Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2007. April 22. - 21:46
A világnézet maradt, csupán az eltérõ névhasználatból adódó, alkalmanként kellemetlen helyzetek elkerülése végett kértem a nick megváltoztatását. Végül is az ovi óta Jankónak hív szinte mindenki. De megnyugtatom azokat, akiknek e váltás nehézséget okoz, hogy továbbra is hallgatok mindkettõre...
Posted 2007. April 22. - 21:41
Igen, és úgy tûnik, leszünk többen is. 9:15-ös indulást tervezünk, tali a Házgyári úti körforgalomnál. Útvonal nagyjából: Hárskút-Pénzesgyõr-Bbél-Hódos/Cuha kör-Porva-Bbél-Pénzesgyõr-Hárskút-Vp.
Hazaértem (és magamhoz tértem) végre.
Jó kis túra volt a mai is. Komoly létszám jött össze, 17-en vágtunk neki az útnak.
Sajnálom, hogy nem jöttetek.
Azért rögzítettem magamban az útvonalat, valamikor elmehetnénk még arra a környékre (Farkasgyepû és környéke). Egyébként több ponton is érintettük a gázló útvonalát.
Erre jártunk:
http://kepeim.hu/use...246&alkid=47235
Képek majd késõbb lesznek csak.
Ígértem a múltkori képeket is, itt érhetõk el:
http://www.vkse.hu/?q=image/tid/18
A hétfõi túra amit emlegettek az 30-án lenne?
Hali!
Hali!
Úgy néz ki, a 4 napos hétvégén vagy a szombat, vagy a hétfõ lesz nálam a bringázásé. Ha hétfõ, akkor lehet, hogy csatlakozok a Gázlós túrához, ha viszont a szombat, akkor állok elébe valami szervezkedésnek. Elvileg legkésõbb holnaputánra megtudom, hogy melyik nap fog a kettõ közül a tekerésrõl szólni! Addig is kitartás, aztán irány az erdõ!
Jó, a nevezési díjat nálam kell fizetni SÖRBEN!
mindenki úgy tervezze a 30-i túrát, hogy Buddhával olyan 110-120 km-es szakaszt néztünk ki magunknak hogy bejárjuk, szóval úgy készljetek, hogy végsõ kimerültségig nyomjuk
Posted 2007. April 22. - 21:33
Posted 2007. April 22. - 21:24
Akkor én is benevezek!Igen, és úgy tûnik, leszünk többen is. 9:15-ös indulást tervezünk, tali a Házgyári úti körforgalomnál. Útvonal nagyjából: Hárskút-Pénzesgyõr-Bbél-Hódos/Cuha kör-Porva-Bbél-Pénzesgyõr-Hárskút-Vp.
Posted 2007. April 22. - 21:08
Hali!
Igen, és úgy tûnik, leszünk többen is. 9:15-ös indulást tervezünk, tali a Házgyári úti körforgalomnál. Útvonal nagyjából: Hárskút-Pénzesgyõr-Bbél-Hódos/Cuha kör-Porva-Bbél-Pénzesgyõr-Hárskút-Vp.
Posted 2007. April 22. - 21:01
Jó kis túra volt a mai is. Komoly létszám jött össze, 17-en vágtunk neki az útnak.
Sajnálom, hogy nem jöttetek.
Azért rögzítettem magamban az útvonalat, valamikor elmehetnénk még arra a környékre (Farkasgyepû és környéke). Egyébként több ponton is érintettük a gázló útvonalát.
Erre jártunk:
http://kepeim.hu/use...246&alkid=47235
Képek majd késõbb lesznek csak.
Ígértem a múltkori képeket is, itt érhetõk el:
http://www.vkse.hu/?q=image/tid/18
Hali!
Posted 2007. April 22. - 20:33
Hali Terepcsászárok!
Sajna mostanában nem tudtam csatlakozni társaságotokhoz. :-(
De azért gyüjtöm a kilómétereket szorgalmasan. Ma pl. moha-6.
MEDCSINÁLTAM! 156km 5óra 50perc, 26,7-es átlag és 1284méter szint.
