Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hi Redi!

Hol találkozzunk? Az origin elsõ váltómat már tegnap felraktam a gépre, és 4re be is tudom kábelezni + hangolni (rmélem). Ide írjál majd vissza!

Jakker
FELAHEGYRE! :scared:

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Délután négy körül indulok egy kb. 2 órás körre Vp. környékén. Ha érdekel valakit, és csatlakozna, legkésõbb fél 3-ig itt jelezze! Ha nem, akkor egyedül megyek.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
emptytrash!

Várom jelentkezésedet! Jövõ hétvégén majd mesélek az Õrségi kirándulásomról, aztán akkor keressük majd egymást! Ha valakinek még lenne kedve csatlakozni egy-két közös tekeréshez, szóljon ám! Ötletek is jöhetnek, bár nekem is van néhány, hogy merre lehetne menni!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Hello Redi!

Ha eljön az idö jelentkezem!
Veszprémböl indulva jó nagyokat lehet tekeregni az egész környéken.
Majd egyeztetünk.

Üdv

Ui.: Ha bárkinek kedve lesz még tekeregni az figyelje a jelet!:)
Aztán nyomás!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szeva emptytrash!
Ha van kedved feljönni Vp-ig, akkor itt tudok jó erdõs-földes-hegyes utakat, s ha sikerül idõpontot egyeztetnünk, akár együtt is járhatjuk néha a terepet. Ha viszont tudsz Almádi környékén jó kis erdõs utakat, szólj, s már le is gurulok!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

Ha minden jól megy akkor május elejétõl megindulok a terep felé is!
Addig-"sajna"- csak országutizás megy. Szóval a jövõ hónaptól, elvileg, minden hétvégén terep.
Ha bárki megy vagy jönne akkor szóljon vagy szólok és mehetünk!
Tervek között szerepel olyan pl. mint a Bakony 50 útvonala meg hasonlók! Persze csak szép fokozatosan! :)
Sajnos a tavaszi alapozás nem éppen úgy sikerül ahogy terveztem!:(

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Úgy néz ki, bõvültök egy fõvel, ha nem veszitek tolakodásnak!
Tavaly nyáron kezdtem bringázni, elõtte motorizáltabb kétkerekûvel jártam az erdõket, de errõl egyéb okok miatt lemondtam, s ezekután vettem egy Kelly's Scarpe 2005-ös biciklit. Ezzel tûnök fel a Veszprém környéki erdõkben, illetve a Bakony különbözõ pontjain. Azért néha kimozdulok messzebb is, jövõ hetet például az Õrségben töltöm kétkeréken. Amikor idõm engedi, kétkeréken járom a terepet, hol egyedül, hol barátnõmmel, hol egy-két ismerõsömmel. Igazán nincs kiforott társaság, így ha bárkihez lehet néha csapódni, vagy valakinek kedve van olykor hozzám, hozzánk csatlakozni, arra nyitott vagyok!
Jó lenne összejönni néhányan, s ha ritkán is, de szerintem megoldható lenne idõnként egy-egy kisebb túrát, kerekezést összehozni!
Remélem fogunk a jövõben együtt tekerni, addig is mindenkinek jó bringázást!
Az Õrségi kirándulásról pedig majd beszámolok. Addig is itt a Csatár-hegy, a Lõtér, no meg az egész Bakony! (Csak vihar ne legyen hétvégére!)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Az a gáz, hogy Pesten zajlik a klubélet... Mennek szinte minden héten. Én meg csak figyelem innét Veszprémbõl...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Asszem lusta vagyok szervezkedni, a gyümölcsöt jobban szeretem :)
Amúgy , ha szerveztek túrákat én elmennék.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nosza, szervezz egyet!
A miénk is így kezdõdött pár hónapja... Valaki csak felvetette a fórumon. Amúgy a Kelly's topikba és túrákra sem csak márkatársak járnak. szerencsére nyitott a csapat.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hahóó!

Itt nem jár senki? Azt hittem,hogy tudtok segíteni , nem baj.
Sajnos nem tudok menni, mert dolgozni kell, amúgy kár, hogy nincs pl. Merida találkozó vagy valami olyasmi.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Jön valaki a 16-i Kelly's talira Pestre?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Fúúúú, de útálom ezt a szelet már 3 napja állandóan szembe fúj. Kezdek az alapozás végére érni , kb még egy hét és kiviszem az új bringát a terepre, kicsit izgulok, ez az elsõ általam összerakott bringa. Tudnátok egy jó kis gyakorló terepet ajánlani itt Vp. közelében?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Kann Matti: azért ha gondolod mondd le bringás ismerõseidnek, hátha felkelti valakinek az érdeklõdését
köszi
andrás

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Jó lenne ott lenni, de sajnos nem megy , pedig nagyon jól hangzik. Azért köszi.

start

start

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Bocsa' mindenkitõl,leginkább visitõl! úgy látszik hiába pedáloztam nála,nem baj marad a pálya. :)))
:)

Book28

Book28

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
vazze,start! zs.üzeni,hogy nem hiányzik andrás beszólása.... igaza van!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
hmm. kicsit már uncsi, hogy két nevet lehet olvasni az utóbbi 2 oldalon... :-)
április 1-jén, szombaton kerékpáros szezonnyitót tartunk a Keszthelyi-hegységben, Nagymezõn. Délelõtt 10 óra körül kezdõdik és kifulladásig tart.
Jöjjön mindenki és hozzon enni-inni. Szalonnát sütkörészünk, dumálunk egyet, közben meg tekergetünk erre-arra.

Jó kis bulinak ígérkezik az elmúlt évek tapasztalatából mondhatom.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

start

start

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

minket miért nem hívsz,visualin? :(

Hová ez a sok alvás? :)

:)

visualin

visualin

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Szia,start! Azért nem hívtunk,mert nem volt bizti az egész! Különben is elaludtam! :)