Hogy diszkréten fogalmazzk nagyon f@sza! Déenes perecelt egy nemgyengét, de azt majd részletezi Ö.
Remélem a következön már ott leszek!
Déenes!
Sorstársam! Csak 1 nappal késöbb és terepen!
Hogy diszkréten fogalmazzk nagyon f@sza! Déenes perecelt egy nemgyengét, de azt majd részletezi Ö.
Mielõbbi jobbulást!
Mekkora létszám várható?
Hali!
Szokott lenni Vp-ben is kerékpáros vonulás, de 20-30embernél nem szokott több lenni, és azoknak is a nagyrésze általánosiskolás. Õsszel szokott lenni. Egyszer Ferusz barátommal éppen egy õszi dagonya után, nyakig sárosan belecsöppentünk egy ilyen felvonulásba az egyetem elött. Volt felvezetõ rendõrautó, meg minden. Körbejárták az egész várost, de mi csak az egyetemnél csatlakoztunk. Onnan az Óvárostérre mentünk, ahol ott volt pár politikus is, és mondtak beszédet stb. Mi még a polgármesterrel is kezetfogtunk, és közben le is fotóztak :-) . Aztán egy újságíró kérdezgetett pár dolgot a veszprémi kerékpározási lehetõségekrõl.
Szóval ilyen vp-ben is van. A Veszprémi 7 Nap szokta megírni, hogy mikor van, de itt csak egyszer van egy évben.
lesz valami critical mass-féle tekergés Vp-ben?
lesz valami critical mass-féle tekergés Vp-ben?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
én is 100%
!
Akkor írjalak fel titeket biztosra, magamat meg 50%-ra a "listára"?
Igen!Akkor írjalak fel titeket biztosra, magamat meg 50%-ra a "listára"?
Akkor most elmarad?
Szerintem nem kellene kihagyni. Önálló csapatot ugysem bírunk összehozni most, úgy tûnik. A vkse honlapon egyébként nem látom, hogy elmaradna.Akkor most elmarad?
Ha így van akkor megkellene beszélni egy idõpontot a hétvégi túrára , Ano Déenes...többiek?