Délután 16.15-kor nálam?
Roger uram!
Délután 16.15-kor nálam?
Délután 16.15-kor nálam?Ja Déenes tel. jelentkezni fogok a várpalotai tekeréssel kapcsolatban.
Matti: Úgy látszik, ezek nagyon a TE napjaid! Ezúton is kívánok boldog születésnapot! Minden jót!
A sebesség mindent megold.
Hogy is van ez?
Nyugdíjas vagy munka nélküli?
Csak hogy sajnáljalak, vagy irígykedjek? :-)
Hogy is van ez?Hali!
Jó SPD cipõt lehet kapni, ha akció van akkor még olcsón is:) prb. a Bikelandnél vagy a Farádynál.
Más: Csütörtökön én is ráérek tekerni, mint friss munkanélküli:)
Mivel Redi eddig nem reagált téged is kérdezlek a várpalotai körrel kapcsolatban!Csütörtökön én is ráérek tekerni
:lol1: :wallbange :cry: :wallbange :lol1:mint friss munkanélküli
Hali!
Veszprémben lehet jó spd cipõt venni viszonylag nagy választékban, és nem csillagászati áron? Vagy felejtsem el... csak net, vagy fõváros?
Lacikonnal megbeszéltük, hogy csütörtök délután várpalotai indulással tekerünk egy kört.No, a helyzet az, hogy valószínû csütörtökön mennék meló után tekerni. Viszont inkább a terepet részesíteném elõnyben, az változatosabb, szebb szerintem. Valaki jönne csütörtök délután?
Hááát, levettem a láncot. A váltógörgõk és a kazetta megy, ahogy kell. A hajtómûvel van a baj.:cry: Hogy mi, az majd csak fizetés után derül ki. Biztos a Zolira (Farádyék szerelõje) is sokat kell majd várni megint, mert bõven szezonban vagyunk. Be vagyok parázva, hogy cserélni kell. Nincs benne 4e km sem. Pedig imádtam (imádom ?) ezt az alkatrészt. Az esztétikum és funkcionalitás házasságának mintapéldánya (volt). A másik gépemen egy hajlongós Truva van, de az 6e km után is vígan szalad, pedig kapott hideget-meleget egyaránt. Na mindegy, nem sírok elõre, megvárom mit mond a Zoli. Csak így amatõrként nehéz azt hinnem, hogy egy ilyen egy darabból álló Hollovtech II hajtómû nagyon szerelhetõ lenne... De ha valaki meg van gyõzõdve az ellenkezõjérõl, nyugodtan vigasztaljon meg!