Nekem tökéletes a lightos tempó lassúúú típus vagyok a Bakony felé még nem jártam.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2006. augusztus 24. - 09:10
Írta 2006. augusztus 24. - 09:06
Hát nem tudom merre! Ha egyedül mentem volna, valószínû felmegyek Zirc mellé, ott laknak szüleim, s gondoltam meglátogatom õket egy kicsit! Viszont ha együtt megyünk, kimehetünk terepre a környéken, illetve ha van valami ötleted, szívesen fogadom! Mondjuk Tekeres-völgy, Márkó, Lõtér, meg ilyenek. Esetleg Csatár, vagy fel Hárskút. Nekem igazából a 16:00 körüli indulás lenne jó! Viszont elég lightos tempóban tekerek, úgyhogy lehet, hogy ha mellettem akarsz maradni, akkor tempódnál lassabb sebesség kell!
Két keréken szép a világ...
Írta 2006. augusztus 24. - 09:01
Hétvége sajnos kilõve.
Õs látogatás.
Õs látogatás.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. augusztus 24. - 08:59
Redi:
Én megyek!!!!!!
Mikó és hó?
Én megyek!!!!!!
Mikó és hó?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. augusztus 24. - 06:41
Elõreláthatólag kimegyek ma délután tekerni, bár még nem tudom, hogy merre, s egyelõre úgy néz ki egyedül! Valamikor 16:00 - 20:00 között gondoltam tekerni 2-3 órát lightosan, ugyanis ebben a hónapban sajnos még nem sok idõt töltöttem nyeregben. Akit esetleg érdekelne a dolog, vagy van valami ötlete, az szólhatna!
Írta 2006. augusztus 23. - 15:37
Kann Matti:
Hétvégén ráérek, ha van konkrét elképzelés szívesen csatlakozom.
Hétvégén ráérek, ha van konkrét elképzelés szívesen csatlakozom.
www.magicteam.hu
Írta 2006. augusztus 23. - 11:46
Kann Matti:
Hát talán csütörtökön lesz egy, max. két órám, ha úgy alakul, de ez még nem biztos, majd holnap délelõtt kiderül, s akkor írok! A délután neked hogy lenne jó? Jakus is lehet, hogy ráérne délután, ha jár erre, biztos szól majd!
Hát talán csütörtökön lesz egy, max. két órám, ha úgy alakul, de ez még nem biztos, majd holnap délelõtt kiderül, s akkor írok! A délután neked hogy lenne jó? Jakus is lehet, hogy ráérne délután, ha jár erre, biztos szól majd!
Írta 2006. augusztus 23. - 10:20
Hali .
Nincs véletlenül valakinek kedve tekerni a héten?
Nincs véletlenül valakinek kedve tekerni a héten?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. augusztus 22. - 13:38
Hát nem tudom mikor fogok megint itt Vp-ben és környékén tekerni. A héten szerda-csütörtök-péntek már tutira nem jó, hétvégén meg valószínû fenn leszek a Bakonyban, talán ott sikerül egyet tekerni a Cuha-völgyben. Remélem most nem szól közbe az idõjárás, mint a legutóbbi két alkalommal. Jövõ hetet még nem látom tisztán, de ha lesz szabad délutánom-estém tekerésre, azt feltétlen jelzem, hátha csatlakozna valaki. Addig is tekerjetek helyettem is!
Írta 2006. augusztus 22. - 12:59
Sajna azon a részen nem nagyon mentem terepen. Egy út van amin jártam is. Ez Felsõörsöt köti össze Szentkirályszabadjával. Nem egy nagy távolság, és nem is kemény terep. Én inkább a Bakony felé megyek terepezni.
FELAHEGYRE! :scared:
Írta 2006. augusztus 22. - 09:03
Írta 2006. augusztus 22. - 09:02
Sziasztok!
