Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
A Landis-os hírt tegnap hallottam a sporthírekben, a rádióban. Elõször csak azt mondták, hogy a Phonak-ban valakinek pozitív lett a tesztje. Késõbb a Phonak bejelentette, hogy Landis-rõl van szó. Bõvebben a

http://www.origo.hu/...ppinggyanu.html

címen.

Redi: Szombat délelött mégis jó, mert csak holnap este a 18:30assal megyek haza. Majd egyeztetünk még.
FELAHEGYRE! :scared:

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Redi: Sajna hétvégére megyek Pápára. Tegnap nem voltam netközelben, mert Tiszaújvárosban voltunk. Szerintem ha ráakasztassz danesdzsu-ra 7-8 doboz sört egy hûtõtáskában, akkor biztosan veszít a sebességébõl :-)

Szerintem elég, ha átülök a montimra. Perpill pl. befog az elsõ fék:)

Hallottad hogy Landis-nak pozitív lett a dopping tesztje? Frankó ez az idei Tour. A fele embert még a verseny elött kizárják, a másik felét meg majd a verseny befejezése után.

Ez komoly????

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Kann Matti: pár éve én is laktam a 65/a-ban. Ha a 65ös ház mögötti zsákutcában állsz, és szemben van veled a 67es ház, akkor a ház jobb felsõ sarkában az láthatod a bringám körvonalait :-) A telszámot szeretném elkérni, mert megnézném azért a vázat.

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Redi: Sajna hétvégére megyek Pápára. Tegnap nem voltam netközelben, mert Tiszaújvárosban voltunk. Szerintem ha ráakasztassz danesdzsu-ra 7-8 doboz sört egy hûtõtáskában, akkor biztosan veszít a sebességébõl :-) Hallottad hogy Landis-nak pozitív lett a dopping tesztje? Frankó ez az idei Tour. A fele embert még a verseny elött kizárják, a másik felét meg majd a verseny befejezése után.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
egy jó kis program a hétvégi tekerésre :)
www.sportaktiv.hu

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Nyugi, már mondtam, hogy egész más egy montit tekerni. Azért majd várjatok meg....

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hát ha olyan tempóban haladsz terepen is, mint aszfalton, akkor elképzelhetõ! Viszont akkor megint csak hazafelé lesz esélyem tartani veled az iramot. Na mindegy, majd valamit kitalálunk, hogy lassulj le hozzám, vagy hogy én gyorsuljak fel. Mondjuk terepen annyira nem érdemes rohanni, pláne ismeretlen helyen. Na majd holnap megdumáljuk a részleteket! Jakus?
Két keréken szép a világ...

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Na, úgy néz ki ráérek szombat délelõtt! Jakus, te?
Két elképzelésem van:
1. Újra megindulni erdõben Zircre
2. Vámos irányában erdõben az Ojjektumhoz és környékére

7-8 óra körül indulnék, aztán olyan délig ráérek! Valaki?

Délig bárhová. Csak helyre kell rúgdosni az elsõ fékem, de nem tûnik vészesnek.

Danesdzsu! Nagyot estél? Lett bajod? Bringának? Sört majd csak ha megérkeztünk, cipelni súly is, melegszik is, meg elég, ha a végén lassít csak le!

Nekem semmi, de a hátsó váltóm elég ferdén áll, és különbözõ ronda hangeffektet dobál tekerés közben. Majd kedden megy dokihoz.
Sörelmélet ok, bár azt gondoltam, hogy tartjuk azt a sebességet, aminél a menetszél hûti :)

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Na, úgy néz ki ráérek szombat délelõtt! Jakus, te?
Két elképzelésem van:
1. Újra megindulni erdõben Zircre
2. Vámos irányában erdõben az Ojjektumhoz és környékére

7-8 óra körül indulnék, aztán olyan délig ráérek! Valaki?

Danesdzsu! Nagyot estél? Lett bajod? Bringának? Sört majd csak ha megérkeztünk, cipelni súly is, melegszik is, meg elég, ha a végén lassít csak le!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
köztetek van valakinek fekete-fehér össztelós meridája? mert láttam egy brinyóst ma fél 5 körül a sétálóutca végén... csak kocsiból nem akartam csak úgy ismeretlenül csápolni

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Jakus:
Nekem 18" , de szerintem a magasságodhoz jó a 20", ki kell próbálni, ha jelezz vissza és adok egy teflon számot. Szerintem meg amúgy szomszédok vagyunk a 65-ben lakok.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
KannMatti: Szerintem a 20"os nekem nagy lenne. 180cm magas vagyok. A te vázad mekkora? Sajna a Bikelad-ban már csak 22"ost és 16"ost tudnak hozni :-( Kuszit még nem is kérdeztem meg, hogy tud-e valamit?

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Hát sajna hétfõ délelõtt van, s ilyenkor a többség, legalábbis akikkel szoktam tekerni, dolgoznak! Sajnos én is. Pedig ebben a melegben minden máshoz lenne kedvem, csak a melóhoz nem. Inkább délutánonként, estefelé, illetve hétvégén szoktunk tekerni. Nekem elõreláthatólag a szombat délelõttöm szabad lesz, lehet, hogy akkor megyek valamerre terepen. Valaki?

Asszem ráérek, ráadásul az outimmal csattantam hétvégén, a hátsó váltó kissé ferde, tehát amúgy is szervízben lesz. Sört vigyek? :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Valaki járt már Veszprémfajsz és Palóznak közötti piros útvonalon ?
www.kannmatti.kepeim.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Jakus:
Tudok szerezni egy 20-t 37000 ft
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hát sajna hétfõ délelõtt van, s ilyenkor a többség, legalábbis akikkel szoktam tekerni, dolgoznak! Sajnos én is. Pedig ebben a melegben minden máshoz lenne kedvem, csak a melóhoz nem. Inkább délutánonként, estefelé, illetve hétvégén szoktunk tekerni. Nekem elõreláthatólag a szombat délelõttöm szabad lesz, lehet, hogy akkor megyek valamerre terepen. Valaki?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
hétfõn délelõtt megy tekerni valaki veszprémi? mert 7re hivatalos vagyok fogszabályzásra, azzal remélem 8ra végzek, és akkor mehetnénk egyet. legalább megmutatnátok, hogy milyen helyek, hegyek vannak arra, mert eddig csak a Gázló útvonalát ismerem.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
???

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Szia jakus.
Kuszi Petitõl hoztam el az utolsó db-t, de talán van még a Bikeland-ben az Istvánnál.Ritka metr mindenki ezt keresi, amúgy jó anyag és olcsó, bírja a borulást :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Csütörtökön 17:00-kor találkozunk danesdzsuval a Vp-i Tesco elõtt a bringaút kezdetén az aluljárónál, s terveink szerint megyünk egy oda-vissza Zircet! Akit érdekel, szóljon itt, vagy legyen idõben a találkozási helynél!