Ano: Szeretettel várunk! Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog a környék. Terepbõl nincs hiány! Nagyjából mindenféle nehézségi fokozat megtalálható. Erdõs-terepes köröket 1 órás idõtartamtól érdemes tervezni. Felsõ határ a teljesítõképesség. A környék legmagasabb hegyei 600-700m között vannak, úgyhogy van mit megmászni.
Ano: az "idegenvezetés" is megoldható, csak találjunk majd hozzá jó idõpontot. Én 4 éve tekerek a környéken. Van pár jól bejáratott útvonal, de felfedezni is megyünk néha. A formámra én sem vagyok büszke (most éppen 90kg vagyok), de most kezdtem dolgozni, és ez elveszi az idõm nagyrészét. Örülök, ha hetente 2szer el tudok menni tekerni. Ha hosszú távon gondolkozol Veszprémben, akkor érdemes beszerezni egy Észak és Dél-Bakony térképet. Nekem van, ha érdekel, akkor részleteket be tudok fényképezni. Idõvel az egészet is.
Ano-nak üzenem, hogy én is tudok mutatni nagyon jó terepeket, és idegenvezetést is vállalok.
Én eddig országutiztam, de cserkészmúltamból ismerem a terepet.
Majd még beszélünk, és akkor majd bemutatom a híres-neves Bakonyt, és a Balaton felvidéket.
Csõváz
Ma szeretnék menni egy kicsit tekeregni a Bakonyban ... ha a fent említett emberkék, vagy akárki más ráérne és tudna mutatni valami jó kis útvonalat, akkor azt örömmel venném és nem kéne eltévednem az elsõ alkalommal