Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Hali!
Ha összejön a dolog, akkor én ma megyek, de nem a Bakonyba, hanem Balaton fele.
De arra is vannak fincsi kis helyek.
Szerintem 1-óráig kiderül a dolog. Akkor még írok ide, és akkor elmehetünk esetleg délután egy rundra.
Csõváz

ok rendben. nekem az is jó lesz :)
Mert tekerni jó!

Rafiki

Rafiki

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hali!
Ha összejön a dolog, akkor én ma megyek, de nem a Bakonyba, hanem Balaton fele.
De arra is vannak fincsi kis helyek.
Szerintem 1-óráig kiderül a dolog. Akkor még írok ide, és akkor elmehetünk esetleg délután egy rundra.
Csõváz
A pénz nem boldogít!
Az az ember semmivel sem boldogabb, akinek 3 milliárdja van, mint akinek csak 2.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano: Szeretettel várunk! Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a környék. Terepbõl nincs hiány! Nagyjából mindenféle nehézségi fokozat megtalálható. Erdõs-terepes köröket 1 órás idõtartamtól érdemes tervezni. Felsõ határ a teljesítõképesség. A környék legmagasabb hegyei 600-700m között vannak, úgyhogy van mit megmászni.

Ano: az "idegenvezetés" is megoldható, csak találjunk majd hozzá jó idõpontot. Én 4 éve tekerek a környéken. Van pár jól bejáratott útvonal, de felfedezni is megyünk néha. A formámra én sem vagyok büszke (most éppen 90kg vagyok), de most kezdtem dolgozni, és ez elveszi az idõm nagyrészét. Örülök, ha hetente 2szer el tudok menni tekerni. Ha hosszú távon gondolkozol Veszprémben, akkor érdemes beszerezni egy Észak és Dél-Bakony térképet. Nekem van, ha érdekel, akkor részleteket be tudok fényképezni. Idõvel az egészet is.

Ano-nak üzenem, hogy én is tudok mutatni nagyon jó terepeket, és idegenvezetést is vállalok.
Én eddig országutiztam, de cserkészmúltamból ismerem a terepet.
Majd még beszélünk, és akkor majd bemutatom a híres-neves Bakonyt, és a Balaton felvidéket.
Csõváz

Ma szeretnék menni egy kicsit tekeregni a Bakonyban ... ha a fent említett emberkék, vagy akárki más ráérne és tudna mutatni valami jó kis útvonalat, akkor azt örömmel venném és nem kéne eltévednem az elsõ alkalommal :)
Mert tekerni jó!

Rafiki

Rafiki

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hali Voti!
Ma voltam Almádiban, de nem volt nálam a GPS.
Valószínûleg holnap is megyek, akkor megnézem neked.
Ez a Mátyás kir. u.-i kisközért, ott van, ahogy jövünk lefele a Pinkóci csárdától, és a keresztezõdésben a jobboldali úton megyünk le?
Vagy kb merre?
Almádi központnak pedig valszeg az aluljárót fogom bemérni neked ok?
Ha megvannak az adatok, felteszem ide.
Csõváz
A pénz nem boldogít!
Az az ember semmivel sem boldogabb, akinek 3 milliárdja van, mint akinek csak 2.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Valaki töltsön már fel vhová képeket a tegnapi Hárskutas túráról. Ha már nem tudtam elmenni, legalább lássak vmit.

Hi!
Össztermés a 24-i túráról.
A deffektjavítás közben Redi és Kann Matti.
http://kepeim.hu/use...1246&kid=774424
Sajnos nem voltam túl kattintgatós kedvemben. Majd legközelebb.

Hali!
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Sziasztok!

Van valamelyikteknek GPS-e vagy olyan órája amivel magasságot tud mérni Almádiban?

