Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2006. április 23. - 10:35
Nem tudom, hogy mi van a biciklis szervezõdésel az egyetemen, mert írtam mailt, de még nem jött válasz. Fogok írni majd még a srácnak, hogy most akkó mi a péró van?
FELAHEGYRE! :scared:
Írta 2006. április 23. - 10:08
Redi : Hát az-az igazság, hogy a képem nem valami gyönyörû Quasimodo valamivel szebb most tõlem, a jobb lábam meg nem akar müködni, de már mennék bicajozni, csak a lábam az akadály ...................köszi.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. április 23. - 08:15
Hurrá hétfõ estig Almádiban leszek, és viszem az oútit is:bananadan
Viszont ott nincs netem, úgyhogy közös tekerést nem tudunk megbeszélni de ha láttok egy sárga Fortot az én vagyok
Viszont ott nincs netem, úgyhogy közös tekerést nem tudunk megbeszélni de ha láttok egy sárga Fortot az én vagyok
Írta 2006. április 23. - 07:43
Hát, még nem tudom mi lesz a mai tekerésbõl így! Közben kiderült, hogy nekem is meg kéne még csinálnom itthon ezt-azt, délután meg az F1-et is megnézném, talán majd utána. Asszony meg kitalálta, hogy kijönne délután õ is tekerni. Ha marad a véleménye, lehet, hogy kiviszem a Csatárra, had szokja! Meg nekem is meg kellene már másznom rendesen!
Kann Matti: "Csak" a bringázást kell egy idõre felfüggesztened, és a külsérelmi nyomok miatt nincs kedved emberek közé menni, vagy annyira oda vagy, hogy nem is tudsz nagyon közlekedni?
Akármelyik is, kívánom, hogy mielõbb épülj fel!
Jakus: Gondolom most alszol, jó pihenést, meg jó festegetést, de remélem nem várod, hogy sajnáljunk, mert épp a VEN-re készülsz! Mi a helyzet azzal a bringás szervezõdéssel, amit a múltkor említettél?
Kann Matti: "Csak" a bringázást kell egy idõre felfüggesztened, és a külsérelmi nyomok miatt nincs kedved emberek közé menni, vagy annyira oda vagy, hogy nem is tudsz nagyon közlekedni?
Akármelyik is, kívánom, hogy mielõbb épülj fel!
Jakus: Gondolom most alszol, jó pihenést, meg jó festegetést, de remélem nem várod, hogy sajnáljunk, mert épp a VEN-re készülsz! Mi a helyzet azzal a bringás szervezõdéssel, amit a múltkor említettél?
Két keréken szép a világ...
Írta 2006. április 23. - 07:35
Jakus: Köszi, már nem sántítok annyira.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. április 23. - 02:22
Redi: Nem tudok menni tekerni délelõtt, mert most (2:18) értem haza. Délután meg megint festés :-(
Írta 2006. április 22. - 14:24
Kann Matti: Jobbulást!
Redi: Holnap 10-11 órához mit szólsz? Ma valszeg késõig festünk a VENes kocsmában, mert honap be kellene fejezni. Szóval a nagyon kora reggelt hanyagoljuk. Ha hazaérek este, akkor majd még írok. Orsi vett autót. 1,2es PUNTO II 1999es.
Redi: Holnap 10-11 órához mit szólsz? Ma valszeg késõig festünk a VENes kocsmában, mert honap be kellene fejezni. Szóval a nagyon kora reggelt hanyagoljuk. Ha hazaérek este, akkor majd még írok. Orsi vett autót. 1,2es PUNTO II 1999es.
Írta 2006. április 22. - 11:50
Redi: Köszi...asszem eltart egy darabig, már a combom is fáj, nyakam is meghúzódott....nem merek emberek közé menni
Írta 2006. április 22. - 08:15
Kan Matti: Remélem sikerül mielõbb kipihizned a Csatár-hegyi kalandot, aztán ha újra nyeregbe tudsz szállni, összehozhatunk egy közös tekerést. Addig is jobbulást.
Jakus: Ma elhúzok itthonról, majd csak este jövök vissza! Addigra írhatnál valamit, hogy mikor menjünk ki holnap. Szerintem a reggeli, délelõtti idõpont lenne jobb, bár ha másképp gondolod, akkor szólj! Ferusszal mi van? Bobbi?
Jakus: Ma elhúzok itthonról, majd csak este jövök vissza! Addigra írhatnál valamit, hogy mikor menjünk ki holnap. Szerintem a reggeli, délelõtti idõpont lenne jobb, bár ha másképp gondolod, akkor szólj! Ferusszal mi van? Bobbi?
Írta 2006. április 22. - 06:52
Na jó volt a tegnapi nap. Felmentünk a Csatárra onnét lefele a piros jelzés mentén jóóóóó meredeken és mi történt????? itt ülök a gép elött összetört arccal és dagadt csukllóval he he, de ilyen az élet. Asszem kikell hagynom egy-két alkalmat.
Írta 2006. április 21. - 23:17
Kann Matti: Szerintem attól az úttól még feljebb kellett volna mennetek pár100 métert a munvásig. Persze ez csak a márkói vasúti átjárótól nézve igaz.
