Hi Redi!
Hol találkozzunk? Az origin elsõ váltómat már tegnap felraktam a gépre, és 4re be is tudom kábelezni + hangolni (rmélem). Ide írjál majd vissza!
Jakker
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2006. április 14. - 14:17
Írta 2006. április 14. - 12:00
Délután négy körül indulok egy kb. 2 órás körre Vp. környékén. Ha érdekel valakit, és csatlakozna, legkésõbb fél 3-ig itt jelezze! Ha nem, akkor egyedül megyek.
Írta 2006. április 14. - 09:07
emptytrash!
Várom jelentkezésedet! Jövõ hétvégén majd mesélek az Õrségi kirándulásomról, aztán akkor keressük majd egymást! Ha valakinek még lenne kedve csatlakozni egy-két közös tekeréshez, szóljon ám! Ötletek is jöhetnek, bár nekem is van néhány, hogy merre lehetne menni!
Várom jelentkezésedet! Jövõ hétvégén majd mesélek az Õrségi kirándulásomról, aztán akkor keressük majd egymást! Ha valakinek még lenne kedve csatlakozni egy-két közös tekeréshez, szóljon ám! Ötletek is jöhetnek, bár nekem is van néhány, hogy merre lehetne menni!
Írta 2006. április 14. - 08:34
Hello Redi!
Ha eljön az idö jelentkezem!
Veszprémböl indulva jó nagyokat lehet tekeregni az egész környéken.
Majd egyeztetünk.
Üdv
Ui.: Ha bárkinek kedve lesz még tekeregni az figyelje a jelet!
Aztán nyomás!
Ha eljön az idö jelentkezem!
Veszprémböl indulva jó nagyokat lehet tekeregni az egész környéken.
Majd egyeztetünk.
Üdv
Ui.: Ha bárkinek kedve lesz még tekeregni az figyelje a jelet!
Aztán nyomás!
Írta 2006. április 14. - 07:22
Szeva emptytrash!
Ha van kedved feljönni Vp-ig, akkor itt tudok jó erdõs-földes-hegyes utakat, s ha sikerül idõpontot egyeztetnünk, akár együtt is járhatjuk néha a terepet. Ha viszont tudsz Almádi környékén jó kis erdõs utakat, szólj, s már le is gurulok!
Ha van kedved feljönni Vp-ig, akkor itt tudok jó erdõs-földes-hegyes utakat, s ha sikerül idõpontot egyeztetnünk, akár együtt is járhatjuk néha a terepet. Ha viszont tudsz Almádi környékén jó kis erdõs utakat, szólj, s már le is gurulok!
Írta 2006. április 14. - 06:55
Sziasztok!
Ha minden jól megy akkor május elejétõl megindulok a terep felé is!
Addig-"sajna"- csak országutizás megy. Szóval a jövõ hónaptól, elvileg, minden hétvégén terep.
Ha bárki megy vagy jönne akkor szóljon vagy szólok és mehetünk!
Tervek között szerepel olyan pl. mint a Bakony 50 útvonala meg hasonlók! Persze csak szép fokozatosan!
Sajnos a tavaszi alapozás nem éppen úgy sikerül ahogy terveztem!
Ha minden jól megy akkor május elejétõl megindulok a terep felé is!
Addig-"sajna"- csak országutizás megy. Szóval a jövõ hónaptól, elvileg, minden hétvégén terep.
Ha bárki megy vagy jönne akkor szóljon vagy szólok és mehetünk!
Tervek között szerepel olyan pl. mint a Bakony 50 útvonala meg hasonlók! Persze csak szép fokozatosan!
Sajnos a tavaszi alapozás nem éppen úgy sikerül ahogy terveztem!
Írta 2006. április 13. - 14:42
Úgy néz ki, bõvültök egy fõvel, ha nem veszitek tolakodásnak!
Tavaly nyáron kezdtem bringázni, elõtte motorizáltabb kétkerekûvel jártam az erdõket, de errõl egyéb okok miatt lemondtam, s ezekután vettem egy Kelly's Scarpe 2005-ös biciklit. Ezzel tûnök fel a Veszprém környéki erdõkben, illetve a Bakony különbözõ pontjain. Azért néha kimozdulok messzebb is, jövõ hetet például az Õrségben töltöm kétkeréken. Amikor idõm engedi, kétkeréken járom a terepet, hol egyedül, hol barátnõmmel, hol egy-két ismerõsömmel. Igazán nincs kiforott társaság, így ha bárkihez lehet néha csapódni, vagy valakinek kedve van olykor hozzám, hozzánk csatlakozni, arra nyitott vagyok!
Jó lenne összejönni néhányan, s ha ritkán is, de szerintem megoldható lenne idõnként egy-egy kisebb túrát, kerekezést összehozni!
Remélem fogunk a jövõben együtt tekerni, addig is mindenkinek jó bringázást!
Az Õrségi kirándulásról pedig majd beszámolok. Addig is itt a Csatár-hegy, a Lõtér, no meg az egész Bakony! (Csak vihar ne legyen hétvégére!)
