Akkor ha jól értelmeztem a leírtakat szombaton 10kor tali a jutasi spárnál?
Jól!
Imádkozzatok testvéreim, hogy Úrunk kegyes
legyen hozzánk és az idöjárás türhetö legyen!
Akkor ha jól értelmeztem a leírtakat szombaton 10kor tali a jutasi spárnál?
emptytrash: Ha összejön a szombat, nálam nyugodtan hagyhatod a régi telódat a túra idejére!
A találkahelytõl kb. 3 percnyi tekerésre lakom, úgyhogy egyáltalán nem okoz gondot a dolog.
Tel számod is megvan, úgyhogy holnap reggel még kereshetjük egymást, de még ma is, illetve holnap reggel is benézek ide is!
Szombatra remélem valaki intézi a jó idõt!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én csak vasárnap tudok max.
Ha vasárnapot választod akkor mindenképp jelezd!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ha elfogadjuk a mondást, hogy az idõ pénz, akkor a tied a horrornál is horrorabb lesz.:alien:én meg azon gondolkozom hogy kreálok szöges gumit egy continental explorer-bõl ... már csak megfelelõ csavart kell szereznem ... jah és megfelelõ mennyiséget
Én csak vasárnap tudok max.Szóval, akkor hova megyünk és melyik nap és pontosan hánykor ... ja és honnan indulunk?
Ha vasárnapot választod akkor mindenképp jelezd!Szombat délelött lehet, hogy nem lesz tutira jó mert még van egy-két apróság amit be kell löni a bringán! Max. kicsit szorosabbra húzom az idökeretet! Kora du. viszont lehet, hogy jobb lenne, vagy vasárnap!
Hali!
Valakinek nincs kedve egyet tekerni holnap?
De. vagy Du. tökmindegy.
Üdv Kann Matti!
Hát nekem a holnap tutira nem jó, marad a szombati túra!
Sajna a mai tekerés Anoval elmaradt, hála az idõjárásnak! Már majdnem indultam, amikor elkezdte az esõ, s ahogy kinézek, nem bántam meg, hogy itthon maradtam! Ano, te elindultál?
Reméljük szombatra a jobb idõt, aztán akkor nyeregbe!
Ano: Nagyon borul az ég a Bakony felõl! Ha délutánig romlana a helyzet, akkor igyekszem legkésõbb 13:00-ig szólni neked vagy itt, vagy telefonon! Azért megázni nincs nagy kedvem ma, maximum szombaton! Reméljük csak felhõk lesznek, esõ nem!