Redi: Hi! Látom megjöttél. Hétvégére összebeszélhetünk valamit. Majd még írok.
Redi: Hi! Látom megjöttél. Hétvégére összebeszélhetünk valamit. Majd még írok.
Írta 2006. április 21. - 19:45
Mai nap már a pihenésé, elpakolásé, holnap meg más programom van már, viszont úgy néz ki, vasárnap lehet, hogy szabad. Lehet, hogy délelõtt mennék valamerre, s úgy tûnik egyedül vagyok. Van kedve valakinek csatlakozni? Vagy én tudnék valakihez? 9-10 óra körül indulnék, s mondjuk 13:00-ig kb. Ez még csak ötlet, de remélem megvalósul. Valaki?
Írta 2006. április 21. - 17:27
A széles murvás utat nem találtuk, sajnos nem vagyok egy GPS
Valami fenyveserdei úton jöttünk a vonal mellett, ott találkoztunk a csordával is.
Legközelebb jobban körülnézek
Buddha: Köszi ott leszek.
Ma is megyünk tekerni nem tom hova, 18.30-kor indulunk a hotel parkolóból.
Valami fenyveserdei úton jöttünk a vonal mellett, ott találkoztunk a csordával is.
Legközelebb jobban körülnézek
Buddha: Köszi ott leszek.
Ma is megyünk tekerni nem tom hova, 18.30-kor indulunk a hotel parkolóból.
Írta 2006. április 21. - 14:42
Üdv mindenkinek! Megjöttem, azaz megjöttünk az Õrségbõl! Újra irány a Bakony! Azért elõtte egy kis pihi!
Nagyon jó volt, az idõvel is mákunk volt, s rengeteg szép dolgot láttunk! Nagyon szép vidék, s rengeteg a bringás! Késõbb majd még írok, most tényleg jól esne egy kicsit pihenni is!
Tervez valaki valamit hétvégére? Jakus?
Nagyon jó volt, az idõvel is mákunk volt, s rengeteg szép dolgot láttunk! Nagyon szép vidék, s rengeteg a bringás! Késõbb majd még írok, most tényleg jól esne egy kicsit pihenni is!
Tervez valaki valamit hétvégére? Jakus?
Írta 2006. április 21. - 14:40
mi május elsején megyünk. ha akar valaki csatlakozhat! ez már hagyomány
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. április 21. - 12:31
Írta 2006. április 21. - 07:25
Na csak beindul az élet!:clap:
Lehet, hogy csak a hétvége teszi vagy a beszámolók is , de a lényeg,
hogy már most ülve a gép elött is teker a lábam és legszivesebben
már tekernék ezerrel a hegyekben!
Holnap végre meglesz az országuti aztán végre megint arra fogom
használni a montit amire való! Jövö hétvége szombat kivételével a terepé!
Balatonkör (ápril. 29)? Jön valaki?
Üdv
Lehet, hogy csak a hétvége teszi vagy a beszámolók is , de a lényeg,
hogy már most ülve a gép elött is teker a lábam és legszivesebben
már tekernék ezerrel a hegyekben!
Holnap végre meglesz az országuti aztán végre megint arra fogom
használni a montit amire való! Jövö hétvége szombat kivételével a terepé!
Balatonkör (ápril. 29)? Jön valaki?
Üdv
Írta 2006. április 20. - 21:53
Kann Matti: Visszafelé a széles, murvás úton jöttetek? Az nagyon király! Majdnem Vp-ig lejt. Nem nagyon látni, de érezni. A murváson végig lehet gangolni ererrel :-)
Írta 2006. április 20. - 21:27
Kösz mindenkinek!
Kann Matti: Beírtalak a résztvevõk listájára. (Kelly's Klub 2)
Kann Matti: Beírtalak a résztvevõk listájára. (Kelly's Klub 2)
Írta 2006. április 20. - 21:24
Bikebuddha: A Vp-Almádi körnél visszafelé sem kellene országúton menni, csak Felsõörsig. Onnan van egy földes út Szentkirályszig. Ha mész lefelé Almádiba, Szentkirálysz után, ahol bekanyarodik az út a völgybe, van egy út egyenesen tovább. Ott van egy murvabánya (asszem murva), és ott és ki Fesõörsrõl a földes út. Ez persze csak akkor jó, ha nincs országútis a csapatban. Lehet hogy Alsóörsrõl is fel lehet menni földúton Felsõre, csak akkor fel kell menni a hegyre, ami a kettõ között van. Ott van egy kilátó is asszem, de arra még nem mentem soha.
veszprém-almádi és környéke nekem eléggé ismerõs, a fél nyaram arra töltöm...alsóörsrõl felfele csak ilyen autóút van, legalábbis két hete még nem találtam semmi terepet. a kilátó az a szabadság kilátó, felfele fingatós az út, ilyen murvás-köves-vörös homokköves, vagy az elsõ kerék szakad el a talajtól (80 mmes a villám) vagy már pörgök, tehát elég húzós. a kilátó szép, most lett pár éve felújítva. lefele vissza kell fordulni, bár van turistaút, de azon kétfejnyi nagy éles sziklák vannak, egy elég szûk és meredek ösvényen, ami gyalog is alig járható.