Tavaly nyáron kezdtem bringázni, elõtte motorizáltabb kétkerekûvel jártam az erdõket, de errõl egyéb okok miatt lemondtam, s ezekután vettem egy Kelly's Scarpe 2005-ös biciklit. Ezzel tûnök fel a Veszprém környéki erdõkben, illetve a Bakony különbözõ pontjain. Azért néha kimozdulok messzebb is, jövõ hetet például az Õrségben töltöm kétkeréken. Amikor idõm engedi, kétkeréken járom a terepet, hol egyedül, hol barátnõmmel, hol egy-két ismerõsömmel. Igazán nincs kiforott társaság, így ha bárkihez lehet néha csapódni, vagy valakinek kedve van olykor hozzám, hozzánk csatlakozni, arra nyitott vagyok!
Jó lenne összejönni néhányan, s ha ritkán is, de szerintem megoldható lenne idõnként egy-egy kisebb túrát, kerekezést összehozni!
Remélem fogunk a jövõben együtt tekerni, addig is mindenkinek jó bringázást!
Az Õrségi kirándulásról pedig majd beszámolok. Addig is itt a Csatár-hegy, a Lõtér, no meg az egész Bakony! (Csak vihar ne legyen hétvégére!)
Írta 2006. április 12. - 19:47
Az a gáz, hogy Pesten zajlik a klubélet... Mennek szinte minden héten. Én meg csak figyelem innét Veszprémbõl...
Írta 2006. április 12. - 13:49
Asszem lusta vagyok szervezkedni, a gyümölcsöt jobban szeretem
Amúgy , ha szerveztek túrákat én elmennék.
Amúgy , ha szerveztek túrákat én elmennék.
Írta 2006. április 11. - 21:06
Nosza, szervezz egyet!
A miénk is így kezdõdött pár hónapja... Valaki csak felvetette a fórumon. Amúgy a Kelly's topikba és túrákra sem csak márkatársak járnak. szerencsére nyitott a csapat.
A miénk is így kezdõdött pár hónapja... Valaki csak felvetette a fórumon. Amúgy a Kelly's topikba és túrákra sem csak márkatársak járnak. szerencsére nyitott a csapat.
Írta 2006. április 10. - 17:15
Hahóó!
Itt nem jár senki? Azt hittem,hogy tudtok segíteni , nem baj.
Sajnos nem tudok menni, mert dolgozni kell, amúgy kár, hogy nincs pl. Merida találkozó vagy valami olyasmi.
Itt nem jár senki? Azt hittem,hogy tudtok segíteni , nem baj.
Sajnos nem tudok menni, mert dolgozni kell, amúgy kár, hogy nincs pl. Merida találkozó vagy valami olyasmi.
Írta 2006. április 09. - 21:08
Jön valaki a 16-i Kelly's talira Pestre?
Írta 2006. március 30. - 19:19
Fúúúú, de útálom ezt a szelet már 3 napja állandóan szembe fúj. Kezdek az alapozás végére érni , kb még egy hét és kiviszem az új bringát a terepre, kicsit izgulok, ez az elsõ általam összerakott bringa. Tudnátok egy jó kis gyakorló terepet ajánlani itt Vp. közelében?
Írta 2006. március 27. - 21:00
Kann Matti: azért ha gondolod mondd le bringás ismerõseidnek, hátha felkelti valakinek az érdeklõdését
köszi
andrás
köszi
andrás
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. március 27. - 19:14
Jó lenne ott lenni, de sajnos nem megy , pedig nagyon jól hangzik. Azért köszi.
Írta 2006. március 27. - 18:59
Bocsa' mindenkitõl,leginkább visitõl! úgy látszik hiába pedáloztam nála,nem baj marad a pálya. ))
Írta 2006. március 27. - 00:00
Írta 2006. március 26. - 22:48
hmm. kicsit már uncsi, hogy két nevet lehet olvasni az utóbbi 2 oldalon... :-)
április 1-jén, szombaton kerékpáros szezonnyitót tartunk a Keszthelyi-hegységben, Nagymezõn. Délelõtt 10 óra körül kezdõdik és kifulladásig tart.
Jöjjön mindenki és hozzon enni-inni. Szalonnát sütkörészünk, dumálunk egyet, közben meg tekergetünk erre-arra.
Jó kis bulinak ígérkezik az elmúlt évek tapasztalatából mondhatom.
április 1-jén, szombaton kerékpáros szezonnyitót tartunk a Keszthelyi-hegységben, Nagymezõn. Délelõtt 10 óra körül kezdõdik és kifulladásig tart.
Jöjjön mindenki és hozzon enni-inni. Szalonnát sütkörészünk, dumálunk egyet, közben meg tekergetünk erre-arra.
Jó kis bulinak ígérkezik az elmúlt évek tapasztalatából mondhatom.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. március 26. - 19:01
Írta 2006. március 26. - 11:55
Szia,start! Azért nem hívtunk,mert nem volt bizti az egész! Különben is elaludtam!