Jaj-jaj... A meló beosztásom kicsit bedurvult mostanában. Legközelebb 27-én vagy 28-án tudnék egy hosszabbat menni. Az igazán aggasztó az, hogy a következõ havi beosztást elnézve szernintem veszélybe került a Gázló (meg a felkészülés is)... Mit mondjak, el vagyok keseredve. Azért még megmozgatok pár követ.
Matti: privi ment.
Déenes: A múltkori vonatos tervbõl az lett, hogy rávettem az asszonyt egy kis tekerésre. 4 éve nem ült a bicaján. Akkor lenyomta a Duna maratont úgy, hogy terhes volt, csak még nem tudtuk... Szal kicsit félve ült fel a jó öreg Trekre. Gyerekeket ledepóztuk anyósnál, elmentünk kocsival Odvaskõig, aztán másztunk egy Kõrist a Rézbükki út felõl. Sajnos sietni kellett haza a kölkök miatt és erõnlétileg is elég nagy különbség halmozódott fel köztünk a négy év alatt. Egyszóval proginak nagyon jó volt és már kellett is valami ilyesmi, de ezzel nem edzettem semmit a Gázlóra.
Mindenki: Az alábbi üzenetet a húgom kérésére postolom be:
2 hónapos amerikai akita kölykök ingyen elvihetõk!oltva,féreghajtva,díjnyertes szülõktõl!www.urasaghegyi.fw.hu 20/9822-817