Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11271 hozzászólás a témában

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Akkor a javaslatom: szerda (hfx)9:00 Laczkó forrás. Még mindig a Királykapuig tartó szakaszt szeretném felderíteni.

Empty?
Matti?

Déenes: Bocsánat, de lehet, hogy a délutáni 16 órás progit a fentiek miatt már nem tudom bevállalni. Tudom, hogy már megbeszéltük, de ki kell használnom a lehetõséget, hogy hosszút menjek, mert a suli miatt elúsztam a Gázló-felkészüléssel.

Nekem is jó! Akkor úgy tervezek!
Telefonszám megy!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Akkor a javaslatom: szerda (hfx)9:00 Laczkó forrás. Még mindig a Királykapuig tartó szakaszt szeretném felderíteni.

Empty?
Matti?

Déenes: Bocsánat, de lehet, hogy a délutáni 16 órás progit a fentiek miatt már nem tudom bevállalni. Tudom, hogy már megbeszéltük, de ki kell használnom a lehetõséget, hogy hosszút menjek, mert a suli miatt elúsztam a Gázló-felkészüléssel.

mehet benne vagyok
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Empty?
Matti?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Hali ! A szerdai napra vevõ vagyok én is.
Holnap hol és mikor találkozunk?

Jelentem a bringa a hfx-9 -el felszerelve. ( fekete ördög ):ogien:

Matti, te szerdán hánytól érnél rá?
Empty, te jönnél szerdán? Esetleg küldhetnél telszámot priviben.
Déenes, te nem tudnád azt a szerda 16:00 órás indulást elõbbrehozni? (jelentõsen...)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hali ! A szerdai napra vevõ vagyok én is.
Holnap hol és mikor találkozunk?

Jelentem a bringa a hfx-9 -el felszerelve. ( fekete ördög ):ogien:
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

a régi 520-asat asszonynak rakod át vagy mi lesz vele? Mert ha nincs nagyon leharcolva és éppeszû árban megtudunk egyezni, akkor engem érdekelne! (amúgy is vennék egy 520-asat ... )

Ööööö....? Észre sem vettem, hogy eddig 520-as volt fent. :chin: Szerintem Wellgo. Vagy ennyire be lettem volna ba..va valamikor, hogy 520-nak néztem/mondtam?:)

Egyébként tényleg az asszonyé lesz. De továbbra is eladó a Lookin Boa ülésem és még három másik is (trinity, selle, kelly's).

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sikerült! Szabin vagyok!:)
Hétköznap akkor ráérek!
Ha valaki megy tekerni akár de. is szóljon
szívesen mennék! Max. csak ha közbejön valami
akkor ugrik a dolog!

Üdv

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

A fordítás a kedves feleségem kedvence volt. Mígnem vesztemre hoztam egyszer egy aszúesszenciát. Na, azóta is hallgatom! Bár szerintem az 5 évet én is be fogom tartani!

Mi ez az 5 év? A fordírást én is szeretem. Most egy Oremus porosodik a szekrényben.
Hétvégén teljes lesz a bike :bananadan
FELAHEGYRE! :scared:

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
ha minden jól megy és tényleg szabira tudok menni,
akkor szerdán és a többi napon is szívesen mennék
Gázolni! Az útvonalat az adott szakaszon Anonak hála
nagyjából ismerem! Max. szídtok végig!:D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano, gyógyulsz már?

hááát elvileg hétfõn szedik le a gipszet ... nos szerintem onnan még legalább 1 hónap mire újra rendesen tudok járni illetve elkezdhetek újra bringázni ...

Felugrott egy 540-es spd is, mert durván le volt akciózva (8990).

a régi 520-asat asszonynak rakod át vagy mi lesz vele? Mert ha nincs nagyon leharcolva és éppeszû árban megtudunk egyezni, akkor engem érdekelne! (amúgy is vennék egy 520-asat ... )
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nekem már az aszú is tömény. Hát még az esszencia... (Nem beszélve az áráról.) Most olvastam, hogy fordítás nem készül minden évben, csak amikor kimagasló minõségû az aszú.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Én Tokaji Fordítással tuningoltam. Öt éve nem ittam ilyent... Épp ideje volt. Jobb mint az aszú. Akkor szerda 16:00 óra. Azért a helyszínt még idõben kreatívkodjuk ki...:scratchhe

A fordítás a kedves feleségem kedvence volt. Mígnem vesztemre hoztam egyszer egy aszúesszenciát. Na, azóta is hallgatom! Bár szerintem az 5 évet én is be fogom tartani!
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Addigra kitalálunk valamit! Ma már bevettem az antikreativint (3 dl száraz cabernet savignon formájában :)).

Én Tokaji Fordítással tuningoltam. Öt éve nem ittam ilyent... Épp ideje volt. Jobb mint az aszú. Akkor szerda 16:00 óra. Azért a helyszínt még idõben kreatívkodjuk ki...:scratchhe

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Mekkora távban és merrefelé gondolkodsz? Vagy ezt majd eldöntjük helyben?

Addigra kitalálunk valamit! Ma már bevettem az antikreativint (3 dl száraz cabernet savignon formájában :)).
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Mekkora távban és merrefelé gondolkodsz? Vagy ezt majd eldöntjük helyben?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

16 óra? Akkor nem hosszú távban gondolkodunk. Vagy nightride?A márkói malomtól a Királykapuig számomra még fehér folt. Azt a szakaszt ismered?

Hellyel-közzel. Bár az itinerben megadottak alapján kétlem, hogy ne tudna bárki eltalálni. (Na jó bárki azért nem, de hát nekünk csak nem gond?!):)
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Szerda 16.00 után én beneveznék!

16 óra? Akkor nem hosszú távban gondolkodunk. Vagy nightride?:lol1:

A márkói malomtól a Királykapuig számomra még fehér folt. Azt a szakaszt ismered?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Legközelebb kedd, szerda, csütörtök (esetleg péntek neccesen) lesz számomra alkalmas a Gázló edzéshez. Ha valaki csatlakozna, kérem jelezze!

Szerda 16.00 után én beneveznék!
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Legközelebb kedd, szerda, csütörtök (esetleg péntek neccesen) lesz számomra alkalmas a Gázló edzéshez. Ha valaki csatlakozna, kérem jelezze! Amúgy Csatár és Márkó között fejmagasságig ér a gaz. Az ösvény is be van nõve rendesen, nem feltétlenül látni, hogy min is kerékpározik az ember...

Szar ez a vendéglátás, az ember sose ér rá biciklizni hétvégén, amikor a többiek mennek:wallbange .

Ano, gyógyulsz már?

Ja, a fõnökeim átírták a beosztást, így már tudok menni gázolni... Vettem is a Bikemarketen egy garnitúra Ritchey Speedvalamit, amit maratonra tervezett Tom bácsi. Gyerekek, gurul mint az istennyila, mászni és fékezni is lehet vele, kanyarban viszont feleannyira sem tart, mint a smoke/dart mintázatú Bontragereim. De naggggyon gördül..... Felugrott egy 540-es spd is, mert durván le volt akciózva (8990).

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Igen. Végig fedett lezs a bowden. Aztán szõlõkötözõ. veszek avid bb7-et
elõre 185öst. Az már biztosan meg tud állítani :-)
FELAHEGYRE! :scared: