UI.:
Emptytrash: én valamelyest képben vagyok tárcsafékekben ...
Tökéletes!Szerintem ne a betonon menjünk fel Herendrõl! Vagy megint Hárskút felé murván föl, s onnan át a Hajagra múltkori úton, csak a derekától nem jönnénk le, hanem mennénk felfelé?
Herendre merre? Hadiúton, vagy Csatár felé? Utóbbi esetben Laczkó forrást javaslom találkahelynek.Találkozó gondolom Spar, aztán Herend teteje.
Hali!
Szombaton merre megyünk?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hali!Üdv mindenki!
emptytrash: Milyen hétvégi 50-es megmozdulásról van szó? Lehet ám, hogy megint sikerül szabaddá tennem a szombatomat, s akkor vevõ vagyok valami jó kis terepes mókára! Viszont most már tutira nem megyek el sárhányó nélkül, még akkor sem, ha hét ágra süt a nap, s addig egy csepp esõ sem esik!
Ano, Déenes, Kann Matti, valaki más tervez valamit szombatra?
S
Ano!
A régi teló lecserélése kb. 500 g-ot jelent
minuszban! Szerintem.
Lemérni még nem sikerült!
Hi!
Ano!
Megleltem a szögesgumit:
http://ebike.hu/term.../26-szoges/1770
Hali!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy akartam, így országútit kell felvinnem. SS. petentpedál. áttétel: 52-15
ha valaki hajlandó lenne így is jönni velem valami kis lazát, környékkel ismerkedõset, akkor szívesen megköszönném neki
holnap fél 2kor biztos leszek netközelben, de lehet elõtte is. majd valami nagyon ismert helyet mondjatok találkozási pontnak. valami benzinkút, autószalon valami...
elõre is köszi