Ha elöbb nem de a gázlón mindenképpen találkozunk!
De inkább elöbb! :-)
Ja most nagyon örülök az eredményemnek...
Csemetéim 1-1 kört, a párom pedig 3-at nyomott.
Azért az se semmi!
Gratula hozzá!
Kezdem úgy érezni, hogy nem vagyok elég elszánt!
A túrán 30-án lehet, hogy én is részt vennék. Még semmi sem
100%-k! De túl jónak igérkezik! Nem szeretném kihagyni!
Basszus!!! Mekkora hülye vagyok! Ápril. 30 az szabadnap!
Látszik mennyire bekavart ez a ledolgozós szombat!
Akkor csak bringától függ az egész!
A "céllövöldésekkel" már én is találkoztam. Igaz akkor csak
egyedül volt a csóka! Satultam rendesen, meg néztem
csúnyán, hogy mi a francot csinál ez itt?! De legalább figyelt
arra, hogy nem-e jön valaki az úton. Tény azonban, hogy
nem a legszerencsésebb helyett választották a lövöldözésre!!!
Redi a hétköznapot akkor majd még megbeszéljük!
Üdv
Posted 2007. April 22. - 20:28
Úgy néz ki, a 4 napos hétvégén vagy a szombat, vagy a hétfõ lesz nálam a bringázásé. Ha hétfõ, akkor lehet, hogy csatlakozok a Gázlós túrához, ha viszont a szombat, akkor állok elébe valami szervezkedésnek. Elvileg legkésõbb holnaputánra megtudom, hogy melyik nap fog a kettõ közül a tekerésrõl szólni! Addig is kitartás, aztán irány az erdõ!
Posted 2007. April 22. - 19:51
Megyek lefelé Veszprémbõl Almádiba dolgozni szokás szerint a Vödör-völgyi kerékpárúton. Vasárnap délután, napsütés. Családok bringáznak gyerekekkel, görkorisok, kocogók, babakocsitologatók, ahogy az ilyentájt lenni szokott. Látom ám, hogy a bringautat balról szegélyezõ löszfalon ott egy céltábla. Hát ez meg mi a pi..a? Akkor veszem észre a jobb oldali réten a három íjászt! Ezek baz'meg ott ÍJÁSZTAK keresztben a full forgalmas kerékpárúton, a nyílvesszõk röppályája úgy fejmagasságban keresztezte a kerékpárutat... Még mindig nem hiszem el! Szal már nem csak a Hadiúton fenyeget minket az éleslövészet...
Azt kellett volna tenni velük, amit az angolok csináltak az elfogott ellenséges francia íjászokkal akkoriban, amikor még ilyen fegyverrel volt szokás rendezni a konfliktusokat. Simán levágták a középsõ ujjukat, aminek hiányában már nem voltak képesek az íj használatára, azaz egy életre harcképtelenné váltak. Aztán mikor újra találkoztak a szerncsétlennel, kajánul felmutatták a saját középsõ ujjukat: "Figyi, nekem még megvan!!!" Ez egyébiránt a ma használatos "fuck off, fuck you" jelentésû, közismert és széles körben használt nem verbális kommunikációs jelzés eredete. Hogy valami nyelvtörténeti érdekességgel is szolgáljak az (egyébként jogos) ugatás mellett... Hülye Köcsögök!
Posted 2007. April 22. - 19:07
Akko nem lessz gond:) bocsi Buddha.
Mikor és hol találkozunk?
Javaslom a jól bevált 9:15-ös indulást és talihelyszínnek a Tüzér-Házgyári körforgalmat. (Flat bútoráruház, LB Knauf, Jutaspusztai út, etc...)
Oszt Öregcsókáról gyorsan le lehet ám szállni! :rocketman Már másfél kilót fogytam a tíz nap alatt, mióta a gázlóra készülök! És sörbõl is csak kettõt iszok egy ültõ helyemben három helyett! Plusz megjött a Konám, hamarosan meg is épül. Aztán majd nézhetitek HÁTULRÓL!!!