Hétvégén ha jó lesz az idö tudna mutatni valaki egy jó
edzökör szerüséget? Almáditól Balatonfüredig, Veszprém vonaláig
érdekelne a dolog! Vagy ha valaki egy relativ reszletes utvonalat
tudna nekem kuldeni azt is megkoszonnem! A vidéket sacc/kb. ismerem
csak az utak minöségével nem vagyok tisztában!
Kösz a segitséget!
Üdv
Hétvégén ha jó lesz az idö tudna mutatni valaki egy jó
edzökör szerüséget? Almáditól Balatonfüredig, Veszprém vonaláig
érdekelne a dolog! Vagy ha valaki egy relativ reszletes utvonalat
tudna nekem kuldeni azt is megkoszonnem! A vidéket sacc/kb. ismerem
csak az utak minöségével nem vagyok tisztában!
Kösz a segitséget!
Üdv
Írta 2006. augusztus 18. - 21:34
Veszprém jó hely, de nekem a Keszthelyi-hegység a Kánaán, a topic nem gyengélkedik, csak sokan tekernek. Remélem az Author-maratonon ott leszel.
Üdv
Üdv
Írta 2006. augusztus 18. - 17:19
Hi!
Látom gyengélkedik a topic, de azért bejelentkezem.
Most kezdtem el próbálkozni újra a biciklizéssel. Éveig nen is volt kerékpárom, de végre elszántam magam és vettem egy montit. Úgy érzem egészen kezd hozzámnõni. Szívesen csatlakoznék szakavatott Veszprém környéki terepjárókhoz. Jó volna kicsit felfedezni a lehetõségeket. Egyedül mindig valami dzsindzsásban kötök ki.
Ha valaki társulna, vagy lehet társulni hozzátok annak örülnék.
Hali!
Látom gyengélkedik a topic, de azért bejelentkezem.
Most kezdtem el próbálkozni újra a biciklizéssel. Éveig nen is volt kerékpárom, de végre elszántam magam és vettem egy montit. Úgy érzem egészen kezd hozzámnõni. Szívesen csatlakoznék szakavatott Veszprém környéki terepjárókhoz. Jó volna kicsit felfedezni a lehetõségeket. Egyedül mindig valami dzsindzsásban kötök ki.
Ha valaki társulna, vagy lehet társulni hozzátok annak örülnék.
Hali!
Írta 2006. augusztus 11. - 08:38
Na, hát a tegnap délután kimaradt, nem is voltam itthon, s hétvégén sem nagyon leszek, úgyhogy talán a jövõ héten tudunk együtt tekerni. Addig meg majd még dumálunk. Kellemes hétvégét!
Írta 2006. augusztus 10. - 10:37
Redi: Ma délután valszínû ráérek. Tegnap és teegnapeelött kint voltunk terepen(dolgozni) és nem voltam gép elött. Idõpontot még egyeztetünk.
FELAHEGYRE! :scared:
Írta 2006. augusztus 09. - 14:38
Egyeztetés utáni eredmény: 17:00kor a körgyûrûnél, Almádi felé. Aki gondolja, jöjjön.
Írta 2006. augusztus 08. - 17:16
Lemaradt!:
A szerda-csüt.-pént. nekem is jó csak akkor
elöre beszéljük meg mert csak de. vagyok gép elött!
És természetesen aki akar jöhet!
Üdv
Ui.: Táv és temp. megegyezés szerint!
Ok, a danesdzsu@freemail.hu-ra dobj egy mailt, és már szerdán kezdhetjük (állítólag tûrhetõ idõ lesz)
Írta 2006. augusztus 08. - 09:03
Lemaradt!:
Üdv
Üdv
Írta 2006. augusztus 08. - 07:39
Jakus!
Héten valamelyik délután ha az idõ is engedi, ráérsz? Ha csak rövidebbet, akkor is mehetnénk valamerre! Jó a beton is, de ha gondolod kimerészkedhetünk a sárba is!
Héten valamelyik délután ha az idõ is engedi, ráérsz? Ha csak rövidebbet, akkor is mehetnénk valamerre! Jó a beton is, de ha gondolod kimerészkedhetünk a sárba is!