Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Ha ilyen lightes lesz még a páromat is érdekli, ha az idõ nem tesz keresztbe nagyon.
Szóval Ano akár a párodat is hozhatod, a két csaj szinesíti a társaságot meg szórakoztatják egymást.Vélemény??

sajna az én párom most nem tud jönni ... talán majd máskor :)
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Halihó!

Jól bele lendültetek! Nem gyõzök visszaolvasni! Megpróbálok holnap délre odaérni a forráshoz, bár nem ígérek semmit! Lehet, hogy nem is fogok tudni holnap kimenni tekerni, de még az is lehet, hogy több idõm lesz, s akkor elképzelhetõ, hogy elmegyek korábban valamerre. Majd meglátjuk. Addig is kellemes hétvégét mindenkinek!
Üdv
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Sziasztok!

Jevge!

TQE:
Székesfehérvár, Irányi D. u. 7.
Tel./fax: (22) 502-817
Tel.: (22) 502-818

Itt próbáld meg! Azt hiszem mi itt szoktunk nyomatni.
Árakat nem tudok de a nyomdai minöség garantált.
Lehet, hogy az ár is! Abban sajnos nem vagyok képben!

Ano!

Mit mondjak...
Szép! 3e M szint, 8 óra, 117 Km.
Ezt az évet én totál a bringázásnak szentelem.
Most is gyúrok ezerrel. A felkészüléssel nem lesz gond.
Viszont ha már olyan messze elmegyek, plussz a
TDP-t is "kihagyom" helyette akkor már a max.-ot
szeretném teljesíteni! Nekem mindenképpen 117 Km!:)

Hétvége akkor 12 Laczkó.

Üdv

Ui.: A TOP Maraton lehet, hogy érdekelne! De biztosat csak a Tihany-kupa után tudok mondani!

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 posts

Látom, nem szarral gurigázol! És még szép is. Nekem legalábbis tetszik. Asszem a visszafogottsága miatt, mert nem akarja fennen hirdetni, hogy "Én egy qrva jó gép vagyok!"

Amúgy miért nincs matrica? Hogy szedte azt le bárki is a lakk összebarmolása nélkül? Vagy a KTM lakk fölé matricáz? Rendes pedálod van?

Nos még nem az enyém a gép, de az elõzõ tulaj (aki a bolt tulaja is egyben :) )
azt mondta, hogy nem akart feltünõ gépet, ezért lett matt feketére festve, a matricákat rá sem tette anno.

Pedálom még nincs sajna, arra még gyûjtök
(M520-ast szeretnék, plusz vmi értelmesebb cipõt)

Sajna az anyagiak végesek, az elõzõ bicajom nem tudtam eladni, ingyen vitte el egy "kedves" emberke a lépcsõházból lakatostul. :rocketman

U.I: Kösz a dícséretet amúgy! Matrica meg van tervezve saját, csak valahol ki kéne nyomtatni öntapadós formában...
"I am running from something that I don't know... I am searching for something, which way to go? I am trying to separate what's real, I'm running in a wheel"

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Látom, nem szarral gurigázol! És még szép is. Nekem legalábbis tetszik. Asszem a visszafogottsága miatt, mert nem akarja fennen hirdetni, hogy "Én egy qrva jó gép vagyok!"

Amúgy miért nincs matrica? Hogy szedte azt le bárki is a lakk összebarmolása nélkül? Vagy a KTM lakk fölé matricáz? Rendes pedálod van?

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 posts

Laci 12 OK. Biztosat persze most sem ígérek:( . Jevge amúgy miféle gépet akar felavatni?

Jevge ezt a gépet szeretné felavatni, amennyiben pénteken meg tudja venni :D

A gép :)
"I am running from something that I don't know... I am searching for something, which way to go? I am trying to separate what's real, I'm running in a wheel"

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Laci 12 OK. Biztosat persze most sem ígérek:( . Jevge amúgy miféle gépet akar felavatni?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Telepátia?:)

jaja :) mi más lenne ???
Mert tekerni jó!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Akkor Laczkó forrás?

Telepátia?:)
www.magicteam.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Tesi tanszék 12 óra?? :)

12.00 OK, de inkább Laczko forrás.
Sajnos nekem csak kevés idõm lesz, de max elõbb visszafordulok.
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Akkor Laczkó forrás?
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Idõpont rendben, Tesi Tanszék már nem játszik, mert ebben a félévben mindenképpen sulin belül kell letudnom a sportot. Mi több, az elõbb említett helyszín most már kerülõ is, mert idõközben kiköltöztünk a Csererdõbe. Szal ha úgy is Csatár lesz, akkor valahol a Kurva-keresztezõdésnél (buszforduló, csatári kereszt) szállnék be.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Szombati akcióra vki írhatna biztos indulási idõpontot és helyszínt... Bár minden légvétel fáj, azért valami lájtosrövidnemlihegõsre kimerészkednék, ha jó az idõ.

Tesi tanszék 12 óra?? :)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Szombati akcióra vki írhatna biztos indulási idõpontot és helyszínt... Bár minden légvétel fáj, azért valami lájtosrövidnemlihegõsre kimerészkednék, ha jó az idõ.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Mit szolnátok a top maraton akciós elõnevezéséhez?
Ennyiért igazán nem sok és legaláb ehez tudjuk igazítani a többi programot.

Kicsit lelassultam úgy tûnik.
Vissza olvastam.
Én eddig csak rövidtávokon indultam de szerintem a középtáv, ha ne akarok dobogós lenni, bevállalható.
kisfiamnak idénre igértem kupát, tehát a pannonmaratonok, csak rövidtávosok lesznek nekem...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

mi az a top maraton :confused:

jah megvan ... http://www.topmaraton.hu/

sajna én nem akarok ennyi maratonon indulni!
Mert tekerni jó!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

1 hét alatt bõven lehet regenerálódni ... már ha nem sérülsz le ... :)

Futás közben hálsten relatív nehéz lesérülni, legalábbis egy kis sziklás hegyi tekeréshez képest.:)
www.magicteam.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Én sem azt állítottam, hogy lehetetlen, csak hát az izmos felkészülést igényel!

Erõsen gondolkodom, hogy be kéne nevezni. De nálam max a középtáv jöhet szóba, mert az elõzõ héten Prága Marathonra megyünk, és nem kéne teljesen amortizálódni.

1 hét alatt bõven lehet regenerálódni ... már ha nem sérülsz le ... :)

egyébként ha az elkövetkezendõ 5 hónapot leginkább csak felkészülésre tudnám fordítani (tehát legalább heti 3-4 edzés) akkor simán fel tudnék készülni sztem ... de sajnos nem tudom hogy mit hoz még a jövõ ... szal szerintem nem jönne össze ... sajnos ... :(
Mert tekerni jó!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

én 2004-ben és 2005-ben is megcsináltam a hosszútávot szintidõ alatt!! :)bár most sokkal roszabb kondiban vagyok ... igaz hogy még van kb 5 hónapom hogy rákészüljek ... szal nem lehetetlen!!!

Én sem azt állítottam, hogy lehetetlen, csak hát az izmos felkészülést igényel!

Erõsen gondolkodom, hogy be kéne nevezni. De nálam max a középtáv jöhet szóba, mert az elõzõ héten Prága Marathonra megyünk, és nem kéne teljesen amortizálódni.
www.magicteam.hu