Mit szolnátok a top maraton akciós elõnevezéséhez?
Ennyiért igazán nem sok és legaláb ehez tudjuk igazítani a többi programot.
mi az a top maraton :confused:
jah megvan ... http://www.topmaraton.hu/
sajna én nem akarok ennyi maratonon indulni!
Mit szolnátok a top maraton akciós elõnevezéséhez?
Ennyiért igazán nem sok és legaláb ehez tudjuk igazítani a többi programot.
Futás közben hálsten relatív nehéz lesérülni, legalábbis egy kis sziklás hegyi tekeréshez képest.1 hét alatt bõven lehet regenerálódni ... már ha nem sérülsz le ...
Én sem azt állítottam, hogy lehetetlen, csak hát az izmos felkészülést igényel!
Erõsen gondolkodom, hogy be kéne nevezni. De nálam max a középtáv jöhet szóba, mert az elõzõ héten Prága Marathonra megyünk, és nem kéne teljesen amortizálódni.
Én sem azt állítottam, hogy lehetetlen, csak hát az izmos felkészülést igényel!én 2004-ben és 2005-ben is megcsináltam a hosszútávot szintidõ alatt!! :)bár most sokkal roszabb kondiban vagyok ... igaz hogy még van kb 5 hónapom hogy rákészüljek ... szal nem lehetetlen!!!
Szerintem a mi felkészültségünkkel szintidõ alatt nem megy.
A középtáv reálisabbnak tûnik.
megkérdezem õt is ... bár nem látok rá túl sok esélyt hogy eljön ...
Szerintem a mi felkészültségünkkel szintidõ alatt nem megy.Szilvásváradi maraton ...
biztos akarunk menni 117km-en??
megkérdezem õt is ... bár nem látok rá túl sok esélyt hogy eljön ...Ha ilyen lightes lesz még a páromat is érdekli, ha az idõ nem tesz keresztbe nagyon.
Szóval Ano akár a párodat is hozhatod, a két csaj szinesíti a társaságot meg szórakoztatják egymást.Vélemény??
Távok:
Szintkülönbség:
Szintidõ:
39 km
750 méter
4 óra
70 km
1700 méter
6 óra
117 km
3250 méter
8 óra
Jevge. Te honnan jönnél? Fehérvárrol?
Ha az asszonypajtás elenged én is mennék. A csatárhegy nekem is ismeretlen.
Az indulás idõpontja OK, de a táv nem kevés?
Egyszer megesett, de akkor nagyon esett. (az esõ) Eplény, Lókút Hárskút túrán. Ha jól látom, akkor az avatar képed is azon a bizonyos túrán készült :-)
Itt egy térkép és szint a csatárhegyrõl:
http://kepeim.hu/use...7087&kid=693611
Ha az 5ös pontig felmész mindenféle kinyír-kanyar nélkül, a legrövidebb úton, akkor a városközponttól számítva, oda-vissza kb. 150m szintemelkedés és 18kilcsi
A szombat kecsegtetõ, fõleg a 12órás indulás :-)
Egyszer megesett, de akkor nagyon esett. (az esõ) Eplény, Lókút Hárskút túrán. Ha jól látom, akkor az avatar képed is azon a bizonyos túrán készült :-)Olyan még nem volt (szerintem), hogy valaki hazament volna mi
meg mentünk volna tovább! Szerintem most sem lesz!
A dél körüli indulást támogatom, max. akkor tényleg valami
lájtosat csinálunk! Amúgy sincs még meg a gumim! Sajnos!
A csatár böven elég lesz! Úgysem voltam még bringával fent!
Üdv
Attól függ, hogy a Csatár-hegyi túra hány km. De majd ott eldöntöm.
Maximum én hazamegyek, ti meg mentek tovább...