posted 2010. July 31. - 21:31
Jelzéseket is festettem. Szükséges volt, mert rengeteg az idegen jelzés mindenhol: festés aszfalton, fán, oszlopon, szalagozás.
Az én jeleim virító narancssárga, tenyérnyi nagyságú körök, csak a legritkább esetben nyíllal. A keresztezõdéseknél a haladás vagy kanyarodás nyomvonalát jelölik, néhány méterenként letéve. Murvára is festettem. Nem lesz tartós, de holnapig kibírja.
És NEM LESZ ESÕNAP.
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Posted 2010. July 31. - 20:37
Vagy mindenki teker Veszprémbõl? Gondolom akik tekernek
azok nem fognak kb. 8:45-ig váni a rajttal Herenden?!
Velük szerintem max. a Pokolban fogunk találkozni!
Ha késik az ebédjük!
Posted 2010. July 31. - 20:32
Bizony, ahogy Matti említette, holnap elkísérem Vp-bõl Herendig, de indulni nem merek, nincs meg bennem az a bátorság, mint mondjuk Jankóban. Mondjuk nekem most bõ egy év kihagyás után sikerült a héten újra elõszednem a bringát, de végre úgy néz ki alakul az életünk olyanformán, hogy újra lesz lehetõségem idõt szakítani a tekerésre. A héten már próbálkoztam is, s bár erõm és sebességem, no meg hegymászóképességem az semmi, de lelkesedésbõl és túlsúlyból azért jól állok! Úgyhogy ezt figyelembe véve én holnap csak kísérõ leszek, de remélem a rajtnál azért találkozom más ismerõsökkel, illetve bízom benne, hogy a közeljövõben lesz lehetõségem néhányotokkal újra találkozni és tekerni.
Holnapra kitartást és jó idõt kívánok mindenkinek!
Posted 2010. July 31. - 18:49
Visszafelé valszeg várni kell majd rám...
Nem tudtam elõbb felajánlani a helyet, mert úgy volt, hogy a szomszéd srác jön velem élete elsõ Gázlójára, de a bringa felkészítése közben észrevettük, hogy két helyen is repedt a homlokcsõ....
Posted 2010. July 31. - 17:14
Posted 2010. July 31. - 16:43
Most akkor mi lesz?Bár a vonatos megoldást írtam korábban,de most gondolkodóba estem.
Nem lesz túl korai?6.50-kor indulok a házunktól...
Nem bírunk utolérni!
Posted 2010. July 31. - 13:17
Honnan indultok?A régi rajthelyrõl,a Ligetbõl?Bár a vonatos megoldást írtam korábban,de most gondolkodóba estem.
6.50-kor indulok a házunktól...Redi is elkísér , de nem jön a meccsre
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2010. July 31. - 12:50
Én lassan szándékozom menni , de Veszprémbõl indulok 7.00 kor .
Honnan indultok?A régi rajthelyrõl,a Ligetbõl?Bár a vonatos megoldást írtam korábban,de most gondolkodóba estem.
Posted 2010. July 31. - 09:56
Gyerekek, én például a Rézbükkin szeretnék felmenni, de csak az erdõgazdasági aszfaltos útig, nem a csúcsra. Akkor az Kõrises vagy Kõristelen teljesítés lesz? Mert ha jól emlékszem, tavaly a csúcson is volt EP.
Egyébként szándékozik valaki 7.00-kor indulni és NAGYON lassan menni? (Mert én ezt leszek kénytelen tenni, mivel idén még összesen sem mentem talán annyit, mint a Gázló távja. Tudom, hogy meggondolatlanság így nekiállni, de legalább most kiderül, hogy tényleg fejben dõlnek-e el a dolgok.)
Én lassan szándékozom menni , de Veszprémbõl indulok 7.00 kor .
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2010. July 31. - 09:29
www.gazlo.hu
Posted 2010. July 31. - 09:10
www.gazlo.hu