Posted 2007. April 22. - 18:06
Sajna mostanában nem tudtam csatlakozni társaságotokhoz. :-(
De azért gyüjtöm a kilómétereket szorgalmasan. Ma pl. moha-6.
MEDCSINÁLTAM! 156km 5óra 50perc, 26,7-es átlag és 1284méter szint.
Ha elöbb nem de a gázlón mindenképpen találkozunk!
De inkább elöbb! :-)
Ja most nagyon örülök az eredményemnek...
Csemetéim 1-1 kört, a párom pedig 3-at nyomott.
Azért az se semmi!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2007. April 22. - 16:06
ok rendben, de két dolgot kell figyelembe venni a túrán:
- a táv kb 110-120 km-lesz ...
- Buddha lesz a tempomat
Akko nem lessz gond:) bocsi Buddha.
Mikor és hol találkozunk?
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. April 22. - 14:22
Hétfõ nekem is jó emberek, ha lehet akkor veletek tartok.
ok rendben, de két dolgot kell figyelembe venni a túrán:
- a táv kb 110-120 km-lesz ...
- Buddha lesz a tempomat
Posted 2007. April 22. - 08:55
apropó ... elõreláthatóan 30-án (hétfõ) nem dolgozok ... szóval ha neked jó akkor nekem is jó
Hétfõ nekem is jó emberek, ha lehet akkor veletek tartok.
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. April 22. - 08:53
Integrált csapágyast vettél? És milyen? Jó? Vegyek én is olyat? De az még mindí nem full fekete
Egyszerûûûûen istencsászár:) , de komolyan nagyon jó.
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2007. April 21. - 21:31
Posted 2007. April 21. - 21:27
Melyik a legrövidebb út Bakonybélbe? Egyébként részemrõl rendben, csak még az 'éles' Gázló elõtt szeretném valamikor megismerni a Vp-Bbél szakaszt is (odaút).
sztem 3 hónap alatt csak belefér 1szer az is
jah a legrövidebb út az szerintem az az mint amit a múltkor mentünk Pénzesgyõr irányába ...
Posted 2007. April 21. - 21:10
hmmm ... ezt mind2 dolgot még átgondolom sztem
de valamelyik tuti hogy belefér ... vagy esetleg megnézhetnénk egy olyan kört hogy a legrövidebb úton elmegyünk bakonybélbe és ott megmásszuk a körist, majd végig megyünk a 130as táv hátralevõ részén ... így a 136km helyett lenne kb 110 ... vélemény?
Melyik a legrövidebb út Bakonybélbe? Egyébként részemrõl rendben, csak még az 'éles' Gázló elõtt szeretném valamikor megismerni a Vp-Bbél szakaszt is (odaút).
Posted 2007. April 21. - 21:03
OK, Bakonybélbõl a Hajagoson át haza az kb 30, tehát az oda és visszaút elvisz 80 kilométert. Beletehetünk egy Kõris-mászást megint, vagy egy Hódos-Cuha kört, esetleg mindkettõt :scared: ???
hmmm ... ezt mind2 dolgot még átgondolom sztem
de valamelyik tuti hogy belefér ... vagy esetleg megnézhetnénk egy olyan kört hogy a legrövidebb úton elmegyünk bakonybélbe és ott megmásszuk a körist, majd végig megyünk a 130as táv hátralevõ részén ... így a 136km helyett lenne kb 110 ... vélemény?
Posted 2007. April 21. - 20:42
ha végig a Gázló útvonalán megyünk akkor elvileg ha az itinerbõl lesek akkor egészen pontosan:
47.84km Odvaskõ-puszta 6. EP és frissítõpont, a híd után a mûútra kiérve G130 balra, G90 jobbra Bakonybél felé a mûúton
OK, Bakonybélbõl a Hajagoson át haza az kb 30, tehát az oda és visszaút elvisz 80 kilométert. Beletehetünk egy Kõris-mászást megint, vagy egy Hódos-Cuha kört, esetleg mindkettõt :scared: ???