Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2007. július 07. - 17:41
70,7km 4:33:37 685m
Most pedig pihi, képeket majd talán holnap felrakom!
Írta 2007. július 07. - 02:33
- Ha elõre tudtam volna, hogy ennyire szétázunk, nem mentem volna. Így azonban nem bánom, mert olyannak láttam a Bakonyt, amilyennek még soha. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a felhõkbe burkolózó Kõris és társai látványa a Királykapu és a Hajag felõl vetekszik Hawaii és Alaszka csodáival.
-Azt hiszem, sikerült az itiner alapján bejárni az elsõ szakaszt, ami nekem még fehér folt volt.
- A láncom jelenleg 4-5 szembõl álló merev szakaszok összessége, az eddig ránézésre mûködõ bovdenek most olyanok, mintha csiszolópapírral markolná valaki és húzná visszafelé õket.
- A jobb térdem másnapra beállt, járni sem tudtam vele. A 9 órányi esõ és menetszél 12-13 fokban (ennyi volt a VDO szerint) megtette a hatását. Tegnap voltam dokinál, szerinte Gázlón már indulhatok, 10 nap alatt rendbe kell jönnie. Flector gél, kalcium, C vitamin és fásli.
- Azt, hogy kedves nejem és az épp nálunk vendégeskedõ édesanyám hogyan kommentálta az akciót, inkább nem részletezném... Meg azt sem, hogy a fõnököm mit mondott, mikor meglátta, hogy nem tudok járni (2 éjszakás rendezvényen is fel kellene szolgálnom)...
- Vízálló ruházat nincs!!!
Egyebek: hétvége sajnos nem jó. Kedden talán mennék, ha addigra mûködni fog a térdem. Bár azt nem tudom, hogy mennyit célszerû bevállalni 4 nappal a Gázló elõtt.
Ano röntgenképe tényleg nem pitlák!!!
Írta 2007. július 06. - 18:07
Ok, akkor 11:00 Jutasi úti Sparkoló! A pontosabb útvonalat majd a helyszínen átbeszéljük!
Rendben! 11 Jutas!
Írta 2007. július 06. - 18:01
Írta 2007. július 06. - 17:39
Írta 2007. július 06. - 14:55
Ma délutánra tervez valaki tekerést?
Holnap hárman megyünk? (Jakus, Empty, Redi) Vagy jön még valaki?
Jakus: Mikor lesz a találka?
Ma sajnos pihenõnapom van!
De akkor holnap megyek!
De ha a Gázló 90-en megyünk végig akkor inkább
a Laczkónál csatlakoznék a csapathoz ha nem gond!
Gondolom ha Jakusnak még dolga van 10-nél elöbb
nem indulunk el?
Írta 2007. július 06. - 14:34
Holnap hárman megyünk? (Jakus, Empty, Redi) Vagy jön még valaki?
Jakus: Mikor lesz a találka?
Írta 2007. július 05. - 21:04
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. július 05. - 20:39
2: További önkéntesekre, hiszen minél többen megyünk, feltehetõleg annál jobb lesz a hangulat, no meg régen tekertünk már együtt!
A tempó terveink szerint eléggé lájtos lesz, én 3 hete ültem utoljára bringán, míg Jakusnak sikerült egy kicsit többet kihagynia, úgyhogy lassan, de biztosan fogunk haladni. Reméljük!
Csak ismételni tudom magam!
Ha jó lesz az idõ én megyek!
Várom az idõpontot a találkára!
Írta 2007. július 05. - 20:35
Húúúúúúdekemééééééény!elázni eláztunk sárosak voltunk, de jó volt, bebizonyítottuk magunknak, hogy kemények vagyunk, tehát nem vagyunk papírkutyák
Úgy könnyû!azért sörözõs, unicumos, gulyásos pihenõt is tartottunk
Én most egy kis idõre elvonulok, de aztán gõzerõvel készülük a Balaton-régió maratonra. Remélem nem egyedül!
http://www.sportakti...aton/terkep.jpg
Valaki ismeri az útvonalat?
Írta 2007. július 05. - 20:31
Két dologra lenne szükségem:
1. Jakustól egy idõpontra, hogy szombaton mikor legyen a találka a Sparkolóban!
2: További önkéntesekre, hiszen minél többen megyünk, feltehetõleg annál jobb lesz a hangulat, no meg régen tekertünk már együtt!
A tempó terveink szerint eléggé lájtos lesz, én 3 hete ültem utoljára bringán, míg Jakusnak sikerült egy kicsit többet kihagynia, úgyhogy lassan, de biztosan fogunk haladni. Reméljük!
Írta 2007. július 05. - 18:42
Ja és mocskos módon sárosak voltunk!!!!!!
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. július 05. - 09:51
Hali!
Na mizu? Matti, Jankó, Empty: Voltatok tegnap tekerni? Merre jártatok? Esõt elkaptátok, vagy megúsztátok?
Hétvégére tervez valaki valamit? Jó lenne szombatra összehozni valamit, fõleg mondjuk a 90-es távját! Valaki?
Én szívesen mennék mivel a tegnapi túrát kihagytam!
Nem szerettem volna belecsúszni egy esõbe és megázni
hazafelé! Elöttem van még majdnem 1,5 hét és nem szerettem
volna kihagyni a Gázlót sem! Szombatra jó lesz az idõ elméletileg!
Menjünk!!
Na megáztatok?
Õk tudják!
Én meg papirkutya meg miegymás vagyok, tudom!
Írta 2007. július 05. - 07:59
Menni kell nincs mese, az csapadék szükséges rossz és mi a rossz dolgoktól nem félünk
Na megáztatok?Törölközõt és váltásruhát viszek! A többit meglátjuk!
Írta 2007. július 05. - 07:38
Na mizu? Matti, Jankó, Empty: Voltatok tegnap tekerni? Merre jártatok? Esõt elkaptátok, vagy megúsztátok?
Hétvégére tervez valaki valamit? Jó lenne szombatra összehozni valamit, fõleg mondjuk a 90-es távját! Valaki?
Írta 2007. július 03. - 19:40
Ha szar lenne az idõ Veszprémben reggel szóljatok!!
Kb. 6.30-tól fent vagyok!
Üdv
Írta 2007. július 03. - 19:22
Menni kell nincs mese, az csapadék szükséges rossz és mi a rossz dolgoktól nem félünk
Ok! Törölközõt és váltásruhát viszek!
A többit meglátjuk!
Írta 2007. július 03. - 19:06
Hali!
Gebasz a holnapi nappal kapcsolatban csak annyi, hogy déltõl mondanak
tartós esõt! Kockáztatunk vagy halasztunk? Váltóruhát viszek de azért nem
szeretnék a Bakony közepén szarrá ázni!!
Üdv
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2007. július 03. - 17:33
Gebasz a holnapi nappal kapcsolatban csak annyi, hogy déltõl mondanak
tartós esõt! Kockáztatunk vagy halasztunk? Váltóruhát viszek de azért nem
szeretnék a Bakony közepén szarrá ázni!!
Üdv