Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2006. november 15. - 22:08
Szombaton merre megyünk?
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. november 15. - 18:35
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. november 14. - 19:58
Vasárnap félmaraton Siófokon, úgyhogy szombaton max. light TT-re vagyok kapható. (Azért jó lenne menni.)
Megjött a szögesgumi. Hm... :cool2: vadállat. Már várom a próbáját.
Készülök a télre, kombinálgatom a sícuccaimat a kerékpáros öltözetekkel.
(Lehet, hogy a síbukóm a búvárszemüvegszerû síszemüveggel, alatta símaszk kicsit brutális lesz? )
Hali!
Írta 2006. november 14. - 18:24
Hali!Üdv mindenki!
emptytrash: Milyen hétvégi 50-es megmozdulásról van szó? Lehet ám, hogy megint sikerül szabaddá tennem a szombatomat, s akkor vevõ vagyok valami jó kis terepes mókára! Viszont most már tutira nem megyek el sárhányó nélkül, még akkor sem, ha hét ágra süt a nap, s addig egy csepp esõ sem esik!
Ano, Déenes, Kann Matti, valaki más tervez valamit szombatra?
Még nem tom, de a hétvége szabad az biztos.
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. november 14. - 13:26
500 g lehet, hogy sokat számít, de én csak
a lecserélt üléscsöt kompenzáltam most!
Akkor viszont sokba van!
Redi!
Amikor megindultunk Herend felé akkor
emlegettük fel, hogy bent az erdöben van
egy út felfele ami totál felmegy a tetöig!
Ez a Bakony 50 TT útvonala! Én a hegytetöig
tudom a szombati túra útvonalát, fentröl
meg megyünk amerre csak akarunk!
Üdv
Írta 2006. november 14. - 12:47
emptytrash: Milyen hétvégi 50-es megmozdulásról van szó? Lehet ám, hogy megint sikerül szabaddá tennem a szombatomat, s akkor vevõ vagyok valami jó kis terepes mókára! Viszont most már tutira nem megyek el sárhányó nélkül, még akkor sem, ha hét ágra süt a nap, s addig egy csepp esõ sem esik!
Ano, Déenes, Kann Matti, valaki más tervez valamit szombatra?
Írta 2006. november 14. - 11:28
S
Ano!
A régi teló lecserélése kb. 500 g-ot jelent
minuszban! Szerintem.
Lemérni még nem sikerült!
500g már nagyon sokat számít ...
most képzeld el hogy vannak fanatikusok akik 50g minuszért hajlandóak kifizetni 20-30e ft-t ... hozzájuk képest te olcsón megúsztad
Írta 2006. november 14. - 11:11
Hétvégén remélem még jó lesz az idö
és el tudunk menni arra a sacc./kb. Bakony 50-re!
Ano!
A régi teló lecserélése kb. 500 g-ot jelent
minuszban! Szerintem.
Lemérni még nem sikerült!
Üdv
Írta 2006. november 14. - 09:38
ha valaki ráér és lenne kedve akkor csatlakozhat ...
Írta 2006. november 13. - 13:50
Hi!
Ano!
Megleltem a szögesgumit:
http://ebike.hu/term.../26-szoges/1770
Hali!
húúúú ... ez kiba drága!!!
Írta 2006. november 13. - 12:47
Írta 2006. november 13. - 12:39
Az Almádi kontra Veszprém útvonalat és sem csípem!
Aszfaltos tekerésre vevö lennék de csak hétvégén!
Hétköznap lehetetlen beiktatni!
Üdv
Írta 2006. november 13. - 12:25
egyébként meg:
feltekertem almádiból (vasútról) röpke 45 perc alatt Vp-be. mondhatom nem volt valami felemelõ érzés. szembeszél, 15kilós hátizsákban egy heti hidegélelem és ruha, valamint 52-15ös áttétel...
rohadtul fáj a derekam...
Írta 2006. november 13. - 08:33
nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy akartam, így országútit kell felvinnem. SS. petentpedál. áttétel: 52-15
ha valaki hajlandó lenne így is jönni velem valami kis lazát, környékkel ismerkedõset, akkor szívesen megköszönném neki
holnap fél 2kor biztos leszek netközelben, de lehet elõtte is. majd valami nagyon ismert helyet mondjatok találkozási pontnak. valami benzinkút, autószalon valami...
elõre is köszi
sajna nekem az aszfaltos tekerés nem igazán jön szóba ... kissé nehézkes tekerni ezzel az igazán terepgumival (Conti traction pro) amit éppen múltkor tettem fel az idõjárás viszontagságainak leküzdése érdekében és sajna ez aszfalton baromi gyorsan kopik, illetve csúszkál ...
szóval akkor én a mai aszfaltot kihagyom ...
Írta 2006. november 13. - 08:07
Hát nekem nem fog összejönni a mai nap tekerésre, az már biztos. Aztán hogy a héten tudok-e valamelyik délután korábban szabadulni, s tekerni egyet, az még a jövõ titka! Viszont ha alakul valami ilyesmi, itt feltétlen szólok.
Addig is kellemes napokat mindenkinek!
Írta 2006. november 12. - 21:02
Ha jól veszem ki a szavaidból akkor terepen akarsz menni, ugye?
mert ha így van akkor mehetünk, ha gondolod ... kérdés hogy merre szeretnél ...
ha van elképzelésed akkor szólj és megnézzük azt ... ha nincs akkor majd kitaláljuk
Üdv András! Hát nekem nagyon melófüggõ a dolog, de alakulhat úgy, hogy szabad legyek erre az idõpontra! Viszont ez csak hétfõ reggel, délelõtt derül ki nekem biztosra, s ha tudok menni, akkor hétfõ délelõtt itt szólok, ha az neked is jó!
nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy akartam, így országútit kell felvinnem. SS. petentpedál. áttétel: 52-15
ha valaki hajlandó lenne így is jönni velem valami kis lazát, környékkel ismerkedõset, akkor szívesen megköszönném neki
holnap fél 2kor biztos leszek netközelben, de lehet elõtte is. majd valami nagyon ismert helyet mondjatok találkozási pontnak. valami benzinkút, autószalon valami...
elõre is köszi
Írta 2006. november 12. - 13:14
Írta 2006. november 11. - 17:11
Tavaly egy egész naping érintett voltam, megjegyzem elég nagy szívás volt. Kellõ elszántság és idõráfordítás mellett azonban elsajátítható. A szellemi alapokhoz ajánlott olvasmány:Off: Snowboardban esetleg érintett valamelyikõtök?
Megvettem ugyanis életem elsõ felszerelését és nem ártana valami oktatóféle az elsõ pár eplényi bevetésen!!!
http://www.sielok.hu/sikonyv.htm
Legyen!Legyen má' HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Hali!
Írta 2006. november 10. - 21:55
András: Szerintem akit tegnap láttál, õ nem tekert még velünk, hacsak nem Buddha volt! Bár az övé inkáb sötét lilás, mint rózsaszínes!
Sajna nem én. Mostanában semmire sincs idõm.
Off: Snowboardban esetleg érintett valamelyikõtök?
Megvettem ugyanis életem elsõ felszerelését és nem ártana valami oktatóféle az elsõ pár eplényi bevetésen!!!
Legyen má' HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! (bocsika...)
Írta 2006. november 10. - 14:34
http://img.tar.hu/re.../26550762.jpg#3
Emptytrash: Számomat küldöm privátban!
Ilyen szép napsütéses idõt szeretnék holnapra!!!