Nekem van egy ilyen VDO-m, és alkalmanként elõfordulok Almádiban is. De nagy pontosságot nem garantálhatok. Esetleg segíthet a Google Earth, katonaság vagy az önkormányzat. Ha valaki építkezik a környéken annak is vannak pontos magassági adatai.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

2005ös 24h-on csak a kommentátor-bemondósrác szövegelése volt idegesítõ hajnali 3 körül. Egyszerûen nem bírt csendben maradni, úgyhogy az alvásról tegyetek le :-)

Gondolom, az Ádám volt. Õ már csak ilyen... Nati egyébként már javasolta a füldugókat. De a mézes pálesz sztem jobb...

koko15

koko15

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Helo a tekerés oksa idõpont?
csak ne a vuelta alatt 16:00-17:30

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Köszi!
Igazából csak annyi érdekelne, hogy Almádi központjához képest az Öreghegy majdnem egészen legteteje (Mátyás kir. u.-i kisközért) mennyi szintkülönbség. Nekem nincs ilyen térképem és tényleg csak kiváncsi vagyok mennyivel vagyunk feljebb.

Rafiki

Rafiki

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hali!
Nekem van GPS-em, de nem szoktam bicón használni, kivéve nagynéha, ha elmegyek geoládát keresni.
Egyébként én is az említett 60km-es kört szoktam tekerni. Tegnap (24.) is voltam, csak pont fordított sorrendben.
Veszprém-Tótvázsony-Balatonszõlõs-Füred-Csopak-Alsóörs-Almádi-Veszprém.
Pont 60 km-re jött ki, igaz, hogy már sötétben értem haza, de jól esett.
Én is kb erre a távra vagyok belõve, így ha vagyunk páran, akkor találkozzunk jó idõben, és mehet a tekerés.
Na Csõváz!
A pénz nem boldogít!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Valaki töltsön már fel vhová képeket a tegnapi Hárskutas túráról. Ha már nem tudtam elmenni, legalább lássak vmit.
FELAHEGYRE! :scared:

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Voti: igazából egy magasságvonalas térképrõl le tudsz olvasni bármit. Nagyjából 5m-es a pontosság. En ilyen térképrõl szoktam szintemelkedés térképet csinálni a bakonyi részekhez.
FELAHEGYRE! :scared:

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Terepen, de néha elkerülhetettlen a beton sajnos, nem szeretek betonon tekerni félek.

Én is félek, nem is szeretek terepen menni:)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Sziasztok!

Van valamelyikteknek GPS-e vagy olyan órája amivel magasságot tud mérni Almádiban?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Koko15!

Látom akkor idetaláltál!:)
Amúgy igen.

Üdv

koko15

koko15

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Helo hol csatlakoznál almádiban?
Te egy kék Trek-kel nyomod nem?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Üdv mostmár innét Veszprémbõl!

Ha lenne kedve valakinek terepen tekerni a Bakonyban, akkor írjon mert szívesen csatlakoznék mint sereghajtó :)

Bár ahogy elnézem az idõjárásjelentést, egy darabig még gubbaszthatok itthon ... pedig már egy hónapja nem tekertem :(
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Üdv!
Azért az idõvel mákunk volt! Tegnap nagyon jó körülmények voltak a tekeréshez, ám jön a hétvége, s vele együtt az esõ is! Asszem anyámékhoz a Bakonyba nem is viszem el holnap a bringát. Cuha-völgy megint kilõve, immár ezen a nyáron harmadszor az idõjárás miatt!
Viszont tegnapi tekerés tényleg jó volt, a tempó is, táv is, meg az útvonal is! Azért kellemesen elfáradtam, úgy aludtam, mint akit leütöttek! Remélem jövõ héten is megismételjük!
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

Koko15!

Általában ha jó az idö és nem jön közbe semmi sacc./kb. ezen az úton
szoktam tekerni! Ha gondolod Almádinál csatlakoznék?! A tempó kb.
megfelelö. Én Almádiból kb. 17.00 körül szoktam indulni.

Üdv

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Hi!

Jó volt a tekerés, remélem minél elõbb ismételjük.
Igaz mindkét térdem béna lett a borulástól, de majdcsak megszokom ezt az spd pedált.
Kár, hogy képet nem lehet beszúrni a defektes egész jó lett.

Hali!
www.magicteam.hu